хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Сині очі:




Сині очі: Непоправні романтики ті люди, у кого очі синього кольору. Вони відрізняються сентиментальністю, романтичністю і чарівливістю.Здатні закохатися до безпам'ятності. Вони пристрасно люблять свого партнера і вимагають від нього того ж. Усі їх почуття, завдяки такому холодному відтінку, що насушив, дуже сильні. І якщо до когось виникнуть негативні почуття, то ненавидіти вони будуть, так само сильно.

Вони швидко скипають і не можуть тверезо оцінити ситуацію. Тому можуть піти на безрозсудність і здійснювати під дією емоцій божевільні вчинки. Страх їм невідомий. Це дуже злопам'ятні і конфліктні люди, хоча намагаються завжди боротися за правду.

У спорі до останнього стоятимуть на своєму, доводячи свою точку зору з властивою їм зарозумілістю і гордовитістю. Серед них дуже багато авантюристів. А їх рішучість і сила дозволяє ним ставати лідерами. Але явними лідерами їм складно бути із-за їх імпульсивних і непродуманих, часом, вчинків. Тому вони часто залишаються в тіні. Ті ж з них, хто навчився шукати компроміси, домагаються своїх цілей досить легко.
3

Коментарі

123.09.17, 12:58

в паспорте в перечне - цвет глаз,- нет синих....есть серые!
Но синие мне, как то милее!

    223.09.17, 13:00

    ..У Тетянки (Міс Марпл) такі сині-сині оченята, здається)

      324.09.17, 08:24