хочу сюди!
 

Юлия

45 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 36-45 років

Кандидат від ОО по 216 виб.окр. м.Києва Ксенія Ляпіна

Вчора ми зафіксували, як заступник Голови Дарницької держадміністрації з гуманітарних питань Василь Дзюба в приміщенні комунальної власності, де розміщена таємна приймальня регіоналів (хоча офіційно Партія регіонів там нічого не орендує) збирав керівників різних відділів Дарницької держадміністрації. Потім у це приміщення протягом дня звозили ксерокопії паспортів для того, щоб регіонали встигли зробити подання від своїх технічних партій-сателітів до складу ДВК,» - розповідає Ксенія Ляпіна
Державні службовці роздавали вказівки та збирали ксерокопії для подання кандидатур членів дільничних комісій в Києві за адресою вул. Вербицького, 9-і.
«Але, очевидно, належним чином Партія регіонів у 216 окрузі підготувати всі подання вчасно не встигла, - додає кандидат у депутати Ксенія Ляпіна. - Протягом всього вечора, а останній раз близько другої ночі (коли всі терміни подання вийшли) до окружної виборчої комісії приїздив керівник апарату Дніпровської райдержадміністрації Анатолій Павленко. Він тиснув на членів окружної комісії, аби ті «пропихнули» неналежним чином оформлені подання партій-сателітів на 74-ри дільниці 216-го округу. Подання були без довіреності, а це обов’язкова умова згідно Закону про вибори. Лише 5-10 заяв кандидатів були оформлені належним чином. Усі інші мало нагадували документи, що відповідають чинному законодавству.»


відповідальність за наклеп
http://www.youtube.com/watch?v=o0pvrv8Wt28

Ксенія Ляпіна: кияни мають повернути собі місто
fs40.www.ex.ua/show/33786307/33786307.jpg
5

Коментарі

анонім

123.09.12, 12:22

А что можно ожидать от наперсточников у власти.