хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Трагедія відкрила нашу історію...




Перші відомості про Плащаницю у Франції часів Середньовіччя

Перші історично підтверджені дані про Туринську плащаницю беруть свій початок у французькому місті Лірей, у середині 14 століття.

Історія свідчить, що якийсь французький лицар на ім'я Жоффруа де Шарні вручив її декану церкви в Ліреї. Лицар стверджував, що це справжні поховальні пелени Ісуса Христа. Досі залишилося нез'ясованим те, де ж де Шарні взяв Плащаницю, і те, де вона була весь цей час. Адже минуло 1300 років після смерті Ісуса на хресті.

До того ж, як цей саван опинився за межами Єрусалима...


Козацька СІЧ... Великий ЛУГ,,,






СКАРБИ НАЦІЇ....









Скільки людей, які побували на Місяці, живі зараз?

Наразі з 12 осіб, які побували на Місяці, живими залишилися тільки 4: Базз Олдрін, Девід Скотт, Чарльз Дьюк і Гаррісон Шмітт.

 


Антикітерський механізм

Цей механізм і донині залишається одним із найзагадковіших археологічних відкриттів, більше схожий на фантастичний винахід або кінореквізит, що змушує вчених з усього світу чухати голову в роздумах.

Цей артефакт, що був знайдений в уламках затонулого грецького корабля, якому, як вважають вчені, понад 2000 років, зроблений з натуральної бронзи і являє собою хитросплетіння механізмів і таємничих шестерень. Спочатку цей інструмент вважали однією з версій стародавньої астролябії, що вказувала шлях, проте сучасні археологи змогли з'ясувати, що це не просто дорожній покажчик, а й справжнісінький стародавній астрономічний календар.

Крім того, на сьогоднішній день цей пристрій все ще посідає пальму першості серед найскладніших історичних знахідок, які були зроблені та відкриті в цьому часовому періоді.



11

Коментарі

Гість: Inna_19

13.07.23, 09:57

    23.07.23, 14:28Відповідь на 1 від Гість: Inna_19

    дякую

      Гість: _Сонечко_

      33.07.23, 22:15

      минуле приховує багато таємниць

        44.07.23, 00:06

        Выражение , что ничто не вечно под Луной обретает буквальный смысл.

          54.07.23, 01:21Відповідь на 3 від Гість: _Сонечко_

          минуле приховує багато таємниць Так

            64.07.23, 01:21Відповідь на 4 від Vivyenn

            Выражение , что ничто не вечно под Луной обретает буквальный смысл. Саме так

              75.07.23, 12:46

              На Землі впротяг сотень тисячоліть проживало багато цивілізацій ЯКІ самознищувалися!! Наша - не виняток! А жаль! Чому люди яким дали право демократичним шляхом обирати собі лідерів в більшості випадків обирають найгірших , найтупіших? Господи! Дай нам розуму!