хочу сюди!
 

Юлия

45 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 36-45 років

Інформаційний бюлетень

Випуск №16 від 15 липня 2011 року



Батьківщина Януковичу: Ви обіцяли відкрите судилище над опозицією.

Партія Батьківщина засуджує рішення про заборону трансляції суду над Юрієм Луценком, яке сьогодні ухвалив Печерський райсуд Києва. У зв`язку з цим партія звернулася з відкритим листом до президента Віктора Януковича.

«За вашою вказівкою подібне рішення планується найближчим часом оголосити на так званому судовому слуханні у справі Юлії Тимошенко», - сказано у партійній заяві, - «Для вас очевидно, що сила публічних аргументів опозиції є настільки непереборною, що судові процеси проти Юлії Тимошенко та Юрія Луценка вже перетворилися на суд над вами і вашим режимом, а те, що справи проти опозиції сфальсифіковані від «а» до «я», очевидно всім, хто за останні тижні бодай раз вмикав телевізор під час прямої трансляції».

Партія Батьківщина нагадує президенту Януковичу, що він обіцяв гласний і відкритий процес. «Відтак, ми категорично вимагаємо від вас скасувати ваші рішення щодо заборони прямих трансляцій судових процесів над опозиційними політиками, зняти всі обмеження на доступ ЗМІ», - резюмують у Батьківщині.

Більше про цю новину читайте: http://byut.com.ua/news/6883.html



Олег Тягнибок переконаний, що Тимошенко переможе на виборах.

Лідер партії «Свобода» Олег Тягнибок готовий до співпраці з партією Батьківщина на майбутніх виборах і переконаний у перемозі команди Юлії Тимошенко. «Звичайно, якщо за Тимошенко буде збережена можливість брати участь у виборах, вона в них переможе», - заявляє політик.

«Згідно останніх соціологічних опитувань «Батьківщина» є лідером електоральних симпатій», - розповідає Олег Тягнибок. Саме тому, на його думку, останнім часом публікують численні дані опитувань, про нібито захмарні рейтинги Партії регіонів та її сателітів. Олег Тягнибок таку соціологію вважає замовною.

Більше про цю новину читайте: http://censor.net.ua/ru/news/view/175056/tyagnibok_esli_u_timoshenko_budet_vozmojnost_uchastvovat_v_vyborah_ona_na_nih_pobedit



Зорян Шкіряк: Янукович уже програв процеси над Тимошенков та Луценко незалежно від рішення суду.

Голова Соціально-християнської партії Зорян Шкіряк переконаний, що режим Віктора Януковича вже програв суди над Юлією Тимошенко та Юрієм Луценком незалежно від вироків.

«Вся Україна і світове співтовариство вже остаточно переконались в тому, що це відверта політична розправа, - сказав Шкіряк, - «Судді Печерського суду, сліпо виконуючи накази своїх хазяїв з Банкової, уже5 давно перейшли межу розумного.»

Політик вважає, що влада настільки перелякана відсутність реальних доказів вини звинувачених, що крім продажних суддів опускається до використання в процесі озброєних спецназовців.

«Я хочу підкреслити, що після «ручного» повернення до Конституції 1996 року влада в країні, по суті, нелегітимна. Це хунта. Хвиля «кухонних протестних настроїв» скоро виллється на вулиці», - попереджає Зорян Шкіряк.

Більше про цю новину читайте: http://nikvesti.com/news/public/23320



Тимошенко збирає команду для скидання режиму.

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко планує до Дня Незалежності зібрати потужну об'єднану команду.Про це екс-прем'єр заявила в ефірі телеканалу ТВі.

"Я кожен день отримую якісь сигнали від них, що "зелена вулиця", і що я можу спокійно виїхати за межі України. Я не виїду за межі України. Ніколи цього не зроблю", - зазначила політик. За словами Тимошенко, наразі вона веде переговори, "як з представниками ще залишків живих профспілок, так і з прекрасними сильними структурами громадянського суспільства, так і з опозиційними силами, які сьогодні готові працювати".

