хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

ПР приобщає до горілки неповнолітніх

Хтось не продає спиртне неповнолітнім - а хтось роздає його безкоштовно.

9 травня в Сімферополі, на гуляннях у Гагарінському парку, присвячених Дню перемоги, "фронтові сто грам" наливали всім охочим, серед яких практично не було помітно ветеранів. Власне, заради них влада і влаштувала безкоштовну роздачу алкоголю.

У чергах, що вишикувалися за отриманням безкоштовної порції спиртного, переважала гуляща публіка, пише автор сайту громадянської журналістики

"Крим без цензури", який розмістив на сайті відповідні фотографії.

Звернула на себе увагу автора та обставина, що горілка розливалась в "фірмових" синіх наметах Партії регіонів. А "остаграмлювали" населення зовсім юні дівчата в накидках з партійною символікою, які, можливо, ще не досягли 21 року.

 

"Настільки вільний доступ молоді до алкоголю, забезпечений чиновниками з правлячої партії, мимоволі наводив на думку, що і себе дівчата не забудуть, і при бажанні можуть прихопити кілька пляшок горілки для особистого вживання", - помітив цивільний кореспондент.

ДОВІДКА: В Україні заборонено продаж алкогольних напоїв особам, які не досягли 21 року, а також тютюнових виробів особам, які не досягли 18 років.

Продаж або безоплатна передача працівником  підприємства (організації) торгівлі або громадського харчування алкогольних або слабоалкогольних напоїв або пива особі, яка не досягла 18 років, карається штрафом в розмірі від 5 000 до 10 000 неоподатковуваних податком мінімумів доходів громадян і виправними роботами строком від 3 до 6 місяців. Ті самі дії, вчинені повторно, караються позбавленням волі на строк від 1 до 2 років.
За матеріалами:
28

Коментарі

111.05.12, 17:21

Ап"Ять прапаганда протів направяЮщєй і вЄдущей партіі!?

    211.05.12, 17:46Відповідь на 1 від Perovdupu

    В сумі так ще напевно ніхто в українському політикумі не обсирався як ПРасти

      311.05.12, 17:59

      Мдя

        анонім

        411.05.12, 18:43

        Крім алкоголю в руках молоді виникаі ще одне питаня -- яке відношення до дня пабєди має ПР? Невже скоро побачимо в підручниках, що саме ПРимати, на чолі з Овощем, забезпечили розгром гітлерівців?

          511.05.12, 19:09

            611.05.12, 19:29Відповідь на 4 від анонім

            Крім алкоголю в руках молоді виникаі ще одне питаня -- яке відношення до дня пабєди має ПР? Невже скоро побачимо в підручниках, що саме ПРимати, на чолі з Овощем, забезпечили розгром гітлерівців?А що, хіба Л.І.Брежнєв саме таким чином не примазався до ПППЕРЕМОГИ???

            До Брежнева ту м'ясорубку ніхто не наважувався святкувати!

              711.05.12, 19:29Відповідь на 4 від анонім

              Крім алкоголю в руках молоді виникаі ще одне питаня -- яке відношення до дня пабєди має ПР? Невже скоро побачимо в підручниках, що саме ПРимати, на чолі з Овощем, забезпечили розгром гітлерівців? і что за баньдєравскіє правакації? атєц нашега хєранта брал нєпасрєдствєнноє учястіє в вайнє...с какой старани ета нє важна...главнає пабьєда...

                811.05.12, 19:52Відповідь на 4 від анонім

                ну если ананас дворянин, то конечно же благодаря ему и войну выиграли и 1 мировую тоже

                  Гість: R0mmel

                  911.05.12, 23:21

                  ех, братє Рама, оно то і відать, что тьі бандєровєц. Нє понять тєбє душу руССкую. Енто как же можно в "Дєньвєлікогояпомнюянажрусь" нє пущать істінно руССкіх людєй канонічной 2х250 прічастіться? Уж за то одно стоіло свєт-батюшку Єкунєвіча вибірать. А там гляді, прікажет Самъ Двуєдіний, да прійдут освободітєльния танкі, да польйотся канонічная рекой для руССкіх людєй. Спєрва по Южному Потоку, а годков чєрєз 2-3 послє освобождєнія можно будет і тєрміналъ по прійому сжиженого газа, вєроломно построєний хахламі в Одєссє пєрєоборудовать на прійом живітєльной влагі

                    1012.05.12, 00:25

                    хто мені скаже що це за партія така за що не візьметься все через сра...ку виходить???

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна