хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Янукович хвалиться голим задом, Мінекономіки викриває факти

Збільшення надходжень до Пенсійного фонду свідчить про покращення економічної ситуації в Україні, вважає президент Віктор Янукович. Він повідомив, що у квітні Пенсійний фонд отримав 11,5 млрд. грн. надходжень, що на 18% більше, ніж минулого року. "А що це означає – це означає, що підвищилась зарплата… що почала працювати економіка", - сказав Янукович. Він зауважив, минулого року уряду було важко працювати. "Я вам хочу сказати, що було настільки важко, що треба було приймати неординарні кроки, і один з них - у квітні минулого року ми підписали з Російською Федерацією угоду по Чорноморському флоту, що дозволило знизити ціну на газ", - сказав президент. Він підкреслив, що завдяки злагодженим діям органів влади вдалось скоротити дефіцит держбюджету. "На початку 2010 року ми розуміли, що йдемо в рік з голим задом", - сказав Янукович. За його словами, на початок року дефіцит бюджету становив 15%, а наприкінці року дефіцит вдалося скоротити до 5%. Також президент зазначив, що вдалося збільшити промислове виробництво на 20% та припинити падіння ВВП і навпаки збільшити його до 4,2%. А тим часом, ціна імпортного природного газу для України в другому кварталі складає 295,6 долара, повідомили в Мінекономіки. В порівнянні з першим кварталом 2011 року ціна газу, який купує "Нафтогаз" у російського "Газпрому", у другому кварталі збільшилася на 12,01%.

Джерело: Українська Правда

12

Коментарі

14.05.11, 15:00

Ну, полный идиотизм! Зарплата не поднялась. Это налоги на мелкоту предпринимательскую увеличились. У меня такое впечатление, что правительство Хама вообще действует вслепую, тыкая пальцем в никуда. Нет никакой системы в их реформах, потому они не могут сами с уверенностью сказать, откуда и что берётся в бюджете. Впрочем, одна система таки прослеживается: планомерно угробить как сель. хоз. страны, довести народ до окончательного отупения и вымирания...

    24.05.11, 15:24Відповідь на 1 від Triumfator65

    Тільки назви красивіші...

      34.05.11, 22:10

      "В порівнянні з першим кварталом 2011 року ціна газу, який купує "Нафтогаз" у російського "Газпрому", у другому кварталі збільшилася на 12,01%."
      Класні хлопці росіяни, щедрі і вдячні!!!

        45.05.11, 11:46

        ЯНК - КОМОНАВТ - живе на іншій планеті, що називається "межигір'я"