хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Прохання - не поширюйте паніку


У нас останнім часом стало багато генералів, генеральчиків і генералісимусів, а ще багато  спеціалістів що розбираються у економіці, політиці, енергетиці і інших –ці. Причому багато військових спеціалістів як виявилось серед тих, хто відсиджується дома, а ще більше серед матерів, що переживають за свої чада незалежно від того на фронті він чи в найближчій забігайлівці. А у всьому виною, я вважаю – паніка. Працюючи з інтернетом і комп*ютером ми навіть не задумуємось якою силою усі володієм, і на чиїй стороні ми цю силу використовуєм.

1.Бутусов і Ко створили кампанію по усуненню начальника Генштабу Муженка, мол і такий він і сякий і дурак і бездар і шпіон і разом із Шоколадним працює на Хуйла за свої шоколадні фабрики. Були виступи навіть Семенченка проти Муженка і комбата 40 ТБО…. і все…. більше ніхто не висловився проти Муженка…. Але як? Він же підставив тисячі солдат і сотні комбатів… і тільки один спромігся виступити проти? Бо Семенченко вже збився з цієї теми. Недавно звернув увагу на виступ комбата 93-ї бригади, що захищала ДАП – Міцака. Так от – він сказав чітко, що зняття Муженка не на часі, і взагалі – оцінювати професіоналізм начгенштабу Муженка не в його компетенції, а тим більше не в компетенції журналістів і волонтерів, а також солдат. І вірно, бо його можуть оцінити тільки ті, кому він ці накази віддає, а їх відповідно нижчі за званням і так далі по цепочці.

2.Той таки Бутусов, якщо пригадуєте, роз тиражував разом із Громадським ТВ (також ще ті журналісти-професіонали) про те, що відступаючи, наші війська залишили американський проти мінометний радар, що був переданий нам США. Це підняло паніку про те, що сам Порошенко разом із Муженком поклали десятки-сотні людей, щоб передати це все канапам і знову-таки все заради шоколадних фабрик. Як результат це підірвало довіру (тимчасово) до нашого командування зі сторони потенційних союзників. І вчора все вияснилось – сам Бутусов написав (до його честі – інші навіть і цього не зробили, ляпнули і все – брехня чи ні, їх не цікавить), що вишеназвані радари (їх було два) не були захоплені сепарами повністю, а тільки деталі одного з них. Один радар був знищений влучним пострілом сепаратюг, і його використовували як запчастини для цілого. А при відступі – справний радар наші взірвали, а склади, де зберігалися уламки першого – забули знищити, от деталі деякі і попали до їх рук (по словам – нібито ніякої інформації ці деталі не несуть).

3.Кілька днів назад появилась ще одна інформація одного з комбатів у Пісках (здається), що відвели гармати і Гради, до них вийшли сепарські танки і із 300-от метрів їх розстрілюють. Страшно? Але більше ніде цієї інформації не підтвердилось, навіть деякі волонтери її спростували. Хоча саме цю інформацію поширив волонтер Тука (за ним я останнім часом спостерігаю частенько про поширення панічної інформації, що дивно – син його воює на передовій, може старчеський маразм?).

4.Інформація про загиблих у ДАП – 300, більше 300 і так далі. Журналісти підхопили із задоволенням. А я вважаю, що це є ПАНІКА, - інфу про 350 загиблих кіборгів вперше сказали сепари, дальше пішло по наклонній. Тепер помислимо логічно – за заявами АТО і тих-же журналістів, максимум скільки могло бути у ДАПі військових це чоловік 30….. (там не було що по суті обороняти). Ротацій було 4-6, не більше, а це від 120 до 180 чоловік. Тобто там загинули не просто 10 ротацій, там загинули усі хто був, щей зверху трохи. Де правда? А інформація – пішла, а з нею – і паніка.

