хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Тут навіть майдан ні до чого. Імперські амбіціі.

Теми тут кожен собі обирає. Я не політолог. Просто люблю читати історію Російської імперіі-СРСР-СНД і звісно ж України. Дивлюсь звісно виступи політологів. Але з одної подіі робляться геть різні висновки.

Тут просто радянський імперіаліст дєдушка Алксніс пробовкався. Та виказав властивості імперіалістичної колоніальної держави, доречі у найгіршому прояві, близько до нацизму та фашизму.

хто забуває історію, той іі повторить у найгіршому світі.
******
Із стенограми останнього засідання Верховної Ради СРСР 17 грудня 1991 року. 8 грудня були підписані Біловезькі угоди об ліквідації Радянського Союзу і союзні органи влади втратили свої повноваження.
З виступу народного депутата СРСР В.Алксниса :
". Я не драматизую ситуацію: нас ведуть на смерть, нас ведуть на бійню. І я знаю, що рано чи пізно, скажімо, Єльцин пошле російських солдатів воювати проти українців, а Кравчук пошле українців воювати проти росіян. Це неминуче - все одно до цього прийде".
***********
Про "краще у світі" з Радянського Союзу:

Кожного разу, коли хтось в істериці розповідає вам, що *назва будь-якого продукту* була в СРСР краще у світі, просто ставте зустрічне питання - куди це поділося?

Ну тобто розвалився СРСР, залишилися заводи, фабрики, верстати, виробничі лінії. І чому ж вони не продовжили випускати саме краще мороженное/лимонад/пиво/колбасу/технику і так далі?

І ось тоді співрозмовник почне говорити про рептилойдах, массонах, англосаксах. Загалом про що завгодно, тільки не про те, що ніхто при повному розумі, включаючи його самого, не став би жерти і пити хрючево з СРСР, коли прилавки ломляться від товарів Глобального ринку (це і доводить той факт, що більше цих товарів немає на ринку). (Ні, Ну чого ж, на базарі бачу пострадянські шкарпетки, труси, навіть обув. А Європа навіть боїться українського зерна. От свої авто дійсно "так собі" ).

В принципі нічого від трусів до автомобілів з СРСР виявилося НАХ НЕ ТРЕБА в лічені місяці - просто з'явилася альтернатива. При чому якщо раніше альтернатива теж була, але доступна вона була дипломатам, партійним працівникам, перекладачам і так далі

(західні товари хотіли все, але дозволити собі дістати їх міг не кожен), те з розвалом нормальна їжа, напої, техніка, текстиль - сталі доступні усім.

Тому і виходить, що "кращі у світі" речі з СРСР нікому нахуй не здалися. Звідси тотальне банкрутство виробництва. Адже виробництва очолювали споживачі ще одного "кращого у світі" РАДЯНСЬКОЇ ОСВІТИ! В принципі призери олімпіад по математиці, фізиці, іншим наукам, як з'ясувалося, взагалі не розуміли, як влаштовано життя у всьому світі.

Від оподаткування до Світової торгівлі - це були недосяжні речі для випускника радянського Внз. Люди знали, як довести сотні теорем і вирішити тисячі рівнянь, але йшли в ступор при слові "ефективна процентна ставка" або "Інфляційний ризик"

І не розуміти це може тільки людина, що ніколи не цікавилася цими питаннями. Тобто якщо людина розповідаємо вам про "краще у світі" з СРСР, і при цьому він в нім НЕ ЖИВ, то він просто безглуздий, бо повірив на слова комусь і не став розбиратися в ситуації далі за форум "Назад в СРСР" в Однокласниках.

Якщо ж, що стверджує це, жив (у свідомому ДОРОСЛОМУ віці) в СРСР, то він ще гірший. Він той самий плід "кращої у світі" освіти.
Тобто щонайповніший дегенерат, що не розуміє елементарних речей, простих істин від базових законів економіки до елементарних фактів з історії. Саме це варіант любителів "кращого у світі" самий відбитий. Тому що що-небудь пояснювати марно, бо "Хто ти такий, шмаркач, із старшими сперечатись".

Самарско-пермский медвежонок, лейтенант Бадрутдинов Ильяс Ильдусович из Кизела любил чутка подрочить на совок, что 25/03/24 и довело его до цугундера на Рубежном кладбище.

А ведмідь, доречі саме недолуге і дурне з тварин. Його фото бачите? Оце такими часто бувають совкодрочери. І все частіше з рашки.






Ну і це туди ж.


Ссыкливые твари времен вкусного мороженого.
Замминистра энергетики СССР Алексей Макухин отправляет в ЦК КПСС срочное донесение. Он сообщает, что эвакуация из Припяти не требуется.

 


5

Коментарі

129.04.24, 16:20

Ну і тут теж.
http://blog.i.ua/user/10808848/2420462/

    229.04.24, 16:48

    так в чём ты не согласен с Алкснисом? феодальная сатрапия и империя ведут войну, ценой сотен тысяч жизней бывших братьев-сограждан оплачивая миллиардные плюшки верхов и "союзников".
    А про "просто ставте зустрічне питання - куди це поділося?
    Ну тобто розвалився СРСР, залишилися заводи, фабрики, верстати, виробничі лінії. І чому ж вони не продовжили випускати саме краще мороженное/лимонад/пиво/колбасу/технику і так далі?" вообще смешно Если непонимание вызвано материальной заинтересованностью, то ладно ещё... а если реально не понимаешь – то хули ты нам тут эту муть строчишь? А куды подився голландский Хвилипс, расскажешь?

      329.04.24, 17:08Відповідь на 2 від Patriout

      Муть строчишь ты. Согласен с Алкснисом, что рашка империалистическая колониальная держава, затеяла войну с соседями. Филипс не делся. Зачем ты его не по теме приклеил?
      Ты по сути ничего не сказал.
      Но настрочил докуя. Спамишь и пустословишь. Тебе тут делать нечего.
      В СССР по возрасту ты жил до школы а пытаешься тут знатока изображать.

        429.04.24, 18:04

        Понятия не имею кто такой Алкснис. Надо справку давать.
        А вот про Украину интересно. В Запорожье появилась улица Петра Болбочана (офицер Русской императорской армии, затем — украинский военный деятель), которого расстрелял Петлюра. И как это понимать? Петлюра таки хло? продавшийся полякам...

          529.04.24, 18:31Відповідь на 4 від The Martian

          Ну Гугл напомнил бы. В перестроечные времена, был весьма известный депутат ВС СССР. Я тогда был читателем Огонька и о нём часто упоминали... Если про Болбочана освободителя Крыма то в то время речь была о борьбе конкуренции между влиятельными укр полит деятелями 1918го-1919го.
          Там вряд ли кто кацам продавался, но конкуренция была насмерть. Боролись левые эсэры с большевиками внутри же большевисткого лагеря с тем знаменитым "освободителям Киева" Муравьёвым.
          В среде анархистов Махно застрелил Григорьева. Много чего было.

            629.04.24, 18:57

            а на каких же производственных линиях продолжалось, уже в Украине, производство разной продукции..
            это не значит, что оно было самое лучшее, даже сложно сравнивать и с чем сравнивать..)и как сравнивать
            но на первых порах, всё производилась на совдеповских мощностях , позже были модернизации и тому подобное

              729.04.24, 19:03Відповідь на 5 від Lukas-67

              Там не от кого было ещё освобождать. КА россиян была на других фронтах. Может то татары красные были... Да и фрицы их удалили.
              И без Гугла. Стадион ФК Ворскла Полтава до сих пор носит имя Олексія Бутовського - тут вже треба Гугл. Сейчас играют Полесье - Ворскла, вот и вспомнилось.

                829.04.24, 19:06Відповідь на 6 від _ vs_

                Запорожсталь ещё не разбомбили и мартеновские печи ещё горят и дымят. Был бы я Соколовой, то написал бы, что Ахметов договорился с хлом. Вот только до какого месяца?

                  929.04.24, 19:37Відповідь на 6 від _ vs_

                  Слыхал, у нас пивзавод, что на Бабурке переходил на чешское оборудование.
                  Но в целом болезни советского производства была энерго и материальная затратность, нерациональность труда и дотационности.
                  Ну ясно, главной болячкой планово-распределительной экономики была слабая заинтересованность в результатах труда. Больше о показухе думали и дутых отчётах
                  .

                    1029.04.24, 20:06Відповідь на 9 від Lukas-67

                    Ты вообще местный? Пивзавод №2 построили чехи с нуля. Первый был в старой части. Там всё было чешское, даже хмель. Я с главным механиком Славутича отдыхал в одной группе в Алупке.) Это потом оно пошло по рукам.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна