хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Зміна адреси голосування Це легко

  • 14.04.19, 18:35
Як я змінював адресу для голосування в другому турі президентських виборів 21 квітня 2019 року. 

Звернувся в офіс "Команди Зе" за адресою  вулиця Велика Василівська, 72 у приміщенні ТРЦ "Олімпійський" на другому поверсі. 
Отримав "запрошення", ставши добровільним помічником громадської організації "Команда Зе", в якому вказано що в день виборів я буду знаходитися в Києві. 
Потім звернувся в відділ ведення ДРВ Голосіївської районної державної адміністрації, (мені просто зручно голосувати в цьому районі) 
там на місці мені безкоштовно зробили ксерокопію паспорту, заповнив заяву в якій вказав причину і на підставі яких документів я змінюю адресу, також вказав номер виборчої дільниці і адресу за якою вона знаходиться (зразки заяв, і адреси дільниць знаходиться там на місці).
Записався в чергу, пройшов в актовий зал де чекав доки мене викличуть для здачі документів, чекав близько 30 хвилин. При прийомі документів звернули увагу лише на номер дільниці на якій я хочу проголосувати і адресу прописки. Потім почекав ще хвилин 30 обробки документів, після чого мені сказали що документи прийняті і за відкріпнним документом можна прийти після 15 квітня. За  відкріпнним документом не обов'язково приходити, можна перевірити змінену адресу на сайті і цього буде достатньо, головне прийти на ту дільницю яку ви вказали в заяві.
Останній день коли можна змінювати адресу для голосування це 15 квітня. Ви ще можете встигнути. 

2

Коментарі

114.04.19, 18:56

у меня все гуд
меня не разведешь
У сепаров гепатичиков нариков всё гуд

    214.04.19, 19:50

    А якщо я вкажу в якості адреси якийсь там, наприклад, Париж чи Лондон, мені забезпечать явку?