Можливість подивитися під іншим кутом.
- 19.03.23, 09:47
- ЖИТТЯ ТРИВАЄ
Використання мікроскопа відкриває можливість подивитися на звичні предмети під іншим кутом. Саме тоді нашому оку відкриваються цікаві факти про звичні речі. Голка кропиви або екран смартфона постають перед нами зовсім в іншому світлі, якщо збільшити їх до максимуму. А язик кішки або сосиски під мікроскопом виглядають так, що відразу хочеться показати ці пізнавальні факти всім навколо.
Бактерії, що живуть на стопах. Саме через них у нас потіють ноги та з’являється специфічний запах. До речі, ці організми використовують при створенні деяких сирів, щоб надати їм характерного ароматуЗахисне плетіння на шкірі ящірки під мікроскопом – натуральна кольчуга..
.
Зовсім інакше виглядає зміїна шкіра
Так під мікроскопом виглядає скраб для відлущування шкіри. Великі
частинки – це діоксид кремнію, а дрібні – мікрогранули поліетилену
Пекарські дріжджі – одноклітинні гриби, які використовують при виробництві хлібопекарської продукції
Так виглядає фрагмент ока ґедзя
Конденсат під мікроскопом
Голка кропиви (праворуч) та колючка реп’яха (ліворуч)
Розбитий екран смартфона під мікроскопом
Так виглядає пісок із берега моря
Жало ґедзя та швейна голка
Крило комара під мікроскопом
Фрагмент панцира звичайного морського їжака
Коли готують сири мильбенкезе та мімолет, їх спеціально заражають кліщем. Ось таким
А так працює звичайна липучка
Вас колись облизувала кішка? Тепер ви знаєте, чому це було так боляче
Так виглядають прості сосиски під мікроскопом
4
Коментарі
GalinaKiev
119.03.23, 10:30
Голубка
219.03.23, 11:04Відповідь на 1 від GalinaKiev
анонім
319.03.23, 11:29
Яке ж воно все страшне але було цікаво дякую
Голубка
419.03.23, 11:39Відповідь на 3 від анонім
Так, дякую
Madam Fox
519.03.23, 11:47
Голубка
619.03.23, 12:35Відповідь на 5 від Madam Fox
Кислица
720.03.23, 15:04
Гість: Rosemary
821.03.23, 01:45
Та ну нафіг таку їжу ..
Гість: Rosemary
921.03.23, 01:46Відповідь на 8 від Гість: Rosemary
Я про сири, смажених лічинок або смажені яйця мурах