хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Таврійська область України. Чергова провокація?

У Партії регіонів заговорили про ліквідацію автономії Криму.

Народний депутат від Партії регіонів Василь Кисельов вважає, що ліквідація автономії Криму не викличе соціальної напруги та протестів з боку населення півострова.

"Населенню Криму байдуже, ніякого соціального напруження не буде однозначно", - сказав він.

У той же час, за словами парламентаря про ліквідацію автономії мова не йде - положення про автономію АРК закріплено в Конституції України, тому воно не може бути змінено.

Нагадаємо, 11 червня глава Кримської організації УНП Олег Фомушкін запропонував скасувати автономний статус Криму і перетворити нинішньою автономну республіку в Таврійську область України.

Раніше МЗС Росії заявляло, що питання реанімування статусу Криму - це питання крові.

УНН

46%, 13 голосів

0%, 0 голосів

32%, 9 голосів

21%, 6 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
30

Коментарі

Гість: ТарасЧупринка

113.06.11, 20:01

Тільки проплюсував але не голосував тому що кожен із варіантів адекватно відображає оцінку цієї провокації партії рецидивістів.

    213.06.11, 20:02

    Такого пункту в голосувальці немає. Я вважаю, що має бути Кримсько-татарска автономія у складі України. При всій своїй нелюбові до муслимів татари мають на це законне право.

      313.06.11, 20:31

      Причин-підстав для автономії Крими немає. Крим став трибуною для антидержавницьких закликів і дій.

        413.06.11, 20:43Відповідь на 1 від Гість: ТарасЧупринка

        ,підтримую. Хоч як жартували вже в серпні 2010 самі кримчани - їх пацани - дони *зробили* без оглядки на електоральну близькість. Там майже вся верхівка силовиків - *шахтьори*.

          Гість: R0mmel

          513.06.11, 20:44Відповідь на 2 від Танк_

          Я вважаю, що має бути Кримсько-татарска автономія у складі України. При всій своїй нелюбові до муслимів татари мають на це законне право.тоді через 10 років отримаєш "нашу Чечню". І татари не мають такого права. При всій відносній до них симпатії. Вони там ніколи не були в абсолютній більшості. Навіть за переписом хана ГІрея кінця 17 ст. - третина населення українці. А ще є росіяни, греки, болгари.

            613.06.11, 20:47

            Моя точка зору, це черговпровокація!!!!! "Разделяй і влавствуй"

              713.06.11, 20:55Відповідь на 5 від Гість: R0mmel

              Я вважаю, що має бути Кримсько-татарска автономія у складі України. При всій своїй нелюбові до муслимів татари мають на це законне право.тоді через 10 років отримаєш "нашу Чечню". І татари не мають такого права. При всій відносній до них симпатії. Вони там ніколи не були в абсолютній більшості. Навіть за переписом хана ГІрея кінця 17 ст. - третина населення українці. А ще є росіяни, греки, болгари.100 %!!! Хоча не хотіла коментувати під час голосування!

                813.06.11, 21:01

                якщо ліквідують автономію - я тільки "за". Та кримська "автономія" - як чиряк на дупі. область є область. це частина республіки. а тут "республіку" окрему зробили. свого часу прибрали там президентську посаду і все нормально. треба далі.

                  913.06.11, 22:53

                  В даний момент - це чистої води провокація.
                  Крим має стати областю України без усяких приставок та суфіксів, без зайвих навантажень та преференцій. Такою ж як Полтавська, Донецька, чи Львівська.
                  Має стати у зручний для України момент, а не тоді, коли кремляді намагаються розіграти в черговий раз кримську карту.

                    1013.06.11, 23:26Відповідь на 2 від Танк_

                    Такого пункту в голосувальці немає. Я вважаю, що має бути Кримсько-татарска автономія у складі України. При всій своїй нелюбові до муслимів татари мають на це законне право.І саме татари можуть очистити Кримщину від мордовської наволочі, котра там прижилася.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна