хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Інформаційний бюлетень

Випуск №17 від 19 липня 2011 року



Тимошенко: усунення захисника Власенка було сплановано владою.

"Перше, що вони зробили – це по заздалегідь написаному плану, а з цим, я думаю, пан Кірєєв і прийшов сьогодні в процес, вони видалили з судового процесу до його закінчення мого захисника Сергія Власенка, - заявила Юлія Тимошенко. Лідер опозиції пояснила, що якщо її видаляли з суду за те, що вона не вставала перед «мафією в мантіях», то Сергія Власенка видалили за те, що він стояв і не хотів сісти тоді, коли його незаконно позбавляли слова".

Юлія Тимошенко також звернула увагу на те, що сьогоднішнє судове засідання відбувалося у закритому режимі. "Саме так працюють злочинці при владі. Саме так вони хочуть чинити свої неправосудні, незаконні дії. Тобто в темряві, без прозорості процесу", - зазначила екс-прем'єр.

Як відомо, сьогодні головуючий у судовому засіданні з розгляду кримінальної справи, порушеної стосовно Юлії Тимошенко, суддя Родіон Кірєєв оголосив про усунення захисника екс-прем'єра Сергія Власенка від участі у процесі. Перед цим Сергій Власенко тричі вимагав від головуючого у судовому засіданні судді Родіона Кірєєва розглянути заяву про залучення до справи чотирьох нових захисників, однак суддя проігнорував його дії.

Більше про цю новину читайте: http://www.tymoshenko.ua/uk/article/9vz5mcu7



Американських адвокатів Тимошенко не пускають, щоб світ не знав про судилище.

Юлія Тимошенко вважає, що суд відмовив у залученні американських адвокатів до судового процесу через страх доведення світовій спільноті всієї правди про судилище, яке чинить влада України.

"Вони бояться того, що світ безпосередньо через цих людей буде володіти інформацією про кожну секунду цього судилища і цієї розправи ", - передає коментар Тимошенко її персональний сайт.

У свою чергу, Сергій Власенко зауважив, що суддя не виконує основну суддівську функцію, яка полягає у пошуку істини у справі. "Судді не важливо отримати інформацію об'єктивну, докази, оцінити їх або зробити щось інше для того, щоб віднайти і встановити цю істину. Судді, як мені вбачається, необхідно лише одне – йому потрібно в достатньо стислий строк швидко проголосити те, що вже заздалегідь написано так само, як, я переконаний, йому були заздалегідь підготовлені документи по моєму видаленню", - пояснив Сергій Власенко.

Як відомо, сьогодні суд частково задовольнив клопотання Юлії Тимошенко про допуск до участі у справі нових захисників. Зокрема, у допуску було відмовлено американським адвокатам Марку Фелдману і Роджеру Еноку. Натомість суддяприйняв рішення про допуск до участі у судовому процесі адвокатів Олександра Плахотнюка та Миколи Сірого.

Більше про цю новину читайте: http://byut.com.ua/news/6942.html



У Європейському суді скаргу Тимошенко розглянуть прискоренно.

Розгляд скарги екс-прем'єра Юлії Тимошенко в Європейському суді з прав людини може відбутися за прискореною процедурою.

Про це заявив депутат від БЮТ Сергій Власенко в ефірі 5 каналу, спростувавши заяву урядового уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини Валерії Лужковської, що розгляд справи в суді може зайняти від півроку до п'яти років.

"У Європейському суді з прав людини є така процедура, яка передбачена 41-м параграфом регламенту, і вона називається: надання якійсь справі статусу справи з прискореним режимом розгляду", - уточнив депутат.

Власенко підтвердив, що буде залишатися захисником Тимошенко, і допомагати їй в ході розгляду "газової справи", поза межами залу Печерського райсуду Києва, навіть після свого відсторонення від справи.

Більше про цю новину читайте: http://www.pravda.com.ua/news/2011/07/18/6398896/



Янукович-молодший підробив голосування по 76 питаннях у Верховній Раді

Сенсаційне журналістське розслідування «Української Правди» на підставі отриманих документів засвідчило, що син президента, народний депутат України Віктор Янукович може бути причетний до підробки голосувань у Верховній Раді.

Як виявилось, за період з 5 по 8 липня, коли депутат був офіційно у відпустці і брав участь у змаганнях джипів на Поліссі, його картка продовжувала голосувати у Верховній Раді.

«Українська Правда» відзначає: «Цікаво, що бюджет України заплатить за два з чотирьох днів, які Янукович був відсутній на роботі з автогоночних мотивів. Ще два дні відпустки він взяв за свій рахунок». «Янукович-молодший був зареєстрований як у першій половині дня у вівторок, так і в другій, - розповідає УП, - «Загалом 5 липня Янукович-молодший підтримав 76 питань, які розглядалися в сесійній залі».

Журналісти УП називають ці голосування "завідомо неправдивими відомостями", адже доведено, що на момент голосування депутат Янукович був офіційно у відпустці, наданій головою Верховної Ради своїм розпорядженням № 629..

Більше про цю новину читайте: http://www.pravda.com.ua/articles/2011/07/18/6396646/



  Ця розсилка виконана у відповідності з ст. 34 Конституції України ст. 18-19 Міжнародного пакту про громадянські та політичні права, ст. 5 Закона про інформацію.Якщо цей лист Ви отримали випадково просимо прийняти наші вибачення.
 
12

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

120.07.11, 01:29

Все голосования в ВР, начиная с ратификации харьковского пакта нужно признать недействительными и отменить первым же решением новой Верховной рады

    220.07.11, 08:35Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

    1000%

      320.07.11, 08:36Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

      есть уже решение Венецианской комиссии

        Гість: Лагуз

        420.07.11, 10:37Відповідь на 3 від Hudson Hawk

        есть уже решение Венецианской комиссии
        Відносно харківських домовленостей?

          Гість: Лагуз

          520.07.11, 10:41Відповідь на 3 від Hudson Hawk

          Дякую.
          Отакої, всіх видалити і нікого не впускати, включно з самою Тимошенко. Або впускати, але бити ногами....

            620.07.11, 10:50Відповідь на 4 від Гість: Лагуз

            относительно не легитимности власти и парламента, а по сему всё, что они делают не законно.

              720.07.11, 10:51Відповідь на 5 від Гість: Лагуз

              зачем так зло?

                Гість: Світанок

                820.07.11, 10:56Відповідь на 5 від Гість: Лагуз

                Дякую.

                Отакої, всіх видалити і нікого не впускати, включно з самою Тимошенко. Або впускати, але бити ногами....
                А вам не здається, що закон бумеранга ще ніхто не відміняв.

                  Гість: Лагуз

                  920.07.11, 10:57Відповідь на 7 від Hudson Hawk

                  зачем так зло?
                  У них спитай Професіоналізм берегів не бачить ....

                    1020.07.11, 11:00Відповідь на 9 від Гість: Лагуз

                    это да

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна