хочу сюди!
 

Людмила

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-45 років

Хто такі масони та що вони приховують.

Хто такі масони та що вони приховують.




11

Коментарі

113.03.23, 11:54

Спасибо!

    213.03.23, 12:10

    Коли у Хрущова запитали ЧОМУ він проти поширення масонства в СССР він відповів;-" Не хочу пускати чужих вошей під свою рубаху." При Брєжнєві масонство поширилося у вищих гілках влади. В ЦК КПСС масонами були -Байбаков, Ванніков Кириченко, Корнєйчук, Круглов, Мітін, Поспєлов. Серед кандидатів у члени Політбюро - Горшенін, Даніілов, Двінскій, Жімерін, Корінєц, Лацис, Носєнко, Райзер, Сімонов, Шаталін, Юдін. Серед міністрів - Ліхачов Горкін, Академік Мітін, Алєксандров, Суслов, Громико, письменник Едінбург. . І що в результаті - СМЕРТЬ СССРа. Масонами - руйнівниками України були;- Людмила Кучма, Л.М. Кравчук, В.Пустовойтенко, Л.Деркач, М.Азаров, О. Кузьмук, С.Куніцин, Д Табачник, С.Піскун, Й.КобзонЧЛЕН РОС. ДУМИ., Я.Табачник. Що хорошого вони принесли Україні і нам, її народу?

      313.03.23, 12:26Відповідь на 1 від GalinaKiev

      Спасибо!

        413.03.23, 12:27Відповідь на 2 від Nikolka

        Я взагалі не розумію навіщо масони здалися іякі їх істині цілі....

          513.03.23, 12:47Відповідь на 4 від Голубка

          Думаю і самі масони не розуміють
          Зараз радше всі ці збіговиська слугують для відмивання грошей з членів.

            613.03.23, 12:48Відповідь на 2 від Nikolka

            Треба у РУН- віру вступити

              713.03.23, 15:07Відповідь на 6 від NoTaRь

              А Ви ще досі не увірували??М.Нострадамус -" Всё зло мира будет собрано под золотыми куполами храмов. И обрушатся купола и погребено будет зло." І ще центурія того ж Пророка -" Славянский народ под ненастной звездой. Но родится на берегах Борисфена Новая - Старая Вера И столица славян на Борисфене объединит вокруг себя все славянские народы на 850 лет счастливой жизни."Так що організовуйте навколо себе РУН віруючих послідовників Пророка Лева Силенко та будуйте нову Українську державу. Без масонів і іншої наволочі.

                813.03.23, 15:22Відповідь на 4 від Голубка

                На початку заснування Ордену це були МАЙСТРИ будівельної справи. Вони будували фортеці по всій Європі, разом розробляли їх проєкти і утаємничували набуті знання , поширюючи їх ТІЛЬКИ у своєму Ордені. Типу будівельної монополії. Ось чому на їх емблемі Циркуль та Кутник. З часом прийшли до Ордену люди які будувати по суті не уміли , але держалися купи щоб підтримувати одне одного. Ну який "будівничий " з Людмили Кучми , чи Пустовойтенка, Азарова, Кузьмука, Д.Табачника чи його брата Я. Табапчника?? Їх зусилля сьогодні направлені на руйнування суспільства. В одному масонському Ордені Збіглися Покійні Кобзон і Кравчук, один Думський депутат ворожої нам держави Московії, а інший глава України. А підкорялися обоє англійському громадянину П.І.В`ялову - Великому Пріору Ордена SS.

                  913.03.23, 17:10Відповідь на 5 від NoTaRь

                  Думаю і самі масони не розуміють
                  Зараз радше всі ці збіговиська слугують для відмивання грошей з членів.
                  Зрозуміла, вдячна за інформацію

                    1013.03.23, 17:12Відповідь на 8 від Nikolka

                    Он воно як, дякую

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна