Профіль

Юрій1023

Юрій1023

Україна, Олександрівка

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Як на сповіді

-Чи екзамен тобі скласти, Степане вдалося? -Ніби в церкві, скажу чесно, Усе відбулося: Коли витяг я білет, Й питання дивився Із півсотню мабуть раз, Друже, я хрестився, А коли на ті питання Вже відповідав, Викладач при кожнім слові... Хрест на себе клав!!!

Кумедні танці

-Що за свято ви, сусіде, Вчора відзначали? Всі якісь кумедні танці, Бачив, танцювали. -Та, то кум в усьому винен, Біс би його взяв, Був "під мухою", й в садочку... Вулики попхав!!!

Пояснив

-Восьме березня чому, Червоне число?- Запитав якось у батька Трирічний Павло. -Тут скажу тобі, синочку, Закон такий діє: Кров жінки з нас попивають, Й число червоніє

Не чекайте правди від жінок

Не почуємо ніколи, правди,Хлопці, від жінок!!!Що, не вірите? Он чую,Прокотився вже смішок.Ох, життя мене повірте,Дечому навчило,А сьогодні ось вночіНа роздуми пробило:Коли дівка молода,В ній душа співоча,Повік правди Вам не скаже,Бо "пам'ять дівоча".Коли стане вона старше,Тобто молодиця,Не дізнаєтесь Ви правди,"Женська таємниця".А коли поважний вік,І в косах "мороз",Вже нічого не згадає,"Старечий склероз"!!!

Знавець камасутри

Усі пози "Камасутри" Мій кум Петро знає. -Він помішаний на сексі?- Чую хтось питає. Ні, нормальний чоловік, Стеценко Петро, Але їздить на роботу... Щоденно в метро!!!

Кого що цікавить

Два сусіді у неділю Вихиливши чарку. Повсідалися на призьбі І смокчуть цигарку. Іван сидить, задумався Дим кільцями пускає. Потім тихо до Степана Таке промовляє: -Про царя ти Соломона Напевне чував, Він говоять, що сто жінок Одночасно мав! -Ну і що ти цим, Іване, Хотів би сказати??? -Та-а-а, цікаво, Як їх можна всіх прогодувати? -А для мене більш цікаво, Якби хто сказав, Чи він сам поїсти, друже, Хоча ...

Читати далі...

З новим роком

Мавпочка нас залишає,Двері Півню відкриває.Тож нехай цей голосистий,З пишним гребенем вогнистимПринесе в Ваш дім достаток,Мішки різних грошеняток,Миру, щастя і кохання,Щирих друзів, шанування.Про проблеми щоб забули,Добрі вісті лише чули,Обминали щоб Вас грози,Лиш від сміху були сльози.Щоб поганий настрій втік,Зустрічайте Новий рік!!!

І від поразки- користь

З поконвіку в Україні Є звичай, всі знають: Як жених не довподоби, Гарбуза вручають. Тож коли дівчина з іншим Весілля гуляє, Неборака з гарбуза Кашу наминає. Це гарбуз-овоч цілющий, Вітаміни має, І його весь організм Звичайно зціляє. А якщо не до однеї Сватів засилати!... То ще можна й поросятам Корму назбирати! Виростуть ті поросята, І буде свинина. Що, від заздрощів, шановні, Покотилась слина?&nbsp...

Читати далі...

Знавець народної медицини

Мій сусід, Буркун Степан Якось вихвалявся, Що в народну медицину Дуже закохався. Щоби травлення поліпшить, Він пиво вживає, І ніколи вже із шлунком Проблеми не має, А коли ось апетит У нього зникає, Тоді білого вина Келих випиває, А якщо упаде тиск- Червоне вино! У цій справі (він признався), Помічне воно. Коли тиск вже зависокий- Коньяком збиває, Все стає тоді до норми І душа співає. -Ну, а воду ...

Читати далі...

Зачароване коло

-Чому "кислий" мов лимон Ходиш ти, Миколо? -Бо усе моє життя, Це замкнене коло! Коли їду на рибалку, То сусід приходить І дружиноньку мою До "гріха" доводить. -То не їздь ти на рибалку!- Пораду даю. -Ні, не можу, бо ловитиме сусід... Рибу там мою!!!