Звичай не перешкодить вам з'їсти їх самостійно.
- 31.01.16, 12:11
- НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ
Австрія. Вважається, що першими зацукровані фіалки стали готувати французи в Тулузі, і вже звідти ці тонкі ласощі прийшли до Відня і стали тут традиційними. Солодкі квіти прийнято дарувати коханим, але цей звичай не перешкодить вам з'їсти їх самостійно.
5
Коментарі
Гість: O-leg-O4
131.01.16, 12:18
Эх, жаль шо я до свого чупа-чупса не достаю, а то сам у сэбэ бы з"йив самостійно..
Icegirl
231.01.16, 12:52
новое блюдопошла обрывать фиалки
alex169
331.01.16, 13:05
Вчера вернулся из Австрии...чего-то не встретил нигде такого блюда...
Голубка
431.01.16, 13:34Відповідь на 2 від Icegirl
Голубка
531.01.16, 13:34Відповідь на 3 від alex169
alex169
631.01.16, 15:39Відповідь на 5 від Голубка
Может плохо искал... там в основном всякие мясы, сыры в ходу... как и везде... Я в Австрии каждый год уже лет с 10, фиалок ещё не встречал, может весной их подают?...Ничё, через две недели еду в Италию на лыжах кататься, там спрошу.