Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

1 млрд 200 тис євро інвестицій не прийшли в Україну

Віце-президент Європейскої народної партії Маріо Давід обурений, що президенту ЄНП Вільфреду Мартенсу відмовляють у зустрічах з Юлією Тимошенко.


Про це він заявив сьогодні під час обговорення справи екс-прем'єр-міністра України в рамках 9-го форуму Ялтинської європейської стратегії.«Наш президент Мартенс уже двічі був тут, відколи Тимошенко у в'язниці. Ми намагалися відвідати її і нам відмовили. Я вважаю, чесно, що це не нормально», - сказав М.Давід.Віце-президент ЄНП висловив подив, що всупереч заявам Президента України Віктора Януковича досі з Кримінально-процесуального Кодексу України не вилучені норми, за якими, власне, і засуджена Ю. Тимошенко.
«Ми не хочемо втручатися у внутрішні справи вашої країни, але я думаю, що ми всі хочемо розділяти з Україною європейські цінності. І в цьому процесі всі ці європейські цінності попрані», - сказав він.М.Давід наголосив, що в політитичній вмотивованості процесу над Ю.Тимошенко ніхто в Європі не сумнівається.«Уявімо, що наступного понеділка Україна подала б заявку на членство в Єропейському Союзі...Відповідь Єврокомісії і Євроради була б така: Пробачте, але ви не задовольняєте наші політичні критерії», - сказав він.
Віце-президент ЄНП також висловив обурення, що представники Генпрокуратури в Європі через PR намагаються розтлумачити суть всіх обвинувачень проти Ю.Тимошенко.«Я не вважаю, що це нормально і не ввжаю, що таке буває в будь-якій країні Євросоюзу», - наголосив віце-президент ЄНП.М.Давід зазначив, що українці навіть не уявляють, якої шкоди вся ця ситуація завдає іміджу їхньої країни.«Я не можу втручатися, але питання України вже не на політичному порядку денному», - сказав він. Більше того, додав віце-президент ЄНП, ситуація в Україні призвела до значної втрати інвенстицій.
«Я вже знаю про 1 млрд 200 тис євро інвестицій, які мали б прийти в Україну, але пішли кудись в інше місце”, - наголосив він.


http://www.unian.ua/news/525211-u-enp-obureni-scho-jiji-kerivniku-vidmovlyayut-u-zustrichah-z-timoshenko.html


12

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

117.09.12, 08:40

А что могут сделать европейцы, если украинцы остаются быдлом, не способным отстаивать свои права? Как и прежде обгладывается кость мовного пытання, которая вкинута бандитами специально для развода лохов

    анонім

    217.09.12, 12:34

    Вообще по международным понятием обвинять кого то прокуратурой в СМИ есть уголовнонаказуемыми действиями. Пересадить все ГПУ или ликвидировать как Берию.

      317.09.12, 20:17

      усе одно би розікрали

        418.09.12, 09:27

        Что за бред - у них в Европе денег не хватает. Другое место куда пошли деньги - это остались у себя в Европе! Нехер спекулировать непонятными цифрами!

          527.09.12, 09:09

          1 млрд 200 тис євро інвестицій, які мали б прийти в Україну - пішли до кишені керівників "партії регіонів" та деяких високопосадовців...