хочу сюди!
 

Людмила

49 років, риби, познайомиться з хлопцем у віці 46-60 років

Канадські лікарі готові обстежити Тимошенко

Посольство Канади в Україні має намір надіслати офіційні пропозиції щодо надання дозволу групі канадських лікарів провести медичне обстеження ув’язненої екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко. Про це повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби України.

Згідно з повідомленням, сьогодні відбулася робоча зустріч керівництва Державної пенітенціарної служби з послом Канади в Україні Троєм Лулашником на прохання Міністерства закордонних справ України за запитом Міністра закордонних справ Канади пана Баірда.

«Під час заходу канадська сторона порушила питання щодо надання дозволу групі канадських лікарів провести медичне обстеження ув’язненої Тимошенко Ю.В. За результатами зустрічі пан Посол поінформував, що Посольством Канади в Україні буде надіслано відповідні офіційні пропозиції з цього питання. З іншого боку, українською стороною поінформовано делегацію про необхідність урахування процедур, що визначені національним законодавством», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, сама Тимошенко та її захист неодноразово говорили про вимогу обстеження екс-прем'єранезалежними лікарями.

14 січня Державна пенітенціарна служба повідомила, що Тимошенко письмово відмовилася від прийняття призначених раніше фахівцями МОЗ України медичних препаратів, а також від спілкування з медичним персоналом установи.

6

Коментарі

121.01.12, 16:01

Так талием уже травят