Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

МЗС Литви: на тілі Булатова явні ознаки тривалих катувань

Уряд Литви у вівторок, 4 лютого, підтвердив наявність слідів тортур на тілі українського активіста антиурядових акцій протесту Дмитра Булатова і закликав провести незалежне розслідування цього злочину, який може порушувати відповідну конвенцію ООН. Про це йдеться в заяві МЗС Литви.

"Дмитро Булатов.... має на тілі явні ознаки тривалих катувань і жорстокого поводження", - сказано в заяві МЗС Литви.

Булатов, який був викрадений невідомими нападниками 22 січня, після чого його систематично били і катували, є одним із трьох українських протестувальників, які отримують безкоштовну медичну допомогу в Литві, повідомляє агентство Франс-прес.

"Україна підписала Конвенцію ООН про заборону тортур (...), та попри це в країні виникали проблеми з виконанням цієї конвенції", - сказано в заяві.

МЗС Литви вимагає провести ретельне розслідування нападу на Булатова і покарати винних у його катуванні.

Нагадаємо, Булатов знайшовся увечері 30 січня в одному із сіл поблизу Києва. Він розповів, що впродовж тижня його катували невідомі.

Раніше МВС оголосила Булатова в розшук за статтею про масові заворушення.

Міліція також розслідує справу про його викрадення та побиття.

Разом з тим, Шевченківський суд у Києві дозволив йому виїхати за кордон.

3 лютого МЗС Литви підтвердило прибуття Булатова на лікування до Вільнюса.

Литва була першою державою Європи, яка надала медичну допомогу постраждалим учасникам протестів в Україні і виділила на це 15 тисяч євро.

Як повідомлялося, виконуючий обов’язків глави МЗС України Леонід Кожара, перебуваючи на Мюнхенські конференції з питань безпеки у Німеччині, заявив, що Дмитра Булатова ніхто не катував, він перебуває в доброму стані, а єдина його травма - подряпина на щоці.
16

Коментарі

14.02.14, 22:55

С півчуваю і шокована видом Булатова, але мене завжди зачіпає винятковість деяких персон, адже тепер таких постраждалих налічуються сотні, а це вже масовий терор і всі вони потребують кваліфікованого розслідування і лікування.

    24.02.14, 23:36Відповідь на 1 від Alter ego*

    С півчуваю і шокована видом Булатова, але мене завжди зачіпає винятковість деяких персон, адже тепер таких постраждалих налічуються сотні, а це вже масовий терор і всі вони потребують кваліфікованого розслідування і лікування.Ви маєте рацію. Що ми можемо зробити? Висмикнути з сонму постраждалих випадкову особу і почати криком кричати на цілий інтернет про необхідність допомоги. Людей багато, всі вони чимось цікаві, інтернет успішний.

      34.02.14, 23:43Відповідь на 2 від dytyna

      http://blog.i.ua/user/2675316/1350365/
      Не пам'ятаю який за рахунком цей хлопець.

        45.02.14, 00:02Відповідь на 3 від Alter ego*

        Пише служба допомоги постраждалим у Києві:
        Шановні друзі, просимо вас проявити свідомість і не телефонувати диспетчерам з повідомленням про заяву Ольги Богомолець. Більшість пацієнтів, якими ми опікуємось, не мають візи або закордонного паспорта. Саме тому, власне, ми опікуємось ними - нікому вони в Європі не потрібні. Дякуємо за розуміння. Диспетчери хочуть працювати ефективно, будь-ласка, цінуйте їх волонтерську працю. Якщо у вас є питання, спочатку уважно прочитайте записи на цій сторінці, можливо ви самі знайдете відповіді там.
        Це означає, що ми маємо працювати своїми силами, як досі працювали. І максимально поширювати інформацію, самим помагати і інших просити помогти. Я вчора посилала інформацію своєму стоматологу...

          55.02.14, 00:15

          Пише та сама Лариса Шевчук 2 лютого:
          Народ, зупиніться: 1330 поширень мого прохання про домашню їжу!! Я боюся завтра йти на чергування - може там все у пакетах і ящиках
          А група тут: https://www.facebook.com/KyivHelp?ref=stream

            65.02.14, 11:42

            Тролі вже пишуть про підставу щодо тортур Булатова. Мовби ОПОЗИЦІЯ навмисно його підмалювала, щоб тримати напругу на Майдані ПИше viktor M поширив Rauzer, активно підтримали тролі

              75.02.14, 14:23

              Я вірю Булатову, ти паче, що ми знаємо методи КГБістів.
              Тому обурююсь поширенням провокаціями тролів

                85.02.14, 23:30Відповідь на 1 від Alter ego*

                С півчуваю і шокована видом Булатова, але мене завжди зачіпає винятковість деяких персон, адже тепер таких постраждалих налічуються сотні, а це вже масовий терор і всі вони потребують кваліфікованого розслідування і лікування.як кажуть"не создай кумира"на це намёк.

                  95.02.14, 23:31

                  Терористи
                  http://blog.i.ua/community/3062/1347096/
                  так і є.

                    105.02.14, 23:36Відповідь на 6 від М_Ірина

                    Тролі вже пишуть про підставу щодо тортур Булатова. Мовби ОПОЗИЦІЯ навмисно його підмалювала, щоб тримати напругу на Майдані ПИше viktor M поширив Rauzer, активно підтримали тролів тролів така робота,за що платять те і пишуть.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна