Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Маруся

35 років, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-40 років

Ех, Европо!

Реакція світових організацій українців, які звернулися до Президента Європарламенту Мартіна Шульца із вимогою відкликати ганебний пункт № 8 Резолюції Європарламенту щодо "Свободи". Зокрема, листи до Європарламенту надіслали Голова Світової конференції українських державницьких організацій (СКУДО) Аскольд Лозинський; 16 громадських організацій українців, що проживають у Португалії, Іспанії, Італії, Греції, Чехії та Німеччині; низка громадських активістів та організацій, що об'єднують українську спільноту в Іспанії. Показово, що саме ці люди нині розбудовують європейський добробут. Тож, звертаються до Мартіна Шульца не лише як українці, не лише як виборці ВО "Свобода", а як частина спільноти Євросоюзу.

"Ми, представники великої європейської нації – української – яку навіть президент США Білл Клінтон назвав однією із найстаріших у світі під час зустрічі з президентом України Леонідом Кучмою 1994 року, глибоко обурені закликом Європарламенту до про-демократичних сил у новообраній Верховній Раді України не співпрацювати зі Всеукраїнським об'єднанням "Свобода".

Нагадуємо вам, пані і панове євродепутати, що націоналістична партія "Свобода" саме у закордонному окрузі під час виборів до Верховної Ради України 28 жовтня 2012 року отримала найбільше голосів виборців – 23,63% від загальної кількості, а в демократичних країнах Старої Європи і Америки цей показник перевершив 50% голосів на користь націоналістів. Зокрема, на виборчій дільниці в Мадриді (Іспанія), де ми легально проживаємо і працюємо протягом тривалого часу, заробляючи на хліб щоденний для себе і своїх рідних в Україні, яка потерпає від жахливої економічної та нестабільної політичної ситуації, за Всеукраїнське об'єднання "Свобода" віддали свої голоси понад 55,64% виборців. Як свідчать вищенаведені цифри, "...зростанням націоналістичних настроїв...", яке вас так непокоїть, найбільше охоплена українська еміграція у країнах Євросоюзу, що ви його, а значить і нас як платників податків, частину з яких уряди вказаних країн перераховують також на ваше утримання, представляєте на світовому рівні.

Очевидно, причина такої популярності ВО "Свобода" криється в тому, що виборці за кордоном добре усвідомили – лише реалізація програмних цілей націоналістів зможе наблизити обезкровлену десятиліттями панування комуністичного режиму і доведену до крайнього зубожіння та морального занепаду внаслідок антидержавної політики нинішньої українофобської влади нашу вітчизну до європейського рівня, а також створити умови для нашого повернення в Україну. Невже ви проти цього?!

Також нагадуємо вам, панове прогресивні соціалісти, що демократичні сили в Україні, напевно, краще від вас орієнтуються, з якими політичними партіями їм доцільно співпрацювати в парламенті заради майбутнього нашої держави. Про це свідчить заява лідера Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Арсенія Яценюка від 13 грудня цього року у відповідь на вашу поправку.

Повідомляємо вам, пані і панове євродепутати, що вважаємо брудною провокацією нав'язування суспільству думки про расистські, антисемітські та ксенофобські погляди ВО "Свобода", яке чітко декларує: відносини між націями і державами будуються на засадах справедливості, рівноправності і взаємоповаги.

Закликаємо вас поважати вибір українців, керуватися здоровим глуздом під час ухвалення рішень і бути виваженими у заявах та резолюціях щодо України, які недруги нашої держави можуть використати для реалізації своїх імперських геополітичних намірів, що матиме трагічні наслідки не лише для України, а також для всієї Європи".

***

... "Свобода" в своїй ідеології або платформі не підтримує расистські, антисемітські чи ксенофобські погляди. "Свобода" занепокоєна добробутом українського народу, без атак або зневажливого ставлення до іншої країни, якщо вона не виступає проти ліпших інтересів українців.

Пане Президенте, ми з повагою просимо Вас переглянути необачні частини Вашої резолюції щодо України. Ми робимо це не заради українців, більшість із яких мають чисту совість, а заради справедливості та поліпшення українських відносин з Європарламентом та Євросоюзом".

24

Коментарі

121.12.12, 15:34

І очЄнь даже ДА!!!

    221.12.12, 15:54

    гарно сказали, от тільки хто їх почує

      321.12.12, 15:58

        421.12.12, 16:01

        Дала би якийсь лінк, куди написати до Єврогейпарламенту. Ми би зробили акцію - нехай єврогеї пошту з України розгрібають.

          521.12.12, 16:09

          Якщо я не помиляюсь - Свобода зайняла одне з першіх місць по дільницям у ЄС. Чи не так?

            621.12.12, 16:29Відповідь на 5 від Lюмен

            Якщо я не помиляюсь - Свобода зайняла одне з першіх місць по дільницям у ЄС. Чи не так?Перше!

              721.12.12, 16:30Відповідь на 4 від uraha

              Дала би якийсь лінк, куди написати до Єврогейпарламенту. Ми би зробили акцію - нехай єврогеї пошту з України розгрібають.Я дам посилання (у понеділок).

                821.12.12, 16:46

                Все правильно, але чи буде з цього щось?

                  921.12.12, 16:50Відповідь на 6 від Julia Taneta

                  Хіба дурні українці живуть у ЄС? Мабуть діаспора повинна надавити сильніше.

                    1021.12.12, 17:46

                    УПА продовжує далі боротьбу проти ІМПЕРзла жидоГЛОБАЛмасонерііі ЗВІЗДАТИХ сатанистів МОСКВИ\США ! http://video.i.ua/user/4400999/55777/388479/ МИ переможем + БОГ поможе + СЛАВА ІСУСУ за ВСЕ http://blog.i.ua/user/4400999/ СЛАВА НАЦІІ ! Смерть ворогам УПА http://www.youtube.com/watch? v=7fwY35B42Ow&list=UUx_DYuR_KteV2arXaEs1EFQ&i ndex=1 БУДЬМОСЛАВА УКРАІНІ

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна