хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Про негідників та ідіотів

Боротьба нашої влади та опозиції – це боротьба між ідіотами та негідниками. Причому іноді буває важко навіть визначити, хто з них хто - вони часто міняються місцями. Навіщо це їм? Можливо, тому, що їм властиві одночасно обидві ці форми існування. Вадік Калєснічєнко – виняток з цього правила. Він не негідник, а лише ідіот. Однак ідіот такого високого і рідкісного ґатунку, що перед ним бліднуть навіть разом узяті Ляшко з Ганькою Герман, помножені на Черновецького. Такі ідіоти не бувають негідниками. Негідник – явище морально-етичне. І як будь-яке подібне явище він передбачає елемент такого ж морально-етичного вибору. А для цього потрібен інтелект, невластивий ідіотам суто фізіологічно. Отож Вадік Калєснічєнко – не негідник. Тому коли він бігає зі своїм гівняним законопроектом про мови – до нього слід ставитися з розумінням і співчуттям, як до хворого. Воно ще дитина, не понімає, шо папі тяжело(с). Вадік, як дурнуватий цуцик, чомусь упевнений, що коли йому сказали «фас» - то треба гавкати. А що перед ним не ворог, а опудало – цуцика не хвилює. Головне, щоб годували. Припускаю, він всерйоз вірить у те, що говорить і пише. Таких, як він, господарі ніколи не повідомляють про справжні очікування, як собаці ніколи не пояснюють, для чого гавкати по команді – просто щоб ентузіазм цуцика був справжнім і непідробним. Однак вірити у те, що Янукович і компанія всерйоз вирішили ввести другу державну – означає бути таким же цуциком, як Вадік Калєснічєнко. Насправді це лише перше читання, і навіть якщо завтра «синім» вдасться знайти достатньо голосів – то пережити друге читання цьому, прости господи, законопроекту буде нереально. Але це нікому і не потрібно. Тому що голосів за цей викидень законотворчої думки у влади немає. Ну, хіба що Вава Литвин вирішив привселюдно покінчити життя політичним самогубством – прямо перед початком виборчої боротьби у своєму мажоритарному окрузі. Або опозиція вкотре продемонструє гнучкість своєї принципової позиції раком. Як це вже бувало не раз.

І, до речі, не дуже схоже на те, щоб опозиція так уже й боялася, що Калєснічєнко проштовхне свою лабуду. Інакше б вона вже сьогодні, або навіть ще вчора, заблокувала сесійну залу чи хоча б трибуну. Принаймні, коли йшлося про Юліне здоровлє – то опозиціонери аж ночувати збиралися на стільцях у парламенті. А коли про загрозу українській мові – тільки плачуть крокодилячими сльозами та закликають народ зробити за них те, що вони самі неспроможні…

Автор: Володимир Йадороб

як завжди дотепно, та не у всьому вірно.

28

Коментарі

анонім

123.05.12, 21:30

Те що Вадік -- ідіот, то не викликає сумнівів. Але воно ще й падло велике.Одним словом -- совковий комуно-бандитський вишкребень!

    223.05.12, 21:37Відповідь на 1 від анонім

    кандидат на кіл

      анонім

      323.05.12, 21:47Відповідь на 2 від Fred Perry

      кандидат на кілЗнаєш, от зараз згадую що як було, і так гірко стає. В 91-92-му ми сперечалися з Чорноволом і його оточенням до хрипоти. Доводили потребу Балтійського варіанту набуття громадянства, люстрації. Але ми були молоді, та й з відомих нас підтримували хіба що Хмара та покійний Червоній. А гебешне оточення типу Лавриновича, Коваля мали більший вплив в Русі. Ото тепер маємо ще гіршу ситуацію з мовою, ніж в 91-му. От і міркую, кого першого на кіл? Вадіка безумовно поза чергою. Але і так званих "націонал-демократів" теж немало туди ж. Ліберасто-толерасти дідькові.

        423.05.12, 21:48

        Доля закону про червоні ганчірки!
        Помашуть морковкою перед україноненависницьким електоратом, а потім заллються крокодилячими сльозами - негідна опозиція подала до КС.

          523.05.12, 21:56Відповідь на 3 від анонім

          а багато народу стоне за Чорноволом...

            анонім

            623.05.12, 22:32

            тому я за Свободу і проти всяких ідіотичних негідників Ядоробів і Яничарів

              723.05.12, 22:49Відповідь на 1 від анонім

              Те що Вадік -- ідіот, то не викликає сумнівів. Але воно ще й падло велике.Одним словом -- совковий комуно-бандитський вишкребень!

                823.05.12, 22:53Відповідь на 3 від анонім

                кандидат на кілЗнаєш, от зараз згадую що як було, і так гірко стає. В 91-92-му ми сперечалися з Чорноволом і його оточенням до хрипоти. Доводили потребу Балтійського варіанту набуття громадянства, люстрації. Але ми були молоді, та й з відомих нас підтримували хіба що Хмара та покійний Червоній. А гебешне оточення типу Лавриновича, Коваля мали більший вплив в Русі. Ото тепер маємо ще гіршу ситуацію з мовою, ніж в 91-му. От і міркую, кого першого на кіл? Вадіка безумовно поза чергою. Але і так званих "націонал-демократів" теж немало туди ж. Ліберасто-толерасти дідькові. *ЧОРНОВІР наробив багато зла проти УНРуху й УПА а знищив його як ЗБОРЗІЛОГО СЕКСОТА і свого конкурента МАРчук якого підтримала в Президенти вся сексотня з лжепатріотами як давнього свого шефа

                  923.05.12, 22:58Відповідь на 3 від анонім

                  кандидат на кілЗнаєш, от зараз згадую що як було, і так гірко стає. В 91-92-му ми сперечалися з Чорноволом і його оточенням до хрипоти. Доводили потребу Балтійського варіанту набуття громадянства, люстрації. Але ми були молоді, та й з відомих нас підтримували хіба що Хмара та покійний Червоній. А гебешне оточення типу Лавриновича, Коваля мали більший вплив в Русі. Ото тепер маємо ще гіршу ситуацію з мовою, ніж в 91-му. От і міркую, кого першого на кіл? Вадіка безумовно поза чергою. Але і так званих "націонал-демократів" теж немало туди ж. Ліберасто-толерасти дідькові.ЯКЩО Ви ЮР були в КИІВІ на 2 і 3 з"іздах НРУ то памятаєте що найбільш отого ПАТРІОТИЧНОГО націоналістичного РЕФОРМУВАННЯ та прогнання з Руху жидви вимагали саме голодюківці\бандерівці з ПРИКАРПАТТЯ

                    анонім

                    1023.05.12, 23:12Відповідь на 9 від SOKILDNISТЕR+

                    Так, франківці в більшості займали радикальну позицію. Найгостріша суперечка була якраз на 3-іх зборах. У мене товариші були УПІвці з Долини. Та й взагалі прикарпатці. Трошки пізніше ми з Чорноволом дискутували на круглих столах. Тоді могли багато зробити -- серед нас були і молоді, і заслужені старші -- бійці УПА, підпільники ОУН. Але керівництво Руху усе то погасило, пішло на угоду з комуно-бандюками Кравчуками і іншою гидотою.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна