хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Список Турчинова-Яценюка: знову кумівство, знову старі граблі

Я ішов на з'їзд опозиції зі сподіваннями, що помилки минулого чогось їх навчать. Не можна проводити вибори в 2012 році за канонами 1990-их. Сьогодні інформація поширюється в десятки разів швидше, ніж це було на зорі політичної кар"єри Тимошенко і Турчинова. Це тоді можна було непомітно зробити родича депутатом. Зараз це – неминучий скандал. Перше. Наприклад, за прохідним округом у Львові опозиція в рамках квоти партії "Фронт змін" висуває молодшого брата екс-віце-прем'єра Іван Васюника. В чому полягає внесок Васюника-молодшого у опозиційну діяльність, для мене загадка. Знаю лише, що він був заступником одіозного Олексія Івченка в НАК "Нафтогаз України". За цим же округом буде балотуватися самовисуванець Тарас Стецьків. У підсумку, два кандидати будуть нищити один одного. Друге. Ірина Луценко – дружина Юрія Луценка – отримала 18 номер у списку. Я розумію, що у них родинна драма, але Верховна Рада – це не Палата лордів, тут крісла в спадок не передаються. Що зробила для опозиційного руху Ірина Луценко? Якби депутатом зробили старшого брата Луценка Сергія, це було би більш зрозуміло – Сергій Луценко принаймні займався політикою. А Ірина Луценка до посадки його чоловіка була відома лише як директор телекомунікаційної фірми, на обслуговування якої міністр внутрішніх справ Луценко хотів перевести весь мобільний зв'язок міліції. Я не розумію, чому тоді депутатом не роблять Євгенію Тимошенко? Чим вона гірша? Чому принцип не брати родичів поширюється на Тимошенко – її тітка Антоніна Ульяхіна так і не стала депутатом – але не поширюється на Луценка. Третє. Я не можу зрозуміти, навіщо у новій Верховній Раді нова "Ірина Бережна". На прохідну позицію до списку включено Тетяну Донець – екс-дівчину регіонала Василя Горбаля, чиє обличчя не так давно прикрашало лайт-бокси вздовж київських вулиць.

Але жіноча краса – це недостатня умова для потрапляння в депутати. З таким же успіхом "Батьківщина" могла включити до свого списку Дашу Астаф'єву, яка здобула визнання на міжнародній арені – у журналі Playboy. Жодних заслуг перед суспільством, які робили Донець гідною включення до списку опозиції, не існує. Так, шість років тому вона була депутатом районної ради в Києві, але БЮТ мав десятки тисяч депутатів місцевих рад. Іншого пояснення, крім як гроші та зв'язки, не існує. Мама Тетяни Донець – Наталія Донець – в 1998 році разом з Юлією Тимошенко та Олександром Турчиновим обралася народним депутатом за списком "Громади".
А ще мама і тато Тетяни Донець були близькими друзями Павла Лазаренка, на них були оформлені активи засудженого екс-прем'єра. Зокрема, вони фігурували у фірмах, які від імені Лазаренка володіли мобільним оператором "Київстар". Тато Тетяни Донець товаришував з Лазаренком ще з часів його колгоспної молодості. Щоправда, все змінилося, коли стало відомо, що Лазаренко буде змушений ще не один рік провести у американській тюрмі. Родина Донець за допомогою відомого "конфліктолога" Геннадія Корбана залишила Лазаренка без частини власності, яку він вважав своєю. А тепер молодша Донець отримує естафету від матері – так в Україні виявиться ще одна депутатська династія. Я не розумію, якими словами Турчинов і Яценюк будуть захищати цей список. Зате я розумію, чому опозиція не надала його для попереднього ознайомлення громадськості – тому що присутність деяких кандидатів, окрім як грошима, пояснити неможливо. Особисто для мене цей список – персональне розчарування. Це – не нова політика.
Олександра Кужель номер 23 списку "Янукович,бери власть и наводи порядок"  
Руслан Богдан номер 73  
У "Батьківщині" бунт проти Турчинова з Кожемякіним
Хто що має додати по списку нехай додає у коментах я відредагую.
22

Коментарі

анонім

131.07.12, 09:10

Там ще купа питань, але то їхнє діло. Загальне враження -- як кидали анали апазіцію, так і будуть кидати -- такий склад гріх не кинути.

    231.07.12, 09:25Відповідь на 1 від анонім

    Ну кидали не кидали а ЗМІ прочешуть їх тепер по повній програмі. І правильно зроблять.

      331.07.12, 10:36

        431.07.12, 10:53

        Без Юлі Володимірівни нема діла.Стратегія Олега Ярославовича виявилась ефективнішою. Значить, робимо ставку на "СВОБОДУ"!

          531.07.12, 11:04Відповідь на 3 від дТОЛЯізХорола

          Глянь - я відредагував.

            631.07.12, 11:10Відповідь на 4 від Enigm@*

            У "Батьківщині" теж багато порядних людей - може вони ще виправляться. Гляньте - я відредагував.Але звичайно - по цьому списку варто би проїхатися.

              Гість: Отец Онуфрий

              731.07.12, 11:25Відповідь на 4 від Enigm@*

              Надо нам, братие, всем уразуметь что в сем соборище нет ни священнослужителей канонической Православной Церкви ни благочестивых мирян. Здесь те лишь кто поклоняется и служит "златому тельцу" но не народу. В соборище раскольников, униатов, сектантов и иудеев нет места для славных потомков украинских казаков.
              Настоящие заступники Веры Православной - вольное казачество : интернет страница www.vernoe-kazachestvo.org.ua

                831.07.12, 11:26Відповідь на 6 від uraha

                У "Батьківщині" теж багато порядних людей - може вони ще виправляться. Гляньте - я відредагував.Але звичайно - по цьому списку варто би проїхатися.Головне,що я там знайшла однофамільця!(Жаль, що не родич!)
                Дай, Боже, нам успіху! ВСІМ українцям!

                  931.07.12, 11:30Відповідь на 7 від Гість: Отец Онуфрий

                  Надо нам, братие, всем уразуметь что в сем соборище нет ни священнослужителей канонической Православной Церкви ни благочестивых мирян. Здесь те лишь кто поклоняется и служит "златому тельцу" но не народу. В соборище раскольников, униатов, сектантов и иудеев нет места для славных потомков украинских казаков.
                  Настоящие заступники Веры Православной - вольное казачество : интернет страница www.vernoe-kazachestvo.org.ua
                  КАЖДОМУ СВОЁ:"Богу богово - кесарю кесарево!"

                    1031.07.12, 11:39

                    По мому округу №19 квота припала на свободівця http://www.volynnews.com/files/melnyk_ievhen_ivanovych/ , а (за деякими даними)керівник Іваничівської РО ВО Батьківщина Лазаренко Людмила Ростиславівна http://volynrada.gov.ua/deputy/lazarenko-lyudmila-rostislavivna збирається балатуваиись паралельно по цьому ж округу. Очевидно що для розпорошення голосів. Подейкують взяла за це гроші в Клімчука, на закриття відкритої проти неї кримільної справи.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна