Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Служба безпеки констатувала відсутність в Україні будь-яких фаши

СБУ не знайшла в Україні жодного фашиста, однак навела низку фактів, які, на її думку, є проявами фашизму.

Про це йдеться у відповіді СБУ на депутатське звернення нардепа Геннадія Москаля з проханням надати список фашистів в Україні, передає прес-служба нардепа.

«Повідомляємо, що згідно з Великою актуальною політичною енциклопедією (видана під загальною редакцією А.Белякова та О.Матвейчева) фашизм (італ. Fascismo, от fascio – пучок, зв’язка, об’єднання) – це загальна назва соціально-політичних рухів, ідеологій та державних режимів правоекстремістського спрямування, які відрізняє войовничий расизм, ксенофобія стосовно «чужих» національних і соціальних груп, шовінізм, котрий переходить у геноцид, містичний вождізм, культ тоталітарної держави та ін. У більш вузькому значенні, фашизм – ідейно-політична течія в Італії 1920-40-х рр., започаткована Б.Муссоліні», – йдеться у відповіді з СБУ.

На думку Служби безпеки України найбільш кричущими фактами фашизму в Україні є такі події (витяг з відповіді СБУ):

«Зокрема, у серпні 2012 року у м. Львові невідомими особами вночі було розбито вікна у будівлі колишньої синагоги та на стіні цеглою намальовано фашистську свастику. Водночас, у серпні 2012 року у с.Вербяж Воловецького району Закарпатської області було зафіксовано факт пошкодження пам’ятного знаку на честь переходу угорських племен через Карпатські гори, на якому фарбою було нанесені написи «Тут Україна», «Смерть мадярам» та хрести у формі фашистської свастики. У квітні цього року у м.Полтаві було пошкоджено пам’ятник Скорботної матері (встановлений на місці масового розстрілу євреїв) шляхом нанесення фашистських символів та написів ксенофобського характеру – «Негр – це мавпа», «Смерть жидам».

«Яке відношення мають наведені факти до фашизму – незрозуміло, адже це чіткі прояви ксенофобії та антисемітизму. Які, до речі, до сьогодні так і не розкриті. Тому Партії регіонів замість того, щоб зганяти всю міліцію на «антифашистські» мітинги, краще скерувати особовий склад правоохоронців на розкриття подібних злочинів.

Між іншим, жодної особи, яку можна б ідентифікувати, як фашиста, СБУ в своїй відповіді так і не вказала», – прокоментував Москаль.

Джерело

 

28

Коментарі

14.06.13, 18:59

Є набагато більш важливіші теми в державі де вартувало б спрямувати всі потуги органів.
Корупція є- корупціонерів нема, злодійство є - злодіїв нема, монополізм є- монополістів нема, сепаратизм є -сепаратистів нема, державна зрада є-зрадників нема.
А фашистів слід шукати там де є вождизм замішаний на тоталітаризмі...Глядіть в корінь

    Гість: NeManul

    24.06.13, 19:09

    Блін))))) То виявляється державні мужі хвашистів шукають на наші гроші? Подуріли насправді?

      анонім

      34.06.13, 19:19

      Як так? У нас купа комуноїдів, які повністю підпадають під визначення фашистів -- ксенофобія стосовно чужих соціальних груп (буржуазії і селянства, інтелегенції і духовенства), котрий переходить у геноцид; містичний вождизм (спасіба тавагіщу сталіну за наше щаслівоє дєтство); культ тоталітарної держави (пролєтарскій тєрор) і т.д. І вони жодного не знайшли.

        44.06.13, 19:34Відповідь на 3 від анонім

        Смішні вони або ж народ мають за лохів ЗГІДНІ з Вами ми козаки 100% У нас купа комуноїдів, які повністю підпадають під визначення фашистів -- ксенофобія стосовно чужих соціальних груп (буржуазії і селянства, інтелегенції і духовенства), котрий переходить у геноцид; містичний вождизм (спасіба тавагіщу сталіну за наше щаслівоє дєтство); культ тоталітарної держави (пролєтарскій тєрор) і т.д. І вони жодного не знайшли.СКОРО як буде УПА з БОГОМ повстання то гнатимем міліони МОСКОВСЬКИХ фашистів та іх запроданців...А може БОГ іх на памятніках ЗЛОГО ГЕНІЯ й суперсатаниста ЛЕНІНА через спалення знищить ...в тім числі і в ІЗмаілі ...ПРилипнуть опівдні ВНИ до години згорять та підуть з тим СУПЕРКОМУНОФАШИСТСЬКИМ ПугаЛОМ в пекло+ЦЕ пророцтво БОГА

          54.06.13, 19:38

          Ви не правильно інформуєте. В фашистів свастики немає.
          А в українців (руси) є СВАРГА. Символ Сонця (вічний рух, безперервне буття).

            64.06.13, 19:48

            як це? а партія риганихАналів?

              74.06.13, 20:40

              класна чергова тема підкинена нам із-за паркану.
              але істина у тому, що людина сіє - те і пожинає.

                84.06.13, 21:30Відповідь на 1 від Горянка

                Про корінь дуже вірно! Практично всюди, де виникають подібні неподобства варто глядіти в корінь.. і в історію.

                  94.06.13, 23:10Відповідь на 3 від анонім

                  Як так? У нас купа комуноїдів, які повністю підпадають під визначення фашистів -- ксенофобія стосовно чужих соціальних груп (буржуазії і селянства, інтелегенції і духовенства), котрий переходить у геноцид; містичний вождизм (спасіба тавагіщу сталіну за наше щаслівоє дєтство); культ тоталітарної держави (пролєтарскій тєрор) і т.д. І вони жодного не знайшли. 100%

                    105.06.13, 00:08

                    Чим СБУ тільки не займалось, аби не безпекою України...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна