хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Образа і думки, що вона породила.

   Чому віруючі вважають, що коли я стверджую - бога нема, я ображаю їхні почуття? А твердження про існування бога не ображає мої? Більше того, вони стверджують, що ті, хто їх не підтримують потраплять у пекло, а одже будуть смажитись на величезній пательні. Так це ж пряма загроза фізичному і (головне) душевному здоров`ю! А це вже кримінальний злочин. Може подати заяву на православнутих, адже вони загрожують психічному здоров`ю людей, погрожують їм вічними муками! Насправді, уявіть, до Вас вриваеться людина і промовляє - Роби, як я кажу, або вічно тобі муки і розпечена пательня!  Що Ви зробите? Кого викличете? Швидку чи міліцію?  

     Далі. Наші предки приносили людські жертви своїм богам. Йшов час і це стало злочином. Наступив час, коли приносити в жертву розум, свідомість людей теж повинно стати злочином! Та це так і є! Ніхто у селі ( а там в основному адепти релігії) не вважає попів авторитетом, та що там - просто зневажають цих бородатих трансвеститів. Помандрував і поговорив я з старожилами наших сіл.

   Далі. Альтернатива?  Альтернатива одна - освіта. Грім - не святий на конях і блискавка не грім божий, життя не створив бородатий дід і Землі не 6 000 років. Освіта, тільки освіта викликає Просвітлення, топто розуміння, а одже гармонію.

3

Коментарі

115.10.11, 19:02

Каждому свое, кто то верит, кто то нет. У каждого свой путь, и навязывать свой, не стоит)

    215.10.11, 19:08Відповідь на 1 від Paradizza

    Звичайно, я анархіст. Але коли Вам скажуть - ти будеш покараний! Ви сприймете це як погрозу?

      315.10.11, 19:30

      Людські страхи - перед болем, перед смертю - позбавляють їх тверезості розсудку та логічності міркувань... У результаті маємо вкрай суперечливу концепцію антропоморфної постіті всеблагого й людинолюбного бога, без волі якого при цьому не відбувається жодне лихо й страждання на Землі...
      А особливо людина не хоче вмирати...

        415.10.11, 19:35Відповідь на 2 від udzen

        Звичайно, я анархіст. Але коли Вам скажуть - ти будеш покараний! Ви сприймете це як погрозу?
        Нет) Я восприму это просто как слова)

          515.10.11, 19:51Відповідь на 3 від A__-__W__-__M

          На рахунок, того, що не хоче, я б посперичався. Смерть - звільнення простору дітям, зачаття і є смерть. Смерть - продовження життя і для розуміючих радість. До речі не щирість і брехня християнства повною мірою проявляеться на похоронах. Той хто розуміе - радуеться смерті. Тим і жахлива віра - закривае правду, насолоду від життя і від смерті, а тому доводиться плакати на похоронах.

            615.10.11, 20:05Відповідь на 5 від udzen

            Тут вже я не погоджусь ... Те, що Ви сказали, мають сенс відносно біологічного виду як такого. Але ж для кожної окремої людини її "Я" - центр Всесвіту, його сенс і мета... Підсвідомо особистість не може уявити світ, який існує без неї... До того ж людина - біологічна істота, у небажанні вмирати проявляється інстинкт самозбереження. Християнство, як, утім, й інші релігії, лише легкий наркотик, який дозволяє частині людей не битися в корчах при втраті рідних та близьких і, особливо, при наближенні власної смерті...
            Загалом же питання про потойбічне життя немає практичного значення... Воно є неважливим для розвитку науки, техніки й суспільного прогресу... Питання віри не повинно виходити за поріг індивідуального помешкання кожного... За це й не люблю сектантів - за їхню активність

              715.10.11, 20:26

              "Людини через чисте серце побачить Бога", так що не вини коромисло коли відра повні, спорожни їх і помий, і буде можливість набрати другої води і з другого джерела. А для початку найди свою маму сьогоднішню, коли ти дитина, бо в дійсності жінка яка тебе народила, вона була мати плоду свого і своєю свідомістю тебе берегла. Три матеріальні цикли прожив ти в домінанті по черзі земних стихій; насіння-Земля, плід-Вода, дитина- Повітря, осталась одна небесна але на землі людина -Вогонь, чи осмислиш ти сущність свою, якщо різниці не бачиш у циклах своїх.