хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Оприлюднено сюжет фільму Рідлі Скотта «Прометей»

Як відомо, Рідлі Скотт оточив свій новий проект «Прометей» непробивним покровом таємничості і секретності. Незважаючи на те, що зйомки вже щосили йдуть, про сюжет картини нічого невідомо. Тим не менш, в мережу просочився можливий синопсис фантастичного блокбастера, на який студії довелося давати офіційну відповідь.

Ресурс io9 опублікував недавно текст, назвавши його сенсаційним витоком з знімального майданчика.

Увага! Спойлер

«Земля. Рік 2058.

На археологічних розкопках в Африці виявлені інопланетні артефакти, які вказують на штучне створення людської раси неземною цивілізацією. Ці «інопланетні боги» терраформували Землю, зробивши її прийнятною для людського проживання. Серед знахідок також містяться координати рідного світу Богів, Раю. Через декілька місяців корпорація Weyland споряджає космічний корабель «Прометей» на встановлення першого контакту. Завдяки надсвітовій швидкісті, кілька років по тому «Прометей» досягає зоряної системи Зета. Людей вітають їхні творці, проводжаючи глибше в космос - в лякаючий, але вабливий світ. Боги горді своїми «дітьми», своїми першими створіннями, які досягли такого рівня розвитку.

В якості нагороди вони діляться з людьми частиною своїх біотехнологій. Але одному з членів команди «Прометея» цього недостатньо. Він віроломно викрадає «біологічний вихідний» код терраформування, технологію, яка є основою божественної сили, здатну зрівняти людей з Богами. Інопланетяни можуть бути талановитими вченими, але вони також - безжалісні завойовники, знищувачі світів, які не бажають мати суперника в особі людства. У погоню за екіпажем вони відправляють свою улюблену біо-зброю, істоту, що використовується для зачистки світів перед колонізацією. Але щось йде не так, і люди обертають біологічну зброю проти своїх творців. Так народжується більш розумна, небезпечна і велика порода пожирачів нутрощів. Істот, які стануть загибеллю Раю. Залишки екіпажу «Прометея» біжать з приреченою планети».


Як повідомляється в офіційному прес-релізі, мова буде йти про "групу вчених з Землі, які здійснюють захоплюючу космічну подорож, що піддає випробуванню їх фізичні та розумові здібності. Дослідники опиняться на віддаленій планеті, де вони зможуть знайти відповіді на головні питання і дізнатися таємницю зародження самого життя".

Нагадаємо, що «Прометей» вийде в прокат 8 червня 2012 року.

Стежте за нашими новинами, а multikino.com.ua простежить за всіма іншими.

1

Коментарі