Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Російським доктором Хаусом буде Михайло Пореченков


Продюсери «Доктора Тирси», аналога західного «Доктора Хауса», затвердили на головну роль Михайла Пореченкова, який тепер стане вельми кмітливим і дуже успішним лікарем, що здатний з легкістю побороти будь-яку хворобу.

У першому сезоні серіалу збираються зняти 24 серії. Кожна з них буде присвячена одному медичному випадку, який стане розслідувати геніальний спортивний лікар Геннадій Тирса. Окрім того, паралельно з'ясувалося, що новий проект «Централ Партнершип» буде схожий ще й на «Клан Сопрано», і цей факт з легкістю пояснює вибір солідного головного виконавця.

Нагадаємо, що Михайлу Пореченкову не звикати грати в рімейках голлівудських блокбастерів. Раніше він знімався у фільмі «День Д», який майже покадрово повторював знаменитий голлівудський фільм «Коммандо».

                                                                    

1

Коментарі

122.07.10, 21:41

Знаєш, як публікувати матеріали "в холосту", то краще б приєднався до відповідного товариства... Так до тебе може б більше людей зазирало.

Маю на увазі додавання заміток не в твоєму товаристві, а в тому, яке я порадив... Дуди наче б і зазирають частіше. Модератором є професійний режисер... Здається, з того й користі було б більше.