хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

viptrophy

попередня
наступна

Новорічні салати який салат приготувати на новий 2022 рік

Чи можна уявити новорічний стіл без салатів? Легкі чи ситні, прості чи екстравагантні, класика чи «ремікси» із заміною звичних інгредієнтів: щоб з’ясувати, який із них найсмачніший, потрібно спробувати все!

Салат з індичкою, овочами та грибами

На 2 порції

  • 150 г філе індички
  • 1 маринований огірок
  • по 1/2 стручка червоного та жовтого солодкого перцю
  • 150 г консервованих печериць
  • 1/2 червоної цибулини
  • 1 пучок кінзи
  • по 30 г оливок та маслин
  • оливкова олія
  • 1 ч. л. лимонного соку
  • сіль перець

Приготування:

Філе індички відварити у підсоленій воді до готовності, остудити та нарізати кубиками.
Солодкий перець очистити і разом з огірком нарізати тонкою соломкою, маслини та оливки – кільцями, червону цибулину – півкільцями, печериці – пластинками. Кинзу вимити та порубати.
Зробити заправлення. Оливкова олія змішати з лимонним соком і підмішати рубану зелень кінзи.
Кубики філе індички з’єднати з рештою підготовлених інгредієнтів салату і добре перемішати. Салат заправити, прикрасити за бажанням.

Салат «Новорічний» з язиком та креветками


На 2-4 порції

  • 2 філе курячої грудки
  • 1 яловича мова
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 1 стебло селери
  • 1 лавровий лист
  • 3 горошини чорного перцю
  • 25 великих креветок
  • 100 г асорті з маринованих овочів
  • 2 свіжі огірки
  • 100 г каперсів
  • 7 яєць
  • пучок листя салату
  • 100 г червоної ікри
  • 200 мл оливкової олії
  • 1 ст. л. винного оцту

Приготування:

Язик відварити. За 30 хв до готовності язика додати підготовлені цибулю, моркву селеру, лавровий лист.
Язик дістати з бульйону, очистити та нарізати кубиками. Куряче філе посолити, поперчити, потім обсмажити в оливковій олії (по 4 хв з кожного боку) і нарізати кубиками.
Креветки нарізати, яйця відварити круто, 5 яєць дрібно порубати. Огірки та мариновані овочі нашаткувати кубиками. Листя салату вимити та обсушити.
Зробити соус. Олію збити з оцтом. Усі інгредієнти змішати та заправити соусом. Прикрасити страву половинками варених яєць та червоною ікрою.

Салат “Цезар”

На 4-6 порцій

  • 2 курячі грудки
  • 3 яйця
  • листя салату
  • 3 шматочки білого хліба

Для заправки:

  • 100 г сметани
  • 3 ст. л. оливкової олії
  • 1 зубчик часнику
  • 3 краплі соусу табаско
  • 50 г оливок
  • 70 г твердого сиру
  • сіль, мелений чорний
  • перець за смаком

Приготування:

Яйця зварити круто, охолодити, очистити та розрізати на 4 частини. Твердий сир натерти на тертці.
Зробити заправлення. Часник очистити, нарізати, 2/3 оливок дрібно нарізати. Сметану, сир, часник, нарізані оливки з’єднати та збити міксером. Додати сіль, мелений чорний перець, соус табаско та перемішати.
Курку нарізати шматочками, посолити і обсмажити на оливковій олії до готовності. Хліб нарізати кубиками і обсмажити окремо на маслі, що залишилася. Листя салату вимити. Обсушити та порвати руками на невеликі шматочки.
Курку, листя салату, грінки, цілі оливки, яйця з’єднати, полити заправкою, обережно перемішати і одразу подати на стіл.

https://yakulinar.com.ua/

2

Коментарі

115.12.21, 13:54

    215.12.21, 19:04

    Вибачайте, але як додати у салат яловичу мову? Звісно, я можу зробити -"Муууу", чи стане салат смачнішим?

      Гість: НаткаSlnyshkn

      315.12.21, 22:52

      спасибо) воспользуюсь) утащила к закладки)

        415.12.21, 22:55

        интересные рецепты, спасибо