"Я вірю в те, що ми до Дня Незалежності вийдемо з потужною об'єднаною командою, де ми зможемо сказати, що ми готові, разом з народом України, скидати цей режим", - розповіла вона.

Тимошенко додала, що її підтримує світова демократична громадськість, церкви, а також деякі опозиційні політики. "Наприклад, Гриценко, Кириленко, Луценко і вся команда "Народної самооборони", "Народний рух". По суті у нас вже є початок об'єднавчий, переговорний, щоб далі йти разом", - заявила екс-прем'єр.

Більше про цю новину читайте: http://www.pravda.com.ua/news/2011/07/14/6387761/



  Ця розсилка виконана у відповідності з ст. 34 Конституції України ст. 18-19 Міжнародного пакту про громадянські та політичні права, ст. 5 Закона про інформацію.
Якщо цей лист Ви отримали випадково просимо прийняти наші вибачення.
15

Коментарі

115.07.11, 15:26

Цікава дописка внизу. Таким чином Ви вказуєте тутешнім адмінам недоторканість цієї замітки?

    Гість: lyo Dnepr

    215.07.11, 15:37

    Во-первых обвинения основаны на сплетнях лжесвидетелей, которых банда не хочет светить. Однако, 5й канал сдал некоторых лжесвидетелей: Виктора Ющенко, Олега Дубину, Константина Грищенко, Вакарчука старшего... остальных не запомнил. Почему их показания боятся придать огласке? Это очень похоже на сталинские репрессии

      315.07.11, 15:54

      "Я вірю в те, що ми до Дня Незалежності вийдемо з потужною об'єднаною командою, де ми зможемо сказати, що ми готові, разом з народом України, скидати цей режим", - розповіла вона.
      Цікаво, а які в неї є підстави так прогнозувати? Чи дасть поштовх для цих акцій впровадження пенсійної реформи?

        415.07.11, 15:58

        Шо-то будет

          Гість: Лагуз

          515.07.11, 20:16

          Цікаво, що відбулось з Тягнибоком..... там можуть бути варіанти .....

            615.07.11, 22:20

              715.07.11, 23:10

              Хунту - на колбасу. Для собак.

                815.07.11, 23:11

                Кстати, а вы заметили, как оговорился Тягныбок? "Если да кабы". Вот так, свободовцы. Ну точно по фасону Яныка: "Будет как суд решит..." А само тем временем быренько тырит, что не дотырили.

                  916.07.11, 00:23Відповідь на 8 від ab absurdo

                  Я прокомментировал это на Фейсбуке: Тягнибок риторику меняет в фарватере электоральных симпатий, большинство националистов осуждают действия власти в отношении Тимошенко, а лидер "Свободы" как то не вписывается в этот формат.Его интервью размещено в "Обозревателе", который является детищем Бродского, поэтому нужно ещё делать скидку на жидов, которые ,чтобы продать товар готовы идти на любые хитрости.

                    1016.07.11, 11:56

                    Любому НОРМАЛЬНОМУ человеку то что творят голубые прийдя к власти не просто вызывает неприязнь, а полное отвращение к этой (чуть не назвал "власти" толпе продажных, безграмотных, наглых и алчных отморозков.Они называли Тимошенко вруньей, а сами превратились в отмороженных брехунов не отвечающих ни за свои слова, ни за свои обещания, ни за свои действия. Послушать их так мед льется, а в жизни этот мед со вкусом дерьма, все за что они не возьмутся превращается в боль страны, их реформы в налоговой породили поборы и закрытие рабочих мест, их судебная реформа породила продажных судей и "славный" Печерский суд больше напоминающий глупый юмор Петросяна чем судебное действо, их образовательная реформа превратилась в каток давящий все украинское и насаждающий интересы соседа, их

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна