хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Що до русофобії.

  Після останніх моїх публікацій, мені почали надходити "закиди", що до моєї русофобії, про те я  вроді не публікував замітки, де принижував росіян, і не писав статті, де б йшлося про претензії, що до територіальної цільності, території  Російської Федерації, не писав нічого що до того, що державною мовою Росії, має бути українська.Я лише намагався  донести, до загалу, історичні факти, які є вивчені та доведені науковцями.Але  тепер я зовсім не виправдовуюся, просто мені не зрозуміла реакція  тих людей, які сприйняли цю інформацію "в штики".Я  є з тих людей, хто називає речі своїми іменами, і якщо в Україні на протязі віків, росіяни поводилися  як звірі, то я не можу  відноситися до них толерантно, для мене це не тільки не братський народ, це народ ворожий (і хай мене пробачають кращі представники цієї нації, які є жаданими гостями на нашій землі).

Кращий захист, це напад, як я зрозумів.Тепер для тих в кого в мізках засів Путін.Спробуйте мені "скинути", щось подібне.

Дуже хотів би побачити, як українці в російському місті , б'ють ногами росіян, за те що ті протестують проти встановлення, в центрі міста, пам'ятника ,ну хоча би Бандері .( який на відміну від Катерини, не зробив нічого поганого для Росії)

Готовий кожному українофобу заплатити 100 дол. за подібне відео.


37

Коментарі

18117.12.12, 01:29Відповідь на 180 від Простафиля

У них повинне бути таке бачення ситуації, яке прописане в Основному Законі, про половину населення країни , це ти загнув, скажемо є 15 -20% маргиналів, задурених пропагандою.Власне мені ніхто нічого не винен, а на рахунок обов'язків, то вони є, і це громадянські обов'язки, вони те ж прописані в Конституції, і там немає нічого щодо продажу нашої держави іншій державі.

    18217.12.12, 02:08Відповідь на 181 від Нормальний

    ... про половину населення країни , це ти загнув, скажемо є 15 -20% маргиналів, задурених пропагандою...Маргиналов ещё меньше, чем кому-то это может показаться. А враждебно настроенных к друг другу сограждан могло бы и совсем не быть, если бы их не тиражировали личности с воспалённой фантазией и не наводили массовый шухер на пустом месте.
    Кто хочет войны, тот её получает, а если хочешь жить в мире - мирно и живи, не задирай и не заводи ни кого, не навязывай своё воспитание и не пытайся перевернуть сознание других людей по своему усмотрению.
    А ещё полезно помнить всегда о том, что зло всегда возвращается к автору. А беду преодолеть помогает мудрость, а не грубость.
    Или ты так не считаешь?

      18317.12.12, 10:54Відповідь на 182 від Простафиля

      Саме так я і вважаю, але коли інтелектуальні можливості вичерпані, простіше кажучи, я завжди починаю з того, що хаму який за рвався, вказую на те, в чому він не правий, а потім, якщо він не реагує б'ю по пиці.Кожен раз я даю собі звіт, що це може мати наслідки, бо не раз отримував у відповідь, але з часом хамів, які дозволяли собі зариватися, до мене, ставало все менше і менше.Якби всі життєві проблеми вирішувалися в інтелектуальний спосіб, то в нас було б ідеальне суспільство.І ще я веду тему, що до того, що люди, які проживають на території Українни, мають бути громадянами України, якщо вони звичайно проживають тут постійно.І не може в них бути ніякого іншого бачення цього питання, в противному випадку вони самі себе ставлять на противагу.

        18417.12.12, 11:03Відповідь на 182 від Простафиля

        Що до братського народу.Ніколи кролик в мирний спосіб, не наладить добрих стосунків з удавом. І як би вовки не доказували вівцям, що вони те ж на чотирьох лапах, що на них те ж є шерсть і, що вони вІучать мЄкати по їхньому потрібно лише кошару приєднати до вовчої зграї, вівці завжди будуть пущені на м'ясо для цих вовків. Україна за всю свою багатостраждальну історію завжди була кормом.

