Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

98 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Якщо треба заспокоїтися ...



Якщо треба заспокоїтися - дивися на рожевий колір. Адже рожевий, це романтичність, доброта. Викликає почуття комфорту, позбавляє від нав’язливих думок. Але рожевому властива надмірна чутливість. Ті, хто віддає перевагу рожевому, хочуть жити повним життям, бажають нових вражень, вони працелюбні і не люблять відпочивати, хоча й можуть розхвилюватися через будь-яку дрібницю. Прагматичних людей цей колір, як правило, дратує.
Рожевий – це ще й м’який колір, який притуплює емоції гніву і агресії. Якщо після важкого дня ви приходите додому злими і агресивними, гляньте на що-небудь рожеве – і ваша агресія одразу зникне.
10

Коментарі

17.02.18, 13:02

Ну, це кому як... Мені рожевий нагадує червоний і дратує, як того бика на кориді!

    27.02.18, 13:16Відповідь на 1 від Андрій1961

    Ну, це кому як... Мені рожевий нагадує червоний і дратує, як того бика на кориді!ух ти, мене ні, до речі мене дуже заспокоює зелений колір

      37.02.18, 13:19Відповідь на 2 від Голубка

      Ну, це кому як... Мені рожевий нагадує червоний і дратує, як того бика на кориді!ух ти, мене ні, до речі мене дуже заспокоює зелений колірО! Це ж інша справа! Ще синій можна, але не дуже темний!

        47.02.18, 13:54Відповідь на 3 від Андрій1961

        Ну, це кому як... Мені рожевий нагадує червоний і дратує, як того бика на кориді!ух ти, мене ні, до речі мене дуже заспокоює зелений колірО! Це ж інша справа! Ще синій можна, але не дуже темний!такА взагалі, десь читала, що кожна людина прагне до того кольору,якого їй у житті бракує...

          57.02.18, 13:58Відповідь на 4 від Голубка

          Ну, це кому як... Мені рожевий нагадує червоний і дратує, як того бика на кориді!ух ти, мене ні, до речі мене дуже заспокоює зелений колірО! Це ж інша справа! Ще синій можна, але не дуже темний!такА взагалі, десь читала, що кожна людина прагне до того кольору,якого їй у житті бракує...Хммм...! Цілком можливо! Не дарма ж у кожної людини є "любимі" кольори!

            Гість: Nahibator

            67.02.18, 14:29

              77.02.18, 15:15Відповідь на 5 від Андрій1961

              Ну, це кому як... Мені рожевий нагадує червоний і дратує, як того бика на кориді!ух ти, мене ні, до речі мене дуже заспокоює зелений колірО! Це ж інша справа! Ще синій можна, але не дуже темний!такА взагалі, десь читала, що кожна людина прагне до того кольору,якого їй у житті бракує...Хммм...! Цілком можливо! Не дарма ж у кожної людини є "любимі" кольори!агаА ще ситала, що кльорами лікуються...

                87.02.18, 15:15Відповідь на 6 від Гість: Nahibator

                  97.02.18, 17:24Відповідь на 7 від Голубка

                  Ну, це кому як... Мені рожевий нагадує червоний і дратує, як того бика на кориді!ух ти, мене ні, до речі мене дуже заспокоює зелений колірО! Це ж інша справа! Ще синій можна, але не дуже темний!такА взагалі, десь читала, що кожна людина прагне до того кольору,якого їй у житті бракує...Хммм...! Цілком можливо! Не дарма ж у кожної людини є "любимі" кольори!агаА ще ситала, що кльорами лікуються...Нервову систему - цілком можливо!

                    108.02.18, 09:00

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна