Профіль

Momyshka

Momyshka

Україна, Дніпро

Рейтинг в розділі:

Останні статті

про каву...

  • 21.01.16, 19:13
У мене оце складується таке враження що в розчинну каву додають снодійне...
 А що, гарна бізнес ідея - людина зранку хоче розтормошитися щоб якось доповзти до роботи, і якось попрацювати, випиває кави.... І їй ще більше хочеться спати! Автоматично ще одну чашечку, ще, ще, ЩЕ!!!!
 короче після п"яти чашок якобса, я мирно годинку покімарив в обід lol

оцінки...

  • 10.01.16, 17:44
Заходжу в стрічку друзів і читаю що такий-то поставив оцінку такій-то замітці...
Поставив оцінку, тобто проплюсив, яка ж це в дупу оцінка?
Добре було б поруч з плюсом причепити ще й мінус, тоді це було б оцінювання.
І щоб при -10 нафік з лєнти, дивися менше б сміття там було....


писи. Спогади -гади-гади podmig

................

  • 09.01.16, 21:44


Над землей повисло небо —

Просто воздух;

И зажглись на небе звезды —

Миф и небыль,

След вселенского пожара,

Свет летучий…

Но закрыли звезды тучи —

Сгустки пара.

Слышишь чей-то стон и шепот?

Это ветер.

Что осталось нам на свете?

Только опыт.

Нам осталась непокорность

Заблужденью,

Нам остался вечный поиск —

Дух сомненья.

А еще осталась вера

В миф и небыль.

В то, что наша атмосфера —

Это небо,

Что космические искры —

Это звезды…

Нам остались наши мысли —

Свет и воздух.

Ф.Крівін

мінор

  • 28.12.15, 16:33
Холодно і сиро.... кам"яна яма в якій ледь можеш повернутися і головою чиркаєш за стелю, яка важко нависає над тобою... і кап... кап.... кап... кругом масні плями, і ні крихти тепла, одна холодна цегла і залізо... як тут тоскно і безнадійно...обкусані губи, збиті в кров руки і зламані нігті....
і нема ніякої надії на порятунок... я прикутий до тонни холодного заліза і мушу страждати тут заради того щоб в тобі прокинулося життя... кап...кап...кап... лампа яка висить перед самісінькими очима, сліпить втомлені очі, хоча ледь розганяє пітьму...кап.... кап...кап... кругом гнітюча тиша і тільки моторошний звук цих бісових крапель...та ще холодний піт, який стікає липкою масою десь за комір.....
      ..... ну коли я вже відремонтую тебе моя ластівочко? моя автомобілечка?tears

перепост WeLora

  • 28.12.15, 15:37
я не розумію чому WeLora не подала всебе повністю рецепт, мені сподобалося, хочу спробувати.
Мари: Рецепт глинтвейна для детей.
 28 / 12 / 2015
Мари: Рецепт глинтвейна для детей.
С приходом зимы начинается пора глинтвейна – изумительного напитка на основе вина. Этот напиток ассоциируется со сказкой, волшебными ароматами, подарками, и огромным секретом – пока не видят родители, многие из нас тайком отпивали из бокала это невероятное вино. Такая несправедливость всегда поражала и возмущала. Освежив в своей памяти такие воспоминания, стоит взглянуть в хитрые глаза собственных детей и понять – пора и им узнать настоящий вкус Рождества, вкус праздника и домашнего уюта.

Для приготовления безалкогольного глинтвейна вместо вина используется фруктовый сок, и не обязательно виноградный! Например, вы можете взять за основу яблочный сок, и наполнить дом ароматом Рождества!

Рецепт такого напитка очень прост:

- Яблочный сок – 1л;
- Апельсин – 1шт;
- Яблоко – 1шт;
- Мед – по вкусу;
- Палочки корицы - 2-3шт;
- Душистый горошек – 2-3 горошины.

В глубокую кастрюлю выливаем сок и доводим до кипения. Пока основа для напитка будет нагреваться, нарезаем тонкими кольцами яблоко и половину апельсина. Из целой половины цитруса выдавливаем сок, и вливаем его в кастрюлю, часть нарезанная кольцами останется для украшения. Яблоко также добавляем в будущий глинтвейн, а за ним и пряности,  и тщательно помешиваем. Если у вас есть личные предпочтения относительно пряностей – вы всегда можете добавить и их, вот только не стоит забывать, что наш напиток готовится на основе яблочного сока, и далеко не каждая ароматная добавка будет здесь уместна. 

Через минуту после того как глинтвейн закипит его необходимо снять с огня, и разлить по заранее подготовленным чашкам. Яблоки, палочки корицы и прочие приправы должны остаться в кастрюле, потому как речь идет о детях, и они могут попросту подавиться. Разместите на каждой чашечке дольку апельсина, добавьте ложку меда в уже немного остывший напиток, и смело зовите к столу детвору! 

Вы можете выбрать в качестве основы гранатовый, вишневый, виноградный, апельсиновый и даже клюквенный соки. Правильно подобранные пряности, десять минут вашего времени, и дом наполнится невероятным сказочным ароматом, и веселым детским смехом!

шо за х-ня?

