Про співтовариство

Проблеми, потреби, становлення сучасного українського націоналізму.
Шановні дописувачі, вимога до постів: мова співтовариства - виключно українська!
Вид:
короткий
повний

Націоналізм

ICANN закрепила кириллический домен «УКР» для Украины

  • 07.03.11, 11:27
Международная некоммерческая организация ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers), распределяющая доменные имена и IP-адреса, закрепила за Украиной кириллический домен первого уровня ".укр". По итогам второго этапа (String Evaluation) процесса получения Украиной собственного кириллического домена ей было выделено сочетания букв кириллического алфавита «укр» (xn--j1amh). Собственно доменное имя еще не делегировано, фактически «укр» только забронировали. По правилам ICANN регистрация доменов первого уровня, состоящие из букв нелатинских алфавитов, проходит в три этапа. На первом, по получении заявки от страны, готовится процедура и определяется организация, которая будет делегировать домены в стране (в Украине это Украинский сетевой информационный центр, основанный Кабинетом Министров и возглавляемый Юрием Гончаруком). На втором бронируется сочетания букв. Третий, в который сейчас входит Украины - запуск домена. Сейчас в Украине существуют кириллические домены системы IDN (Internationalized Domain Names). Они состоят из слов, записанных буквами национального алфавита, но требуют одновременного использования латиницы для записи правой части доменного адреса com.ua, kiev.ua и т.д.

Источник

http://glavnoe.ua/news/n70403

2 номера газеты «Львівські вісті» - оккупационного издания

  • 24.01.11, 18:58

Название: 2 номера газеты «Львівські вісті» - оккупационного издания Дистрикта Галиция Год: 1942 Отрасль (жанр): Исторические материалы Язык: Украинский Формат: DJVU Качество: Читабельный скан Описание: Представлено 2 номера газеты "Львівські вісті" ("Львовские вести") - № 257 (311) за 11 ноября и № 294 (418) за 24/28 декабря 1942 года.

http://nnm-club.ru/forum/viewtopic.php?t=286569

27 січня - всеукраїнська акція протесту проти політрепресій!

  • 22.01.11, 00:08

http://vkontakte.ru/club23313318

Закликаємо кожного українця стати на підтримку наших ув'язнених товаришів! Громадянська кампанія "Один за всіх - всі за одного!" оголошує безстрокову акцію протесту проти політичних переслідувань українських націоналістів. 27 січня проводимо акції протесту проти політичних переслідувань націоналістів одночасно в усіх містах! Поширюйте цю інформацію серед націоналістів і націоналістичних організацій. Формат акцій - пікети МВС, СБУ, прокуратури, адміністрацій, марші, мітинги, флеш-моби тощо Не чекайте, поки хтось за вас щось організує, візьміться самі, це неважко! Зі всіма питаннями звертайтесь сюди: Left Behind На даний момент: 27 січня - Львів - Збір об 11:00 на площі Ринок біля входу в Ратушу 27 січня, 11:00, площа Ринок, Львів, біля входу в Рашуту - акція Свободу українським націоналістам 27 січня - Вінниця - Збір о 10:40 біля Макдональдса в центрі. Зустріч: Громадянська кампанія Один за всіх - всі за одного 27 січня м. Вінниця Всі запитання до: Александр Хдхдх 27 січня - Суми - Збір о 16.00 на містку Горького. Зустріч: Акція протесту проти політрепресій

Революція буде!

  • 16.11.10, 21:52

У мітингу беруть участь понад 30 тис. чоловік. Принаймні, такі дані через гучномовці учасникам акції оголосили її організатори. При цьому вони припускають, що учасників буде не менше 50 тис.

Начальник Головного управління МВС України у місті Києві Олексій Крикун стверджує, що міліція володіє інформацією, що серед пікетувальників під Верховною Радою Україні є «радикально налаштовані особи, які готові спровокувати ситуацію» з метою зриву прийняття Податкового кодексу. «Інформація така є. Ми до цього готові, що радикально налаштовані учасники мітингу, які хочуть спровокувати ситуацію, щоб не прийняли законопроект, який сьогодні розглядається у Верховній Раді », - сказав Крикун. При цьому на уточнююче запитання, чи буде міліція розганяти мітингувальників, він відповів: «Якщо будуть так, як зараз себе вести, не будемо. Якщо будуть прориватися до Верховної Ради, то будемо ». У БЮТ же заявляють, що радіомікрофони учасників акції протесту під стінами Верховної Ради навмисно заглушуються з метою зірвати пікетування. Про це повідомив у коментарі журналістам народний депутат від БЮТ Андрій Павловський. Павловський зазначив, що у нього є інформація, і він особисто підходив до пультів управління апаратурою, які, зокрема, забезпечують роботу мікрофонів, з якими виступають організатори акції, і переконався, що вся апаратура працює, але радіосигналу на мікрофони немає. «Це означає, що спрямовано йде заглушка. Я думаю, що це спецслужби. У СБУ є такі засоби, які можуть глушити у радіусі 500 метрів, і цього достатньо, щоб заглушити радіомікрофони виступаючих. Хоча я не розумію, для чого це, чому людям не дають виступати. Хай би люди випустили пару і сказали, що їх хвилює », - зазначив він.

Чим же закінчиться скандальне прийняття податкового кодексу? Вдасться проштовхнути його через Раду, чи справа закінчиться штурмом?

видео тут 

http://radikals.in/vi/111-sdgfsd.html