Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

__вшивий про баню дубль два

  • 16.08.23, 17:40
 Ніхто так і не відгукнувся не тему про моделей порнострімів. Невже цей сайт відвідують одні тільки імпотенти. Адже тема широка, глибока, благодатна.
 Не знаю скільки всього існує аналогічних стрімінгових порносайтів, бо я не такий - мене примусили. А точніше - примусила  моя допитливість. Якось, абсолютно випадково, без задньої думки, наткнувся на один із таких(а може він тільки один такий і існує в мережі) ресурс. Але ресурс дуже потужний з нехилими бабосіками в обороті. То там, по ходу, утворився цілий мікрокосмос, потужна екосистема. Там цілий рай для сексологів, психологів, соціологів, мабуть для психіатрів і психопатологів теж. Тим більше, що останнім часом, можливо через кризу, туди повалила ціла куча дівчат(жінок) моделей. Але що цікаво - значна кількість із них надзвичайно високого гатунку як особистості. Бо, не говоря вже про шикарні зовнішності, тіла і форми, дуже багато із них гарно освідчені, виховані, розумні, талановиті.
 Все перевернулось - тепер ця сфера перестала бути удєлом маргіналів, а скоріш все навпаки - дуже престижною і високооплачуваною. Звісно це стосується топ і мідл, бо нижче там хватає і унилої вульгарної відразливої порнухи. Все як і в житті.
 То нада сказать, ці моделі віртуалки нехило так влаштувались - піднімають серйозні бабки при цьому навіть не виходячи із дому, і нічим не ризикуючи і не терплячи ніяких іздержок, як їхні
колежанки реалщиці. Тому я й питав - звідкіля беруться невибагливі диваки, які за віртуальні коврижки готові витрачати реальні бабосики.
__
писи
 Як не крутись, хоч не хоч, а вже просто говорячи про це, невольно займаєшся популяризаторством і рекламою теми.
1

Коментарі