хочу сюди!
 

Дария

34 роки, риби, познайомиться з хлопцем у віці 25-45 років

Вони не становлять небезпеки ...

Природа наповнила наш світ різноманітними створіннями, які виглядають надзвичайно жахливо. Деякі з них мають величезні розміри або дивні особливості зовнішності, а інші мають гострі ікла та пазурі. Ці дивні істоти можуть викликати у людей страх та тривогу. Однак, немає необхідності відчувати ці емоції, оскільки ці тварини абсолютно нешкідливі для людини, якщо їх не чіпати та не завдавати їм шкоди заради власної розваги.

Зовнішній вигляд може бути оманливим. Не варто боятися тварин, які насправді не становлять небезпеки. Ми пропонуємо вам подивитися на фотографії цих тварин і комах з лякаючим зовнішнім виглядом, які допоможуть вам подолати ваші страхи та усвідомити, що кожна істота має свою власну красу.

Молочна змія


Молочні змії не відносяться до отруйних, відомі своїм м’яким характером, що робить їх прекрасними домашніми вихованцями. Ці плазуни можуть жити в неволі до 20 років, а деякі особини, хоч і вкрай рідко, досягають навіть 30 років тривалості життя.  


 

Жук Chalcosoma atlas – один із найбільших видів жуків на планеті. Його розмір може досягати 11 см, а розмах крил – 20 см.

Фрини


Багато людей тримають їх як домашні тварини. Вони харчуються комахами та термітами.

Китова акула


Китова акула є найбільшою акулою планети. Її розмір може досягати 12 м (іноді до 18-20 метрів), а вага може 20 тонн.

Гавіал


Гавіали, також відомі як гангські крокодили, є одними з найбільших прісноводних хижаків, що мешкають в Азії. Їхня довжина може досягати 6 метрів, а вага перевищувати 160 кг. Незважаючи на свої розміри, гавіали не становлять небезпеки для людини. Основний об’єкт їхнього полювання — риба.

Чорна гігантська африканська багатоніжка

 


Ці багатоніжки мають абсолютно миролюбний характер. Вони з радістю можуть стати вашими прекрасними домашніми улюбленцями. Проте, вони мають одну особливість — вони дуже полохливі. При переляку багатоніжки виділяють захисну рідину з неприємним запахом, яка може спричинити подразнення шкіри.

Scotoplanes або морська свиня


Морські свині мешкають на значних глибинах океану. Фактично, ці істоти – морські огірки, тільки з ніжками.

Птахоїд-голіаф


Птахоїд вражає своїми розмірами, його тіло може сягати довжини до 28 сантиметрів. Шанувальники павуків часто селять його вдома.

Китайська велетенська саламандра


Вам колись доводилося бачити ящірку, яка важить 70 кілограмів? Тоді погляньте на китайську саламандру, яка викликає захоплення своїми розмірами.


Стерв’ятник

 


Стерв’ятники — птахи, які вважають за краще харчуватися падаллю. Вони не нападають на інших тварин чи людей.

Манта чи гігантський морський диявол

 


Манти – це доброзичливі гіганти, які не мають гострих шипів, зубів або здатності створювати електричні розряди. На знімку можна побачити рідкісного рожевого ската, якого вперше зняв на фото дайвінг-інструктор Райаном Джеффрі у 2015 році.

Звичайна піщана акула


Піщана акула, незважаючи на свій рот, повний найгостріших зубів, вважається неагресивною. Однак, дайверам не слід навмисно дратувати цих хижаків або перевіряти їхню терплячість (особливо під час шлюбного періоду).

Глибоководна риба-топірець

 


Цей хижак має дуже малі розміри – всього 9 см.

Забіяка верблюжий павук

 


При одному погляді на це вражаюче створіння можна випробувати серйозний переляк. Однак, верблюжий павук не має отруйних залоз, і він не становить небезпеки для людини. Але краще не турбувати цю комаху без необхідності – у її арсеналі дуже потужні щелепи.

Джерело


9

Коментарі

14.08.23, 14:56

змеюки все шикарны !!! а с акулами любого вида я б знакомиться не хотела. они, когда грызут, свой вид не называют.

    24.08.23, 20:39

    Немає мирних акул. Навіть китова може атакувати, завдаючи ударів хвостом і плавцями

      35.08.23, 01:00

      Молочна змія, як це буває з нешкідливими істотами, прикидається отруйною Кораловою змією, яка виглядає практично так само. А от у тої достатньо нейротоксинів у отруті, щоб вбити людину.

        45.08.23, 09:27Відповідь на 1 від bagheera

        змеюки все шикарны!!! а с акулами любого вида я б знакомиться не хотела. они, когда грызут, свой вид не называют.Твоя правда

          55.08.23, 09:27Відповідь на 2 від NoTaRь

          Немає мирних акул. Навіть китова може атакувати, завдаючи ударів хвостом і плавцямиТи правий на всі 100%

            65.08.23, 09:28Відповідь на 3 від Бес Понятия

            Молочна змія, як це буває з нешкідливими істотами, прикидається отруйною Кораловою змією, яка виглядає практично так само. А от у тої достатньо нейротоксинів у отруті, щоб вбити людину.Так, це правда

              75.08.23, 17:42

                85.08.23, 19:36

                Проте люди становлять.