Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Є питання

"Достойна людина не йде по слідах інших людей"
Конфуцій

Вам не здається, що нас розділили? Я не про традиційне «схід – захід», «російська-українська», «православ’я - католицизм», я про те, що наш мозок розірвали якимось міфічним цивілізаційним вибором. «Ми повинні чітко сказати, що ми рухаємось до Європи і європейські цінності – є нашими цінностями» - казав Ющенко. «Такої держави, як Україна не існує» - казав Путін. «Так точно» - кивнув Янукович.

Подивіться уважно на кон’юктуру політичного ринку. Ти патріот? Тоді давай до нас. Ми націоналісти, але ми виступаємо за європейські цінності. Ми рухаємось до Європейського союзу, бажаємо влаштувати тут демократію західного зразку. Так ми проти російської мови, але ми за толерантне ставлення до мігрантів і під… вибачте, геїв. Так ми за незалежність, але усім сердцем бажаємо віддати частину свого суверенітету якійсь установі чи то Євросоюз, чи то НАТО, а бажано усім одразу…окрім Москви звісно. Так ми за УПА, але ми забули прочитати ідеологічну програму ОУН, адже там не слова не було про демократію, а лише про націократію. І Микола Сціборський вдало описав, що являє собою по - суті демократія. І ми вже найшли докази того, що українці були від початку свого зародження природженими демократами, а князь Святослав та Богдан Хмельницький вже крутяться бідні в домовині як дзиґа.

Придивіться уважно, вам Євросоюз нічого не нагадує? Мені вже смердить «совєтським союзом». І коли Симоненко каже, що «Євросоюз живе по заповітам Леніна» не треба посміхатись, бо так і є. В чому різниця? Так там прапор синій, а в союзі був червоний, але й там і там п’ятикутні зірочки, як і на прапорі США. Це не просто спостережність, в цьому є суть, але не будемо влазити в езотеричні доктрини. Ах, так там є свобода і немає репресій, чи не так? Згадайте справу Дем’янюка або Граффа, згадайте Гуантанамо. Капіталізм кажете? Почитайте Маркса – коммунізм і капіталізм є два брати - близнюки. І коріння демократії і коммунізма одне – гасла масонів часів французької революції. 

Ах так ти не підтримуєш цю ідею? Тоді ти москальский запроданець!

Так ти проти Євросоюза і США? Тоді welcome to «русскій мір». Ми проти того всього, що перелічено й бажаємо відновити великий союз України з Росією. Тільки «Велика Росія» врятує і бла, бла, бла. Підпади під лапки Кремля, зненавидь усе українське, як австрійську чи то жидівську видумку. Ну а те, що в Кремлі засідає та сама комуноїдно - гебіська кліка, що прийшла до влади за американські гроші – то нічого. Адже ми тепер «рускіє» і єврей Мєдвєдєв нам ближче негра Обами, викидень КДБ Путін рідніший за єврея Саркозі. Чи не так?

Ах ти проти цієї ідеї? Тоді ти америкосовсько – жидівський запроданець, фашист недобитий!

І ось сидить уже такий собі Морфеус і простягає вам дві пігулки – синю та червону. Обирай кому продаси Україну – синьому Євросоюзу чи червоному Кремлю. Ковтни її і ти прокинешься під чужим прапором, обирай яка матриця вигідніше. Іншого не дано, чи не так?

І хай кожний задасть собі питання: хто цей Морфеус? Яку пігулку ковтнути чи може краще залишитися при своєму глузді і не треба ковтати психоделіків?

                




58%, 25 голосів

0%, 0 голосів

23%, 10 голосів

19%, 8 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
33

Коментарі

Гість: kolobus

114.04.11, 14:43

Дитяти хотят пристроить к какойнибудь титьке. А как же.

    214.04.11, 14:46

    Якби ми вже були абсолютно самодостатні, можна було б всіх послати! Але від нас не відчепиться та росєя, доки не побачить, що є за нами сильна "подпіска". Прагматизм, чітке розуміння хто, коли і для чого нам потрібен, а не ми комусь!!! Самі за себе і для себе - тоді всі нас заповажають і полюблять!!!

      Гість: писецПолный

      314.04.11, 14:49

      только за евросоюз!!!
      и чем быстрее, тем лучше
      и грин карту плииииииииииииииииииз
      ну пожалуйста
      ну что вам стоит????

        414.04.11, 14:52Відповідь на 2 від Julia Taneta

        Якби ми вже були абсолютно самодостатні, можна було б всіх послати! Але від нас не відчепиться та росєя, доки не побачить, що є за нами сильна "подпіска". Прагматизм, чітке розуміння хто, коли і для чого нам потрібен, а не ми комусь!!! Самі за себе і для себе - тоді всі нас заповажають і полюблять!!!Вдалий приклад Піночета в Чилі. Коли він прийшов до влади, він був оточений ворожими комуністичними режимами, але зумів відстояти та підняти свою Батьківщину не продавшись жодному союзнику. Треба брати приклад

          Гість: PARTIZAN1

          514.04.11, 15:02

          У власти продавци краденого. И им все равно кому продать страну лиш бы побыстрее, "скинуть краденый товар", пока хозяин т.е. народ репу чешит.

            614.04.11, 15:03Відповідь на 5 від Гість: PARTIZAN1

            У власти продавци краденого. И им все равно кому продать страну лиш бы побыстрее, "скинуть краденый товар", пока хозяин т.е. народ репу чешит.на жаль

              714.04.11, 15:17

              Друзі, вибачаюся, що нічого не публікую в блогах !!! МЕНЕ ЗАБЛОКОВАНО !!! Ось, яка у них Свобода Слова !!!!!!!!!!!!!!!!!

                814.04.11, 15:24Відповідь на 2 від Julia Taneta

                Якби ми вже були абсолютно самодостатні, можна було б всіх послати! Але від нас не відчепиться та росєя, доки не побачить, що є за нами сильна "подпіска". Прагматизм, чітке розуміння хто, коли і для чого нам потрібен, а не ми комусь!!! Самі за себе і для себе - тоді всі нас заповажають і полюблять!!!Напевно ВПЕРШЕ я з тобою згідна.Але автор замітки молодчина!Обома руками "За!"та й за те чудо,що ( гіпотетично) прийде до влади О.Тягнибок.(Дай,боже,нашому Теляті Вовка з'їсти).,котрий зможе( )відновити ядерний статус держави і тоді начхати нам,"хохлам" і "хохлушкам" і на ту ж...пу -Європу - прокляту зрадницьку антанту,і ще більш проклятий жидівсько-мацкальський гебістський Кремль з його кровожерливою Луб'янкою!
                Нажаль,УТОПІЯ.

                  914.04.11, 15:27Відповідь на 7 від Aмaзонка*

                  Друзі, вибачаюся, що нічого не публікую в блогах !!! МЕНЕ ЗАБЛОКОВАНО !!! Ось, яка у них Свобода Слова !!!!!!!!!!!!!!!!!Зараз щось жахливе проходить на сайті.У мене (не знаю чи тимчасово,чи зовсім знесли чергову порцію політичних фотоприколів,на сторінку ПОСТІЙНО йдуть атаки хакерів,та що там казати - бєзпрєдєл!

                    1014.04.11, 15:29Відповідь на 2 від Julia Taneta

                    Україна- країна-рай, хоч і на самому краєчку наша хата!
                    Чесне слово - не хочеться в колгосп, яким би він не був
                    чи сучасним європейсьм чи комуно-азіатським.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна