Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

lykasha

51 рік, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 38-50 років

У світі багато дивовижних місць,

У світі багато дивовижних місць, де поки що немає або майже немає туристів. Від прихованого пляжу до єдиного місця на Землі, де можна пропливти між двома континентами, ось список загублених озер, лагун і островів, про існування яких ви навіть не здогадувалися.

Прихований пляж на островах Марієтти, Мексика


Щоб потрапити туди, мандрівникам доведеться самостійно або на байдарках подолати довгий тунель з кришталево чистою водою.

Уакачіна, Перу...


Уакачіна – оазис в пустелі, розташований в п’яти годинах їзди на південь від Ліми, Перу. Колись водойма була місцем відпочинку багатіїв з сусіднього міста Іка. В даний час оазис стає все популярнішим серед туристів. Сюди приїжджають, щоб насолодитися сендбордінгом і поїздками по дюнах на баггі.

Село Благай, Боснія і Герцеговина



У селі Благай погляду туристів відкривається величний монастир Благай Текке, побудований для культу дервішів. Відвідувачі можуть насолодитися дерев’яними інтер’єрами або випити прохолодний напій, милуючись вражаючими водами річки Буна.

Озеро Хіллієр, Австралія



Австралійське озеро Хіллієр протягом усього року зберігає насичений рожевий колір – і ніхто досі не знає чому. Дістатися туди не просто, але це того варто.

Ріфт Сільфра, Ісландія



Ріфт Сільфра розташований в Національному парку Тінгведлір в Ісландії. Це єдине місце на Землі, де можна поплавати між двох континентів – в деяких місцях плавці можуть фактично одночасно доторкнутися до континентальних плит Європи і Північної Америки.

Острів Ізола-Белла, Італія



У XVII столітті на скелястому острові Ізола-Белла в центрі озера Маджоре був побудований розкішний палац. Також острів знаменитий чудовими садами в стилі бароко.

Село Попай, Мальта



Село Попай на Мальті спочатку було побудоване для зйомок фільму Попай (1980), а потім перетворилося в розважальний комплекс. Колоди для будинків були імпортовані з Нідерландів, на фарбування пішло близько двох тонн фарби. Відвідувачі можуть насолодитися поїздкою на човні, побувати на виноробні і пострибати на водному батуті.

Дунчуань, Китай



«Червона земля Дунчуань» розташована неподалік від міста Сінтян в Китаї і знаменита своїм вражаючим відтінком. Справа в тому, що грунт тут містить велику кількість оксиду заліза та інших мінералів. Квітучі круглий рік рослини доповнюють барвисту картину.

«Ворота Пекла», Туркменістан



«Ворота Пекла» (Дарвазе, Туркменістан) – гігантський газовий кратер. Під час розвідки геологи натрапили на підземну каверну з природним газом, через що земля провалилася і утворилася велика діра. Вони підпалили її, сподіваючись випалити залишки газу, проте горіння продовжується до цього дня.

Острів Флорес, Португалія



Острів Флорес – найзахідніша точка Азорського Архіпелагу поблизу від берегів Португалії. Свою назву він отримав завдяки польовим квітам, зростаючим тут удосталь. Крім того Флорес може похвалитися природними гарячими джерелами і прекрасними лагунами.

Лагуна Гіола, Греція



Гіола – природний басейн в грецькій провінції Астріс. Щоб дістатися до нього, туристам доведеться пробиратися по стежці. Подолавши її, вони виявляться у водойми з приголомшливо чистою водою.

Церква Лас-Лахас, Колумбія



Помилуйтеся на чудову неоготичну архітектуру церкви Лас-Лахас, розташованої в ущелині на кордоні Колумбії і Еквадору. Зовні мандрівників очікує дивовижний краєвид: церква підноситься над річкою на 45 метрів між пишних скель і водоспадів, всередині – чудові інтер’єри.

Національний парк Ленсойс-Мараньєнсіс, Бразилія



Під час сезону дощів національний парк Національний парк Ленсойс-Мараньєнсіс у бразильському штаті Мараньян – незабутнє видовище. У рік тут випадає близько 1200 мм опадів, завдяки чому між дюн утворюються мережа з тисяч прозорих лагун. Кращий час для відвідування – з липня по вересень, коли води найбільше.

Водоспад Семука Чампі, Гватемала



Семука Чампі – рай для туристів, які шукають бірюзові води в оточенні пишних пейзажів. Поїздка може бути вибоїстою, однак ви забудете про неї, коли прибудете на місце: міст з вапняку перемежовується серією природних басейнів з прохолодною водою, що ідеально підходить для купання.

Роторуа, Нова Зеландія



Занурте ноги в гарячі джерела міста Роторуа в Новій Зеландії, знаменитого своїми гейзерами, термальними джерелами і булькаючими грязьовими калюжами. Місце часто називають «сірчаним містом». Тут є безліч озер, де можна позайматися водними видами спорту.

Сетеніль-де-лас-бодегас, Іспанія



Сетеніль-де-лас-бодегас виріс з мережі печер, розташованих над річкою Трехо в Іспанії. Згодом печери перетворилися в будинки з білими фасадами і скельними дахами. Тут багато барів, ресторанів і чудової їжі.

Намакваленд, Намібія



Намакваленд – посушливий регіон протяжністю близько тисячі кілометрів в Намібії та Південній Африці. Щовесни безплідна область несподівано наповнюється помаранчевими і білими фарбами квітучих ромашок, створюючи один із найбільш сюрреалістичних пейзажів в світі.

Грот де Сен-Марсель-д’Ардеш, Франція



Грот де Сен-Марсель-д’Ардеш був відкритий мисливцем в 1836 році. Сьогодні по ньому прокладено понад 60 км туристичних маршрутів. Мандрівників чекає підземна мережа водойм і захоплюючі кам’яні обриси.

Рангіроа, Французька Полінезія



Рангіроа – великий кільцевий атол у Французькій Полінезії, знаменитий устрицями з чорним перлами. Це одне з кращих місць для підводного плавання: тут можна побачити дельфінів, скатів, зелених морських черепах і молотоголових акул.

Кастеллучіо ді Норчі, Італія



Містечко Кастеллучіо ді Норчі розташоване неподалік від міста Норчі в Умбрії, Італія. Місто знамените дивним фестивалем квітів, який триває з кінця травня до початку липня.

Жерікоакоара, Бразилія



Невелике рибальське село Жерікоакоара розташоване приблизно в 320 км на захід від Форталеза, Бразилія. Вулиці тут піщані, а пляжі тягнуться на багато кілометрів у всіх напрямках. Сонне пляжне місто приваблює кайт-серферів і віндсерферів з усього світу.

Мармурові печери в Чилі



Мармурові печери знаходяться на півострові, що межує з озером Хенераль-Каррера в Чилі. Вони являють собою мережу підземних ходів, де через тривалу реакцію води з карбонатом кальцію на склепіннях виникли дивні мармурові візерунки.

Озеро Бангонг Цо, Індія, Китай



Бангонг Цо – озеро на кордоні Індії та Китаю загальною протяжністю понад 100 км, що робить його одним з найбільших озер в Азії. Чиста вода відображає навколишні гори – видовище захоплює дух.

Очманіти.


5

Коментарі

120.01.24, 01:46