Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Наталя

42 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 38-48 років

Володимир Бровко.Повернення резидентів

          Ось вони - реальні керівники і натхненники Гускава міра! Хазаро-масони і резиденти КГБ. Партійні діячі і корумповані чиновники.Кадри,які вирішують усе.

Володимир Іванович Якунін. Його «відібрали» і направили на навчання в Червонопрапорний інститут КДБ СРСР. Перший секретар Постійного представництва СРСР при ООН - це спеціальна посада для «легального резидента КДБ СРСР» в будь-якому посольстві СРСР або Представництві СРСР. (Сусід по дачі Пітінга).Голова опікунської ради"Фонду Андрія Первозванного".Член опікунської ради фонду "Русский мир". Другим в ієрархії Гускава міра йде

 Щеблигін Сергій Євгенович. Викладач Вищої партійної школи.Стає «Великим командором Ордена православних лицарів Святого Гробу»! Масон. Третім головним йде

 Якушев Михайло Ілліч. Був все тим же «легальним резидентом КДБ СРСР» в Ізраїлі! Тотальне проникнення з часів КДБ СРСР в структури РПЦ МП кадрових співробітників КДБ або ГРУ СРСР, а зараз це ФСБ і СВР.Один з керівників "Фонду святого всехвального апостола Андрія Первозванного".

  Цікаво?Читайте статтю історика Володимира Бровко.

             Перепост вітається.

28

Коментарі

анонім

13.08.13, 11:56

Коли поцріарх моксельський Кіріла - Гундяй востаннє приїздив до Києва, то на пероні, в перших рядах його зустрічав головний спонсор моксельського патрорхату жидяра Новинський, резидент ліліПуцьки у ВР.

    23.08.13, 13:00Відповідь на 1 від анонім

    Він напевно православний єврей-вихрест.У Росії єврей-вихрест ставав російським.Саме так перекладається українською слово русский бо нормального слова-іменника для визначення свого ж народу у них немає.У нас на Заході вони так "оправославили" козацьку старшину і польську шляхту, на сході - татар.Усі вони стали російськими.Зварили такий собі національний компот.

      33.08.13, 13:46Відповідь на 2 від uraha

      Він напевно православний єврей-вихрест.У Росії єврей-вихрест ставав російським.Саме так перекладається українською слово русский бо нормального слова-іменника для визначення свого ж народу у них немає.У нас на Заході вони так "оправославили" козацьку старшину і польську шляхту, на сході - татар.Усі вони стали російськими.Зварили такий собі національний компот.не плутай компот з помиями...

        43.08.13, 14:17Відповідь на 3 від Francisk02

          53.08.13, 17:47Відповідь на 4 від uraha

            65.08.13, 02:34

            Пощебетали Вова с Петей в ясельках. Вова почему-то любит кривляться, и коверкать слова не по-детски,наверно, родители не прививают ему уважения к себе самому, а хорошему тону родители сами не обучены. Вырастет Вовочка явно глупым и несмышленым и останется мальчиком в коротких штанишках.

              77.08.13, 19:58

                Гість: NeManul

                817.09.13, 21:43

                Та ну в баню. Часи великих рускіх вже пройшли

                  917.09.13, 21:58Відповідь на 8 від Гість: NeManul

                  А вони були?

                    Гість: NeManul

                    1017.09.13, 21:59Відповідь на 9 від uraha

                    А вони були?Мореплавці трохи були

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна