хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Що до русофобії.

  Після останніх моїх публікацій, мені почали надходити "закиди", що до моєї русофобії, про те я  вроді не публікував замітки, де принижував росіян, і не писав статті, де б йшлося про претензії, що до територіальної цільності, території  Російської Федерації, не писав нічого що до того, що державною мовою Росії, має бути українська.Я лише намагався  донести, до загалу, історичні факти, які є вивчені та доведені науковцями.Але  тепер я зовсім не виправдовуюся, просто мені не зрозуміла реакція  тих людей, які сприйняли цю інформацію "в штики".Я  є з тих людей, хто називає речі своїми іменами, і якщо в Україні на протязі віків, росіяни поводилися  як звірі, то я не можу  відноситися до них толерантно, для мене це не тільки не братський народ, це народ ворожий (і хай мене пробачають кращі представники цієї нації, які є жаданими гостями на нашій землі).

Кращий захист, це напад, як я зрозумів.Тепер для тих в кого в мізках засів Путін.Спробуйте мені "скинути", щось подібне.

Дуже хотів би побачити, як українці в російському місті , б'ють ногами росіян, за те що ті протестують проти встановлення, в центрі міста, пам'ятника ,ну хоча би Бандері .( який на відміну від Катерини, не зробив нічого поганого для Росії)

Готовий кожному українофобу заплатити 100 дол. за подібне відео.


37

Коментарі

16116.12.12, 17:20Відповідь на 129 від Опал58

Посмотрела я по ссылке этого Нормального (я бы в кавычки взяла его ник), там нет смысла что-то анализировать, но даже если взять то, что происходило после революции... можно подумать, что участь, постигшая Украину и украинцев не постигла Россию и русских. Вот она где ложь наглая. И создается впечатление, что эти виноватые во всем том, пытаются таким образом отвести себя от ответственности, увлекая небылицами единый народ А давайте, щоб я вас не вважав балаболкою, ви таки проаналізуєте історичні факти, приблизно так, берете дату з подією і показуєте, що подібного сталося в Росії.

    16216.12.12, 17:20Відповідь на 160 від Нормальний

    Про яку єдність ви верзете?Ви подивіться, яким чином ту "єдність" було досягнуто, я вам скидав лінк.Я у Вас спросила, минула ли участь украинцев и Украины русских и Россию?
    Разве русские не оказались в той самой западне? Чья идея была коммунизм, революция? Русская? Или европейская? Чья идея демократия сегодняшняя? Русская или европейская? Я не хочу вдаваться в исторические дебри, антифакты из которой Вы приводите, притом очень сомнительные и ненаучные, а альтернативные. Я Вам сейчас альтернативно могу многое нафантазировать только со своей колокольни. Но будет ли там объективность?

      16316.12.12, 17:24Відповідь на 150 від Гість: Забанилигады

      А о каких гостях ты там лапочешь, я не понимаю. А про гостей це класика http://blog.i.ua/user/2583938/605847/" Убогий человек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится языком и нацией, к которой он принадлежит."Ну, ну Шарль Бернар- убогий, а гордитися своєю нацією, мовою та державою, називається патріотизмом.

        16416.12.12, 17:36Відповідь на 162 від Опал58

        Да не було в Росії знищення росіян за національною ознакою, не було геноциду і репресій. Те, що я привів не науково? Таке враження, що ви лише газету "Правда" читаєте. В тій замітці витяг з монографії поважного вченого-академіка, праця має посилання на офіційні джерела, а сама робота має рецензії європейських, російських та американських вчених. І це все ви називаєте антифактами? Що тоді для вас правда? І я там не додав жодного слова власної думки, мало того там правдива історія походження українців ( русинів), про вкрадену назву та містифікації.Ви тут топчетеся натовпом, і намагаєтеся мені довести, що ви монголи, або фіни чи мокша, тільки при цьому ви рускіє і брати нам, і якщо ви вважаєте себе слов'янами, то чому не визначаєте себе українцями?

          Гість: burtka

          16516.12.12, 17:42Відповідь на 156 від Нормальний

          не нужно обманывать себя и других, в россии в субъектах федерации наравне с русским функционируют и другие языки, государство финансирует издательство учебников и радиотрансляции на языках народов севера. в дагестане и казахстане русский язык учат не потому, что так пожелали русские, ты об этом не знал?
          тебе напомнить, чем закончилось желание молдаван, чтобы немолдоване "ощутили дискомфорт"? кстати, твое желание унизить все русское и называется русофобией, без которой украинство теряет смысл существования.

            Гість: burtka

            16616.12.12, 17:46Відповідь на 164 від Нормальний

            http://forum.obozrevatel.com/viewtopic.php?p=57034
            украинцам будет очень интересно узнать о своих корнях.

              16716.12.12, 17:48Відповідь на 164 від Нормальний

              тільки при цьому ви рускіє і брати нам, і якщо ви вважаєте себе слов'янами, то чому не визначаєте себе українцями?Все зависит от того, как определять национальность - по паспорту определенной страны, или по факту ношения определенной культуры и языка. Первый вариант - американский, второй - практиковался в Российской империи - при переписи национальность записывали по языку.

                16816.12.12, 17:54Відповідь на 159 від Нормальний

                Так завжди, було в історії, коли москалі та ординці хотіли якось приховати свої звірства, то винуватими завжди були жиди.
                Ви хочете, щоб рускіх поважали, і про бога ви вчасно згадали, тоді по-кайтеся і можливо вас пробачать. А про москалів слов'ян, можете навіть себе не утрудняти, московські, європейські та українські науковці іншої думки.
                О моём покаянии как русского человека.
                Я не буду по каждой заявке расшаркиваться, прочитай ком.45 здесь:
                http://blog.i.ua/user/2675316/1134077/#p2

                  16916.12.12, 17:56Відповідь на 160 від Нормальний

                  Про яку єдність ви верзете?Ви подивіться, яким чином ту "єдність" було досягнуто, я вам скидав лінк.А каким чином достигнута еднiсть Америки? Была единая Российская империя, или была единая страна СССР, вот и не поощрялся сепаратизм. Вы же не поощряете нынче русинов?

                    17016.12.12, 19:29Відповідь на 168 від Простафиля

                    Ви хочете, щоб рускіх поважали, і про бога ви вчасно згадали, тоді по-кайтеся і можливо вас пробачать. А про москалів слов'ян, можете навіть себе не утрудняти, московські, європейські та українські науковці іншої думки.О моём покаянии как русского человека.
                    Я не буду по каждой заявке расшаркиваться, прочитай ком.45 здесь:
                    http://blog.i.ua/user/2675316/1134077/#p2
                    Похвально, але ви мабуть один, хто так вважає, та має сміливість подібне заявити.В основному бажання опонентів не до консолідації, а до повного знищення всього українського, нав'язування нам свого Руского міра, законів, що суперечать Конституції, та затягування всієї країни в союз з кривавим конгломератом.

                      Сторінки:
                      1
                      15
                      16
                      17
                      18
                      19
                      20
                      36
                      попередня
                      наступна