Тому прохання до вас, не поширювати інфу аби була, задумайтесь – чи принесе вона користь чи ще більшу біду. У нас люди як розуміють – чим страшніше новина і чим більше смертей – ти правдивіше – бо страшно. А бабки поки переказують її, то ще у 5 разів більше прибрешуть. А паніка на війні – це ПОРАЗКА. Хочете долучитись і допомогти нашим воїнам – є номери карточок волонтерів – і вперед, гроші – хороша допомога. А журналістам і активним громадянам раджу не кричати на весь світ про п’янство і безлаберність нашої армії (хоча і вона присутня) а мусувати тему – що, приміром, комбатів (хоча із ними у нас все гаразд) обирали самі бійці, комбати – обирали тих, хто ними безпосередньо командуватиме і так дальше. Получається -  піраміда навпаки, і так до начгенштабу. Думаю, ті що воюють не оберуть дурня над собою (ні за гроші, ні за посади) – бо від цього залежатиме їхнє життя, у них пряма зацікавленість у компетентному командуванні. Ось вам і реформа у армії, ось чого потрібно добиватись від влади і начгенштабу, а не мішати все з гімном і сіяти паніку серед населення (тормознута мобілізація – це і є результат паніки, люди звикли до мирного життя і реально бояться воювати). Людей потрібно заспокоювати, і бути оптимістами, бо на 10 патріотів знайдеться 1 зрадник, а не навпаки.

Все вище написане є моєю власною думкою, журналіста Бутусова я поважаю, рівно як і волонтерів, і ні в якому разі їх не звинувачую у зрадництві, - просто трохи у некомпетентності і черезмірній емоційності. Потрібно ставати професіоналами і вести інформаційну війну проти рашки, а не навпаки – сіяти паніку. І ще одне – наші поразки у цій війні є результатом сволочності і підступності ворога, що постійно не дотримується угод і договорів, які ми чомусь намагаємось виконувати, і аж ніяк не непрофесіоналізмом військових чи командування. Захоплення Криму – порушення Будапештського договору, Іловайськ – порушення слова офіцерів, що гарантували дотримання припинення вогню, Дебальцево – порушення Мінських домовленостей. Так що наші хлопці – найкращі, козаки справжні, бійці…. Але щоб здолати кацапів – потрібно стати такими як кацапи – сволочними, і просто знищити цю наволоч на нашій землі.

Дякую за увагу.

14

Коментарі

17.03.15, 20:08

Згоден,хтось просто панікує,а хтось навмисно провокує.Кожну інфу потрібно кілька разів перепровіряти із різних джерел.

    28.03.15, 09:34

    Все вірно!

      38.03.15, 10:11

      Можна було би поставити три плюси, якби не було ще війни влади проти частини свого народу.
      Котрий її поставив і повністю підтримав

        48.03.15, 11:55Відповідь на 3 від doktor_khaos

        найбільше від влади отримує той, хто найменше їй служить - на жаль. Мусується така думка, що слідуючим президентом може стати вихідець із армії (як свого часу в Ізраілі), бо на даний момент найбільше довіри у народу до армії. Але і тут можуть виникнути проблеми - деякі олігархи створили добровольчі батальйони, і з їх допомогою можуть висунути патріота, але патріота керованого олігархатом. Тому народу потрібно добряче думати перед тим, як когось виносити на вершину слави. На жаль, як не прикро, але дійшов висновку, що у нас 90% ватників, тільки частина за "руцкій мір", а думка іншої співпадає зі шляхом держави, але їхня думка все одно - керована кимось, і ще невідомо хто нею буде керувати. Ми балансуємо на тонкій межі вибору майбутнього - головне зробити вірний крок.

          Гість: сонный

          51.06.15, 11:31Відповідь на 3 від doktor_khaos

          кури траву меньше это вредно

            Гість: сонный

            61.06.15, 11:32Відповідь на 4 від zevs78

            следующим президентом буде Маскаль

              73.06.15, 21:09Відповідь на 5 від Гість: сонный

              кури траву меньше это вредноСитий голодного не зрозуміє (с)

                Гість: сонный

                83.06.15, 21:42Відповідь на 7 від doktor_khaos

                кури траву меньше это вредноСитий голодного не зрозуміє (с)шо вже на хавчик пробило

                  92.02.20, 11:16

                  Правда - вона брудна і нечесана. Крім того, правда в кожного своя. Істина у Бога живого. Істина, це Україна! Вона завжди була, вона є і завжди буде! Лише від українців у Світі і від громадян України залежить якою буде Україна. Біда українців, це совок у душах, впертість у відстоюванні власної правди не зважаючи на правди інших українців. Доброта і інтернаціоналізм у наших жилах, головний ворог України і українців. Навряд чи де в Світі можна знайти націю настільки наївну, що месію шукає між представниками інших націй. Єдиний наш рідний козир і ідентифікатор одночасно - українська мова свідомо знищується. Її стан в незалежній Україні в рази гірший, ніж у сраній Сересерії. Але то все дрібнота. Над нами ще загроза нависає - власні лінощі. За Тарасом: "Лінивому животові і пироги вадять

                    102.02.20, 11:17