хочу сюди!
 

Юлия

45 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 36-45 років

Гівномет

Огляд новин за 4.04 До виборів, яких з внутрішнім жахом чекають усі без винятку потенційні учасники, залишається якихось півроку. І хоча офіційно кампанія ще не стартувала, про невблаганність наближення моменту істини свідчить поява перших ластівок «чорнухи» на безкрайніх просторах нашого інформаційного поля. Як перший весняний пролісок, невідомо звідки виліз син невинно убієнного Щербаня. На нього зійшло прозріння, і він, нарешті, згадав, як Тимошенко відбирала бізнес у його тата, який був народним депутатом і бізнесу мати не міг згідно з законом. А маленький Русланчєг у цей час сидів за столом з татом і слухав, як дядя Паша і тьотя Юля погрожують тому неприємностями. Яка невимовна травма для дитячої психіки… Наслідків з цього усього, як на мене, буде не багато. Та їх, зрештою, ніхто особливо і не чекає. Ну, у найкрайнішому випадку після невимовних мук і затяжного очікування наша Генпрокуратура таки допитає Лазаренка і Юлю (її взагалі просто). Ті скажуть: «Нічого такого не було». І? Доказів того, що Щербань-молодший каже правду – не існує, інакше б ніхто взагалі не заморочувався на ті фантомні справи, за які Юлю закрили. Тому, швидше за все, цей невиразний шум у інформаційному просторі – це звук роботи гівномета. Але запустивши гівномет варто пам’ятати, що бризками може заляпати і вас. Відтак маю честь нагадати, що шість років тому народний депутат від Партії регіонів Юрій Болдирєв заявляв, що за вбивством Щербаня стоять ті ж люди, що і за вбивством Ахатя Брагіна, більш відомого у певних колах як Алік Грек. Хто вбив президента «Шахтаря» - досі загадка, але його бізнес-імперія перейшла у спадок самі знаєте кому, який спонсорує самі знаєте кого. Думаєте, випадково? А от звинувачення, висунуті Турчинову – це таки справді неприємність для усієї об’єднаної опозиції. Але тільки у тому випадку, якщо буде належним чином доведено, кому з журналістів і коли він ті квартири роздавав. Бо поки ніхто ніяких доказів не надав – це все схоже на весняні фантазії. Особливо доставляє те, що заяву на Турчинова написали якісь міфологічні «ветерани спецназу».

Хоча, звісно, залишається така можливість, що цей кавалок було кинуто на вентилятор для затравки, а решта полетить лише після того, як Турчинова офіційно оголосять членом першої опозиційної п’ятірки…

Автор: Володимир Йадороб

29

Коментарі

анонім

15.04.12, 00:31

Гарно описано Йадоробе Особливо про самі знаєте кого, який спонсорує самі знаєте що і самі знаєте на скільки він цього року збільшив свій статок за рахунок самі знаєте наскільки прозорих державних тендерів

    25.04.12, 07:24

    Аналы были дебилами и остались, про БЮТ в свете "покращення" стали потихоньку забывать, рейтинг падал, нет, надо было дебилам Юлю закрыть.
    А особенно про газовый контракт с рашей завести бодягу, как результат цена на газ, "отличные" отношения с Россией, да и с Европой тоже. У Юща что ли учились?

      35.04.12, 08:50Відповідь на 2 від Hudson Hawk

      http://youtu.be/lvna9KJCt30

        45.04.12, 09:13Відповідь на 3 від Mike911

        это по русски, с размахом

          55.04.12, 09:16Відповідь на 4 від Hudson Hawk

          Когда Азаров с Богатыревой начали говорить про референтные цены на лекарства и реимбурсацию, я так сразу и подумал: "ну, значит, это прогресс"

            65.04.12, 09:19Відповідь на 5 від Mike911

            а я когда слышу кровосисю о каком либо товаре, всегда знаю, что цена на него будет в несколько раз выше, к бабке не ходи.

              75.04.12, 09:44

              У нас жодні вибори без гівнометання не пройшли

                85.04.12, 10:00

                Таке враження що гівномет у нас ще попереду

                  95.04.12, 10:15

                  Коли це "шакаль'йо" гризе одне одному горлянки та перекидується лайном за право керувати всім в моїй країні, ми маємо бути готовими до "категоричного протистояння" з "переможцем" у цій гризні ...

                    анонім

                    105.04.12, 10:15

                    Це ще не гімномет -- так, постановка реперів. Ближче до виборів нас усих накриє цунамі лайна. У ПРиматів іншго вибору в зсобах просто нема. та й у декого з опозиції фантазії далі ніж на лайнометання не вистачає. Достатньо подивитися ток-шоу. А щодо конкретних звинувачеь у вбистві Щербаня -- так тут розрахунок простий -- якщо брехню повторювати постійно, то вона на правду стає схожою. Адже якщо замовника вбивства не встановлено зразу, то його вже ніколи і не встановиш. Хоча і так зрозуміло, хто замочив Щербаня.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна