Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

__дубль третій - як це було

  • 18.08.23, 11:08
  Ресурс існує мабуть уже років 10, і звісно, час від часу я на нього натикався, але завжди незмінно з огидою відвертався і ретирувася восвоясі. Але через роки, неочікувано для самого себе, мабуть  по божому проведінню, я там затримався. Потім навіть зареєструвався - щоб дивитись видовище на повний екран(на повний екран 45 дюймового телевізора).  А потім, пізніше, картався тим, яким же я був набуньдюченим кретином із-за чого втратив нехилу кучу часу, який, після 50, реально на вагу золота. Я там за декілька днів узнав більше ніж за все попереднє життя. В тому числі про анатомію, фізіологію, психологію і т.п.
  У мене є гіпотеза, що всяка дрібнота - ваші діти, внуки - безперечно зависають там. Так. Років з шести-семи, оскільки сучасна поросль з пелюшок з гаджетами на ти, і оскільки сарафанне радіо розносить новини про такі ніщаки з швидкістю світла в їхньому середовищі. А фейсконтроль у формі - "Чи вам уже є 18 років? Так чи Ні" - це саме кумедне, що можна було вигадати.
  Отже, це було потрібно і корисно, в тому числі, хоча б для того, щоб їх доганяти, розуміти їх, хоч частково ловити їхню хвилю сьогодення. Можна і без "їх", а просто - "щоб ловити хвилю сьогодення".

0

Коментарі

118.08.23, 14:43

Пиши про политику.