Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Деніел Редкліфф зніметься у фільмі жахів

Деніел Редкліфф зіграє головну роль адвоката Артура Кіппса в екранізації бестселера англійської письменниці Сьюзен Хілл «Жінка в чорному». Про це повідомляє видання Variety.

Роман, написаний в 1983 році, встиг перетворитися на театральну постановку і був тричі перенесений на телевізійний екран британськими кінематографістами. Головний герой, молодий юрист Артур Кіппс приїжджає в невелике місто на східному узбережжі Англії. Артур повинен бути присутнім на похороні Еліс Дреблоу, старенької вдови, яка мешкала в покинутому та ізольованому від людей будинку. На похороні Кіппс зауважує бліду жінку в чорному, яка оточена дітьми. У наступні дні юрист розбирає папери покійної, бачить привид жінки в чорному, чує незрозумілі звуки і дитячі крики.

Вихід картини запланований на 2011 рік. Над сценарієм проекту вже розпочала роботу Джейн Голдман, відома по роботі над стрічкою «Пипець». А допомагати їй буде сама автор роману Сьюзан Хілл. Режисером фільму виступить Джеймс Уоткінс, який був постановником «Райського озера».

Стежте за нашими новинами, а multikino.com.ua простежить за всіма іншими.

                                                                            

1

Коментарі

122.07.10, 21:00

Цікаво... А ти сам його дивишся?

    222.07.10, 21:06Відповідь на 1 від N 47-ий

    що? кого? о_0

      322.07.10, 21:08Відповідь на 2 від MF_FaraoN

      Та оце ж ці фільми, які тут згадуєш.

      Маю на увазі "готові" чи такі, що "в прокаті".

        422.07.10, 21:51Відповідь на 3 від N 47-ий

        звичайно дивлюсь