  • 27.12.15, 14:12
таке враження що на сайті відкрився астральний портал в вимір орків якихось.
шото вони вискакують як після дощу... Нє, не треба мене обзивати ксенофобом, я до всих спочатку відношуся, ба навіть не спокійно, а з певною долею позитиву.... Але ж вони "цеп"ю" прочісують блоги і сруть, сруть, сруть...
Страшно заходити в чийсь пост, не встиг зайти як вляпався в їхнє лайно.
Як з"ясувалося, в блогах трохи спасають від них фільтри і дозволи, а також печать Соломона накладена на аккаунт (lol)
 так шо фільтруйте, бо скоро в блогах без костюма хімзащити з замкненим циклом дихання перебувати не можна буде.

дрова...

  • 23.12.15, 21:03
повідали мені на днях цікаву історію...
як у нас в лісхозі виписують дрова.

передмова.
якщо комусь захочеться поїхати в посадку, або найближчий лісок, і напиляти собі дровець з сушняка (якого там стоїть та лежить вдосталь), то він матиме рідкісне задоволення поспілкуватися з дільничим в комплекті з кількома автоматчиками ( реальний випадок) або щось таке лиш облегшений варіант.
Хочу наголосити, що мова зараз не йде про тих людей які торгують дровами камазними порціями, або валять живі дерева. Так ось, цей доблєстний мєнт складе протокол на ту кількість пошкоджених дерев, на яку йому заманеться (благо пеньків завжди вдосталь) конфіскує "орудіє" злочину (да-да, забере сокиру) і впаяє кооонкретний штраф. 

А тепер власне суть. Це вже про торгівлю дровами. Приїздиш ти в лісхоз, тобі наміряють ділянку(и) під вирубку, вираховують приблизно кубатуру з цьої ділянки, сплачуєш згідно цієї кубатури, все офіційно, через Київ, з квитанціями і т.д........
 В чому загвоздка? А в тому що сплачуєш це все наприклад зимою... і все, гуляєш до літа, а літом цей ліс має "згоріти", як? цілком твої проблеми, якщо він не буде хоч трохи почорнівшим, ніхто тобі його пиляти не дасть....
 Інформація з неперевіреного іне стовідсотково надійного джерела, але....
 .... але що там у нас з лісовими пожежами???
Я на власні очі бачив під Знаменівкою наслідки лісової "пожежі". сосни стояли гарними рядами, чорненькі такі, стовбури цілі.... а потім їх випиляли.
і там де був чудовий змішаний ліс, зараз пісчана пустеля, зате зручно там стрільби проводити (полігон)
 А в місті у нас міськрада дала зеленхозу дозвіл на спил алеї дерев.Ні ці дерева не були старими і хворими, під час усих буревіїв жодна гілка на них не була зламана. Спиляли, вивезли і продали. Невже в нашому місті нема людей яким би ці дрова стали в пригоді? Людей потребуючих соціальної підтримки? 
пи.си. Ками по типу "майдауни" і т.п разом з їх авторами будуть стройними рядами відправлені на йух.

Ранок

  Ранній ранок. Навіть годинник, який має нас розбудити, ще солодко спить.
Ти трешся носом об мою скроню, куйовдиш пальцями моє волосся, я прикидаюся, нібито ще сплю. Твої теплі губи , наче невагомі метелики, торкаються моїх заплющених очей, лоба, вкриваючи лице ніжними поцілунками...
 З тихим бархатистим сміхом злегка кусаєш за шию. Прикидатися далі неможливо, я стискаю тебе в обіймах. 
 Доброго ранку, кохана!!!!

Порнографія.

Порнографія (грец.  (порні) — «проститутка» і грец.   (графі) — писання) — вульгарно натуралістичне, непристойне зображення статевого життя в живописі, літературі, кіно, фотографії тощо, або словесне описаннястатевого акту, які мають за мету сексуальне збудження; твори, що містять таке зображення[1]. Це поняття схоже, але відмінне від еротики, однак ці терміни часто вживаються взаємозамінно.

В основному, «еротика» використовується, коли маються на увазі елементи мистецтва чи чуттєвості, а «порнографія» частіше вживається для означення відвертого статевого акту. Межа між «еротикою» і «порнографією» є часто дуже суб'єктивною, перший термін зазвичай використовується у позитивному значенні, в той час, як «порнографія» має більше негативного змісту.

В Україні на сьогоднішній день Національна експертна комісія з питань захисту суспільної моралі затвердила критерії розмежування порнографії та еротики. В середині лютого 2007 р. комісією було затверджено критерії стосовно друкованої, аудіовізуальної, електронної й іншої продукції, реклами, а також переданих і отриманих по комунікаційних лініях повідомлень і матеріалів, які належать до порнографічної або еротичної продукції.

  • Порнографією варто вважати детальне зображення сцен статевого акту і деталізовану демонстрацію оголених геніталій, якщо вони використовуються для збудження сексуальних інстинктів глядачів без будь-якої художньої або навчальної мети.
  • До еротики відносяться зображення оголеного тіла, а також геніталій — якщо кількість таких зображень не перевищує 20% від загальної кількості зображень і 50% від площі кадру або всього зображення. Показ відвертих сцен на дальньому плані «без явної візуалізації взаємодії геніталій» варто вважати еротикою, а демонстрацію групових і гомосексуальних зносин на передньому плані, сцен сексуального насильства і статевих збочень- порнографією.


Порнографія буде видалятися.

Пи.Си. Постячи свою замітку будьте взаємоввічливі, перевірте чи не запостив щось нещодавно хтось інший, витримуйте інтервал в годину, а якщо в когось "заміточна діарея" то повідомляю, що замітку можна заздалегідь запланувати на будь який час, а то виходить весь день пусто, потім кожні десять хвилин замітка.