Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

іРуся

49 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 40-58 років

Революція буде!

У мітингу беруть участь понад 30 тис. чоловік. Принаймні, такі дані через гучномовці учасникам акції оголосили її організатори. При цьому вони припускають, що учасників буде не менше 50 тис.

Начальник Головного управління МВС України у місті Києві Олексій Крикун стверджує, що міліція володіє інформацією, що серед пікетувальників під Верховною Радою Україні є «радикально налаштовані особи, які готові спровокувати ситуацію» з метою зриву прийняття Податкового кодексу. «Інформація така є. Ми до цього готові, що радикально налаштовані учасники мітингу, які хочуть спровокувати ситуацію, щоб не прийняли законопроект, який сьогодні розглядається у Верховній Раді », - сказав Крикун. При цьому на уточнююче запитання, чи буде міліція розганяти мітингувальників, він відповів: «Якщо будуть так, як зараз себе вести, не будемо. Якщо будуть прориватися до Верховної Ради, то будемо ». У БЮТ же заявляють, що радіомікрофони учасників акції протесту під стінами Верховної Ради навмисно заглушуються з метою зірвати пікетування. Про це повідомив у коментарі журналістам народний депутат від БЮТ Андрій Павловський. Павловський зазначив, що у нього є інформація, і він особисто підходив до пультів управління апаратурою, які, зокрема, забезпечують роботу мікрофонів, з якими виступають організатори акції, і переконався, що вся апаратура працює, але радіосигналу на мікрофони немає. «Це означає, що спрямовано йде заглушка. Я думаю, що це спецслужби. У СБУ є такі засоби, які можуть глушити у радіусі 500 метрів, і цього достатньо, щоб заглушити радіомікрофони виступаючих. Хоча я не розумію, для чого це, чому людям не дають виступати. Хай би люди випустили пару і сказали, що їх хвилює », - зазначив він.

Чим же закінчиться скандальне прийняття податкового кодексу? Вдасться проштовхнути його через Раду, чи справа закінчиться штурмом?

видео тут 

http://radikals.in/vi/111-sdgfsd.html

12

Коментарі

116.11.10, 22:20

Проффесора в топку

    217.11.10, 09:47

    Може таке трапитися...

      Гість: СКОРЦЕНІ 3

      317.11.10, 18:41

      Скоріше б..

        анонім

        418.11.10, 20:38

        Я лише за!

          526.11.10, 12:27

          вопрос: почему я со своей зарплаты инженера плачу 20%, а предприниматель-барыга со своих тыщ дохода 100-200грн?
          где справедливость?

            626.11.10, 19:03Відповідь на 5 від Semen88

            вопрос: почему я со своей зарплаты инженера плачу 20%, а предприниматель-барыга со своих тыщ дохода 100-200грн?
            где справедливость?
            разберусь, услышу каждого