          18517.12.12, 18:28Відповідь на 184 від Нормальний

          Согласен с твоей тактикой атакующей обороны, сам практиковал не однажды и прекрасно знаю его последствия (ст.122 КК).
          Но это касалось лично меня и не кого больше, отвечать за последствия приходилось только самому, а ты в мясорубку ни в чём не повинные жертвы кидаешь и ни чем уже не поможешь тому бедолаге со сломанными рёбрами и распоротыми ими лёгкими. Зато марковцы теперь стали ещё увереннее в своей непобедимости и безответственности перед законом и рвутся в ещё более ужасные сражения.
          Разве ты не понимаешь, что это братоубийство?
          И как ты определяешь где свой, где чужой?
          Тут на меня уже столько помоев твои единомышленники вылили, даже не удосужившись понять то, о чём я хочу сказать. Потому что у них выработался уже стереотип на врага: говорит на русском? с Донасса? - москаль, враг.

            Гість: Забанилигады

            18618.12.12, 01:02Відповідь на 158 від Нормальний

            Только не надо мне здесь впаривать про игнор, твои братья по разуму забаррикадировались игнорами от большей половины этого сайта, меня допустим загнали в игнор даже те щэнэвмэрлики, с кем я ни разу не общался. И по-поводу бандитов тоже мне не нужно рассказывать, потому что хуже бандитов чем вы, в стране нет. Да и мозгов у вас немного совсем, только недалекие люди в стране, которую по их словам они любят и гордятся ей, насаждают межнациональную рознь и тем самым раздирают ее надвое.

              Гість: Забанилигады

              18718.12.12, 01:09Відповідь на 163 від Нормальний

              А о каких гостях ты там лапочешь, я не понимаю. А про гостей це класика http://blog.i.ua/user/2583938/605847/" Убогий человек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится языком и нацией, к которой он принадлежит."Ну, ну Шарль Бернар- убогий, а гордитися своєю нацією, мовою та державою, називається патріотизмом.Нормальные вообще-то сразу бы поняли чью убогость я имел ввиду, приведя эту цитату.

                Гість: burtka

                18818.12.12, 18:03Відповідь на 178 від Нормальний

                Сказати правду алкашу, що він алкаш, це приниження, бо він може кинути коли захочеКоротше ти хочеш, щоб я їх полюбив, але я не садомазохіст.тогда, люби слушать и свой адрес, что ты тут лишний.

                  Гість: burtka

                  18918.12.12, 18:07Відповідь на 179 від Нормальний

                  ты себя сам противопоставляешь всему русскому, а я не говорил, что украинцы - отдельная от русских нация, со своей отдельной историей и отдельным языком. Русини це ми і є, зі своєю мовою та історією, а український етнос формувався багато століть і в нього влилося багато племен, в тому числі і тюркського походження, ніхто не оспорює вплив сарматів, готів, гунів, печенігів.При взаємодії з місцевим населенням на нових територіях культури видозмінювалися, але зберігали свою структуру.А ти мені скидуєш лінк на форум, де якийсь недолугий, ставить під сумнів чистоту раси, тут вибачай, я в фашистських темах не беру участі.русины себя до сих пор называют русинами, в отличае от манкуртов-украинцев. ты о чуждой русской крови везде говоришь, а это и есть - фашизм.

                    19018.12.12, 20:24Відповідь на 185 від Простафиля

                    А тепер зрозумійте, що ніхто не буде мовчазно дивитися на те, як вони дозволяють себе вести, вони являються продуктом "дружньої" країни ,і виконують свою роль з подачі влади, за яку 90% голосів віддає Донбас, і наші рускіє, мало того, що їх не засуджують, вони їх повністю підтримують. Я не можу вважати таких людей дружніми, якщо вони проти всього того, що для мене являється головним та недоторканним.

                      Сторінки:
                      1
                      17
                      18
                      19
                      20
                      21
                      22
                      36
                      попередня
                      наступна