Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Невже таке можливо?




В Італії ромте тутове дерево, на якому росте вишневе дерево...Таке бачу і чую вперше...burumburum

11%, 1 голос

89%, 8 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Далай-Ламу однажды спросили

  • 27.06.16, 21:27


Далай-Ламу однажды спросили, что больше всего его изумляет.

Он ответил:
- Человек. Вначале он жертвует своим здоровьем для того, чтобы заработать деньги. Потом он тратит деньги на восстановление здоровья. При этом он настолько беспокоится о своем будущем, что никогда не наслаждается настоящим. В результате он не живет ни в настоящем, ни в будущем. Он живет так, как будто никогда не умрет, а умирая сожалеет о том, что не жил.



Урицькі скелі

  • 27.06.16, 20:17
Урицькі скелі

фото: "Сегодня"

Це пам’ятка природи національного значення, яка не має аналогів у Європі. Височенні скелі (до 50м) стоять просто посеред лісу (Львівщина). Важко уявити, та їх вік складає 55 млн. років. Ерозійні останці масивних пісковиків внаслідок тектонічних рухів землі перейшли у майже вертикальне положення, утворивши собою дивовижної форми скелі. Кам`яне царство, де рік за роком вода, вітер і сонце виточували цілу систему гротів – таємничих печер і ходів.

Джерело

Висічена в камені

  • 27.06.16, 17:37



Висічена в камені церква Святого Георгія в Лалібеле, Ефіопія[ Читати далі ]