Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Список государственных языков субъектов Российской Федерации

http://blog.i.ua/user/1675692/999346/#p5

Статья 68
1. Государственным языком Российской Федерации на всей ее территории является русский язык.
2. Республики вправе устанавливать свои государственные языки. В органах
государственной власти, органах местного самоуправления,
государственных учреждениях республик они употребляются наряду с
государственным языком Российской Федерации.
3. Российская Федерация гарантирует всем ее народам право на сохранение
родного языка, создание условий для его изучения и развития.
17

Коментарі

112.06.12, 13:40Відповідь на 10 від gatyla

Але складають 12 % татаромовного населення. Я просто кажу що закон аниконституційний (будь-який громадянин України в Криму отримавши бюлетень без української інфо ложить собі його в кишені і подає в суд. Український може і не виграє, але ЄППЛ - точно) але і написаний дебільно що його можуть повернути як кому вигідно, а не захищаючи права громадян!Я думаю это чисто технические вопросы и они легко решаются. Нет проблем бюллетень продублировать на двух языках.

    122.06.12, 13:42Відповідь на 11 від Swыdоmыi

    Звісно не має. Якщо є кошти. 10 ст. Конституції та Конституція Криму дозволяє в Криму це робити. Чому ж це не роблять?

      132.06.12, 13:46Відповідь на 12 від gatyla

      Звісно не має. Якщо є кошти. 10 ст. Конституції та Конституція Криму дозволяє в Криму це робити. Чому ж це не роблять?Ты сводишь всё к коштам, а не понимаешь сколько мы теряем на ненужный перевод с русского на мову каждый день. - Падает продуктивность учёбы и работы половины населения - об этом подумай.

        142.06.12, 13:53Відповідь на 13 від Swыdоmыi

        Чому не потрібний? Мені потрібний. Я не хочу отримувати інформацію російською. Маю право. Ти не хочеш отримувати інформацію українською. Маєш право.

          152.06.12, 13:58Відповідь на 14 від gatyla

          Чому не потрібний? Мені потрібний. Я не хочу отримувати інформацію російською. Маю право. Ти не хочеш отримувати інформацію українською. Маєш право.Отрымуваты информацию то одно. А вот когда тебя насильно заставляют всё делать на не родном языке, вот это совсем другое.

            162.06.12, 14:07Відповідь на 15 від Swыdоmыi

            То в чому проблема? Поїдь в демократичну Європу та змусь щоб тобі роботу дали саме на рідній. Тобі не здається що ти дещо плутаєш свої мовні права з правами держстандартів? Далі тобі сподобається більше латинь і ти відмовився оформляти документи кирилицею? Замість індусько-арабських цифр перейдеш на римські. В принципі ти маєш повне право пошукати роботи де використовують латинь і римські цифри. Це твоє право. Ось тільки вимагати від інших щоб вони забезпечували твоє право якось не демократично.

              172.06.12, 14:14Відповідь на 16 від gatyla

              То в чому проблема? Поїдь в демократичну Європу та змусь щоб тобі роботу дали саме на рідній. Тобі не здається що ти дещо плутаєш свої мовні права з правами держстандартів? Далі тобі сподобається більше латинь і ти відмовився оформляти документи кирилицею? Замість індусько-арабських цифр перейдеш на римські. В принципі ти маєш повне право пошукати роботи де використовують латинь і римські цифри. Це твоє право. Ось тільки вимагати від інших щоб вони забезпечували твоє право якось не демократично.Ты отталкиваешь свои рассуждения от ложной посылки - я не эмигрант. Я у себя дома, а ты если хочешь - поедь. И я не один - нас половина населения и мы у себя дома.

                Гість: Комендор

                182.06.12, 14:46

                  192.06.12, 21:50Відповідь на 17 від Swыdоmыi

                  Ти громадянин цієї держави? І не бажаєш використовувати державну мову?

                    203.06.12, 02:49Відповідь на 19 від gatyla

                    Ти громадянин цієї держави? І не бажаєш використовувати державну мову?У нас многонациональная страна и один государственный язык по недоразумению.