хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Спланована агресія.......



17

Коментарі

123.03.14, 22:56

Главком -бабтист и вся нынешняяя власть - сволочи!

    223.03.14, 22:57

    Як же я люблю вас,москало-фашисти!!!!

      323.03.14, 23:00Відповідь на 1 від gav5713

      Главком -бабтист и вся нынешняяя власть - сволочи!Сволочі,які скористалися смертями-встократ сволочі!!!

        423.03.14, 23:11Відповідь на 2 від дТОЛЯізХорола

        МНОЖТЕ !!! Ми офіцери\капелани УПА\УГВР підтримуєм цю заяву активістів Киів Майдану http://ar25.org/article/ultymatum-turchynovu-yacenyuku-i-parubiyu-vsi-vynni-u-zradi-derzhavy-i-naciyi-budut Ультиматум Турчинову, Яценюку і Парубію. Всі винні у зраді Держави і Нації будуть притягнуті до Народного Трибуналу. Водночас УПА є проти тих хто перевертає наше СВЯЩЕННЕ ЗНАМЕННО+УПА не довіряє тим МАСОНЖИДОсилам які представляє редактор "Народного оглядача" масон ІГОР КАГАНЕЦЬ...Будьмо мудрі...Щасливо з Богом ! Разом переможем ! |СЛАВА УКРАІНІ

          523.03.14, 23:32Відповідь на 4 від SOKILDNISТЕR+

          МНОЖТЕ !!! Ми офіцери\капелани УПА\УГВР підтримуєм цю заяву активістів Киів Майдану http://ar25.org/article/ultymatum-turchynovu-yacenyuku-i-parubiyu-vsi-vynni-u-zradi-derzhavy-i-naciyi-budut Ультиматум Турчинову, Яценюку і Парубію. Всі винні у зраді Держави і Нації будуть притягнуті до Народного Трибуналу. Водночас УПА є проти тих хто перевертає наше СВЯЩЕННЕ ЗНАМЕННО+УПА не довіряє тим МАСОНЖИДОсилам які представляє редактор "Народного оглядача" масон ІГОР КАГАНЕЦЬ...Будьмо мудрі...Щасливо з Богом ! Разом переможем ! |СЛАВА УКРАІНІЗгоден.

            824.03.14, 12:16Відповідь на 3 від дТОЛЯізХорола

            Главком -бабтист и вся нынешняяя власть - сволочи!Сволочі,які скористалися смертями-встократ сволочі!!!

              924.03.14, 19:26Відповідь на 5 від дТОЛЯізХорола

              МНОЖТЕ !!! Ми офіцери\капелани УПА\УГВР підтримуєм цю заяву активістів Киів Майдану http://ar25.org/article/ultymatum-turchynovu-yacenyuku-i-parubiyu-vsi-vynni-u-zradi-derzhavy-i-naciyi-budut Ультиматум Турчинову, Яценюку і Парубію. Всі винні у зраді Держави і Нації будуть притягнуті до Народного Трибуналу. Водночас УПА є проти тих хто перевертає наше СВЯЩЕННЕ ЗНАМЕННО+УПА не довіряє тим МАСОНЖИДОсилам які представляє редактор "Народного оглядача" масон ІГОР КАГАНЕЦЬ...Будьмо мудрі...Щасливо з Богом ! Разом переможем ! |СЛАВА УКРАІНІЗгоден.А з чим ви згодні? В "1" - "вся нынешняяя власть - сволочи!", а в "4" - "Всі винні у зраді Держави". Теж саме.