хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Бухгалтер із США приїхав приватизовувати «Укрпошту»

В результаті безпрецедентно закритого і непрозорого конкурсу номінаційний комітет при Кабміні запропонував на посаду керівника держпідприємства «Укрпошта» співробітника американського офісу аудиторської компанії KPMG Ігоря Смілянського.

Смілянський народився в Одесі в 1975 році. У 1999 році закінчив Школу бізнесу ім. Лубіна Пейс Університету (Нью-Йорк, США) за фахом бухгалтер-аудитор.  

З липня 1998 року по лютий 1999 року - бухгалтер з податків і зборів в Cantor Fitzgerald L. P. З лютого 1999 року по липень 2001 року - старший фахівець з оподаткування KPMG.

З вересня 2005 року по січень 2008 року Смілянський працював у консалтинговій компанії The Boston Consulting Group на посаді старшого консультанта/менеджера проектів.

З лютого 2008 року по жовтень 2010 року на посаді директора по інтеграції активів російського Промсвязьбанка. Був звільнений з компанії за зрив виходу банку на IPO.

З листопада 2010 по липень 2011 працював клерком в Україні в ПУМБ (Перший Український Міжнародний Банк).

З травня 2011 по грудень 2011 - клерк в московському представництві туристичної компанії Thomas Cook

З січня 2012 по грудень 2014 консультант в московському офісі The Boston Consulting Group

З січня 2015 по теперішній  час співробітник американського офісу аудиторської компанії KPMG.

7 квітня 2016 р. у  другій половині дня на сайті Мінекономіки з'явилося повідомлення про те, що комісія при Комітеті з призначенням керівників особливо важливих для економіки підприємств з 48 претендентів відібрала чотирьох, а вже вранці наступного дня вищевказаний Комітет вибрав співробітника американської компанії!

Причому ні на одне засідання Комітету і комісії не запрошувалися представники ЗМІ та громадськості, а дати їх проведення зберігалися в глибокому секреті. Найбільш дивним є те, що ДЕРЖАВНУ комісію з відбору керівника «Укрпошти» очолює Олексій Комліченко - генеральний директор ТОВ «Телент Едвайзорс», компанії, яка надає послуги з пошуку кадрів і їх працевлаштування. Тобто при виборі кандидата присутній конфлікт інтересів, і напевно даний відбір, що пахне корупцією, перевірятимуть правоохоронні органи.

Американський переможець відбору в своїй конкурсній презентації відзначив, що має намір зменшити кількість відділень приблизно у п’ять разів. Також Ігор Смілянський пропонує здійснити приватизацію «Укрпошти» - і судячи за трудовими «досягненнями» Смілянського - саме заради цієї мети його і обрали. Показово, що в попередньому конкурсі на посаду керівника «Укрпошти» міністр інфраструктури Пивоварський проштовхував колишнього банкіра Артемія Єршова (докладніше про Артемія Єршова читайте в статті «Укрпошту» готують до банкрутства і приватизації за схемою «Укртелекому), який в нульові роки організовував плачевну приватизацію «Укртелекому».

Бухгалтер із США Смілянський не розуміється в поштових технологіях і ніколи не керував виробничим колективом. Втім, тих хто його відбирав здається цікавить лише приватизація майна Укрпошти.

4

Коментарі

19.04.16, 18:43

Це ще один злочин ПутінПОРОХоФСБандитів ! Чому мовчать нардепи й різнопартійні лідери = ГАНЬБА=

    29.04.16, 19:26Відповідь на 1 від SOKILDNISТЕR+

    Потрібно гнати цей Уряд, бо вони щодня велику біду роблять! Як можна таку непідготовлену людину ставити на таке складне підприємство??

      39.04.16, 20:08Відповідь на 2 від Робер

      Потрібно гнати цей Уряд, бо вони щодня велику біду роблять! Як можна таку непідготовлену людину ставити на таке складне підприємство??САМЕ ТАК !СПАСИ БОЖЕ ВАС І НАС та нашу УКРАІНУ http://blog.i.ua/user/4400999/ СЛАВА УКРАІНІ

        410.04.16, 09:56Відповідь на 2 від Робер

        Потрібно гнати цей Уряд, бо вони щодня велику біду роблять! Як можна таку непідготовлену людину ставити на таке складне підприємство??

          510.04.16, 10:44Відповідь на 2 від Робер

          ***має намір зменшити кількість відділень приблизно у п’ять разів***
          Колись Лейба Давидович КУЧМАН казав "НАХЕР Україні АЕРОПОРТИ?
          Мені достатньо МІЖНАРОДНИХ - Борисполя, Сімферополя і Львова!
          А всередині України - хай ЛОХторат катається АВТОБУСАМИ та ПОЇЗДАМИ!".
          Так і тут = НАХЕР Україні якась там сеть "УкрПошти"? - хай пишуть ЕЛЕКТРОННІ ЛИСТИ через Інет! А посилки розвезуть всіляки "Нові Пошти", "Автолюкси" та інші...

            625.04.16, 09:48Відповідь на 5 від Богдан Ляшко

            А как вам вот это?
            Игорь Смелянский согласен возглавить «Укрпочту» с окладом в семьсот пятьдесят тысяч долларов в год
            http://skelet-info.org/igor-smilyanskij-soglasen-vozglavit-ukrpochtu-s-okladom-v-semsot-pyatdesyat-tysyach-dollarov-v-god/