хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Член виборчкому на Харківщині заявила, що вона від "Єдиної Росії

В окружній виборчий комісії №180 (центр Золочів, Харківщина) відбулося чергове засідання, на якій новозамінені члени комісії від дрібних маргінальних партійок прийняли присягу.

  «За вимогою кандидата в депутати від Об’єднаної опозиції Анатолія Дмитрієва, голова ОВК Тетяна Саввова попросила  членів комісії, що присягають, назвати партію яку новобранці презентують.

Так, на питання головуючої, Ольга Лобова, яка є за документами ЦВК представником партії «Русь єдина» гордо заявила: «Єдина Росія»!!!



Ще дві представниці, Світлана Гончаренко від «Союзу анархістів України» та Світлана Завадська, «Народно-трудовий союз України», назвали себе презентантами Партії регіонів в ОВК. Тобто, з урахуванням «регіоналки» Ольги Асєєвой,  стало їх за особистою самоідентифікацією – троє.

На щастя, інші рекрути  в члени ОВК вміли читати: перед кожним з них на столі лежала роздруківка списку членів даної комісії, тому майже без помилок, назвали політичні сили які вони «презентують», - прокоментував перебіг подій, що відбулися на третьому засіданні ОВК №180 для  Харківського регіонального форуму «СКОВОРОДА», політолог Геннадій Григоренко.

Представники політичних партій, присутніх на засіданні, засипали головуючу своїми скаргами, зокрема, найцікавіші з них:

-         Уповноважений від партії «Батьківщина» Валерій Рижанков: «… жіночка зараз представилася, що вона є представником «Єдиної Росії». В Україні така партія, «на жаль», незареєстрована. Це в Росії є така партія, це зовсім різні партії.

І друге питання. Наскільки я розумію тут два члени Партії регіонів присутні,  … ми залишаємо за собою право звернутися до ЦВК з цього приводу»;

-         Голова Золочівської «Комуністичної партії України» Марія Борох: «…ми дивимося, що люди з регіонів, з регіонів усі, а партії зовсім другі…».

  Важливо відмітити, що заміна представників партій відбулася з причин їх відсутності на першому та на другому засіданнях ОВК №180.

Голова комісії Тетяна Саввова (КПУ) відсутність частини членів комісії пояснила тим, що вони, або не відповідають на дзвінки, або не можуть приїхати, бо проживають в Києві  чи навіть – в Криму…

Загалом, в окружній виборчій комісії відбулася заміна дев’ятьох членів комісії з вісімнадцяти призначених постановою ЦВКза №604 «Про утворення окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року».

Схожа ситуація і на Львівщині де у склад виборчих комісій потрапили представники "Руської єдності","Єдиної родини", "Русі єдиної","Руського блоку","Союзу анархістів України","Ліберальної партії".

За словами аналітика Громадянської мережі ОПОРА Олександра Неберикута, такий склад окружних виборчих комісій – передусім, вина самих партій, які від цього рішення найбільше постраждали. Вони «проґавили» постанову ЦВК, якою затверджувалася процедура формування ОВК, вчасно її не проаналізувавши, та сподівалися на вдалий жереб. Як результат, опозиційні сили формально не отримали жодного представника у окружних комісіях Львівщини за винятком єдиної кандидатури від Народного Руху України та по 12 представників від фракцій «Батьківщина» та НУ-НС у ВРУ, яким автоматично гарантовано таке право відповідно до виборчого закону.

Треба додати що сам виборчий закон,ухвалений Верховною Радою 17листопада 2011 року 366(!)голосами змахує саме на змову між владою і так званою опозицією. За прийняття закону тоді проголосувало 62 депутати від фракції БЮТ і 36 від НУ-НС.З опозиціонерів проти проголосували Гриценко, Іван Заяць,Олег Ляшко і Андрій Парубій.

22

Коментарі

Гість: OREST_UA

18.09.12, 16:35

    28.09.12, 16:55

    Гадаю, то не було помилкою! Представник Єдіноросов в комісії на вибрах у ВР в Україні? Це сьгодні не здивує навіть ЦВК!

      анонім

      38.09.12, 17:03

      Це треба гівнюків з апазіції дякувати -- завдяки їм такий закон діє. І що найбільше обурює, ведуть себе так, наче вони ні до чого. Ще й інших повчають.

        48.09.12, 17:35Відповідь на 3 від анонім

        Нічого - росте зміна
        http://gazeta.ua/articles/life/454778/2#photos

          58.09.12, 17:37

          Та ніяких виборів не буде, це зрозуміло.

            68.09.12, 17:51

            Ого!

              78.09.12, 20:32Відповідь на 2 від Julia Taneta

              Гадаю, то не було помилкою! Представник Єдіноросов в комісії на вибрах у ВР в Україні? Це сьгодні не здивує навіть ЦВК!100%

                88.09.12, 23:48

                Вибори без вибору..... Такого блядства ще не було.....

                  Гість: Рус с kija

                  99.09.12, 07:06

                    Гість: KREILIS

                    109.09.12, 14:48

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна