хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

«Сутінки 4 і 5»


Кіностудія Summit Entertainment офіційно підтвердила інформацію про розділення фінальної частини «Сутінків» на два фільми.

Ще в лютому надійні джерела сайту DHD підтвердили чутки, які витали протягом півроку: «Сутінки. Сага. Світанок» перетвориться на два фільми. Однак сама студія зберігала мовчання.

«Світанок» не тільки сама об'ємна книга саги, але і найкривавіша: окрім вампірських укусів, в сюжеті є місце вбивствам, ряду смертей і народженню дитини, яке ледь не обертається трагічно для головної героїні.

Перший фільм - екранізація четвертого роману Стефані Майєр - вийде 18 листопада 2011. Коли вийде друга частина, ми ще не знаємо, але логічно було б припустити, що це відбудеться ще через рік.

За постановку обох фільмів буде відповідати володар премії "Оскар" Білл Кондон. Головні ролі виконають вже знайомі всім Крістен Стюарт, Роберт Паттінсон і Тейлор Лотнер.

На додаток до прес-релізу студія Summit Entertainment випустила кілька нових кадрів з фільму «Сутінки. Сага. Затемнення », з якими можна ознайомитися за цим посиланням.

Стежте за нашими новинами, а multikino.com.ua простежить за всіма іншими.

                                                                              

1

Коментарі

113.06.10, 14:13