Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Українська пісня

  • 24.02.18, 15:30

 Пісня супроводжує український народ протягом усієї історії його існування. У часи розквіту та занепаду, під час важких випробувань війнами, бідністю, національного гніту завжди пісня допомагала людям. У ній – пам'ять про визначних історичних діячів, про минуле, щирі почуття. У радісні хвилини життя – при народженні немовляти, хрещенні, весіллі, на будь-яке свято – пісня неодмінно лунала, зігріваючи душу та підіймаючи настрій. Пісня допомагала в праці та в дорозі. Мабуть, така співуча в нас українська душа.

Є давня легенда, пов’язана з пісенністю українського народу. У ній розповідається про те, що Бог обдаровував усі землі світу багатствами, тож українській землі, яка постала перед ним останньою, не залишилося нічого, окрім  Пісні. Мабуть, ця легенда виникла в часи великих бід, що випали на долю нашого краю. Та Пісня, пообіцяв Бог, допоможе людям пережити всі лиха та ще й нестиме радість та світло.

В українських народних піснях живе вся історія нашого буття. У них і кохання, і побутове життя, і праця, і військова слава. Українські пісні надзвичайно мелодійні, щирі та прості. Вони нікого не залишають байдужими. Незважаючи на те, що багато з них народилися з болю, вони несуть світло  і віру в життя.У наших піснях немає жорстокості, агресії, навпаки – прагнення щастя, любові, добробуту, гумор, що найкраще характеризує національні риси нашого народу. Без рідної пісні ,як і без рідної мови, людина не може висловити своїх почуттів. 


Житейская мудрость

  • 16.02.18, 01:30


Говорят, есть такая связь на свете,что не важно,
сколько раз ты ее разрываешь.
Вы все равно встретитесь...

Ничего не бывает рано, ничего не бывает поздно,
все бывает только вовремя.
Тому, кто умеет ждать, всегда достается самое лучшее...

Я голкою малюю

  • 13.02.18, 23:25

я голкою малюю
навколо світ дивую
яскравими квітами, 
зеленими вітами,
шовковою травою 
і сукнею новою!


Оце диво!

  • 09.02.18, 16:00
Як ви думаєте - це ГЕННА ІНЖЕНЕРІЯ  чи PHOTOSHOP ???


Сторінки:
1
3
4
5
попередня
наступна