Конкурсна...

  • 24.03.10, 17:04

Варто почати з подяки: Емуранчик, Баженова, № 47ий, і звісно ж, моя Золотоволоска -- без вас мені б жоден приз не дістався. 


Протестуючим: Дуже, дуже жаль, що інших людей судите. Показуєте свою сутність, свої мірки, свої методи, але аж ніяк не мої. Зависть ? 

Сьогодні вечір БЛОНДИНОК

  • 20.03.10, 20:01

Так, так. Це рішення оскарженню не підлягає і хто не з нами, той завидюща брюнетка.

Як їх не любити, коли вони так гарно прикрашають робочий стіл.

всі шпалери тут

Вони бувають просто кумедними

або дуже винахідливими

Через них ми втрачаємо навіть голову з крихтами розуму

А весь шум через те, що до кінця глядацького голосування залишилося 2 дні. Заходимо і плюсимо )))

Візуальні натхнення на творчість

  • 13.03.10, 19:59

За версією мого коханого експерта - найкраще весільне фото сестрички

за іншими фотками прошу пройти за посиланням


Отут знайшов приклад смайлів, то я скажу, фантазія у комп'ютерщиків таки хвора ))) 

:wink: :what: :tired: :surrender: :surprise: :spyder: :sorry: :sick: :sick2: :shame: :roll: :pain: :oops: :oh: :ogod: :mrgreen: :maybe: :matrix: :love: :love2: :lol: :lol2: :like: :kick: :kick2: :japan: :idea: :haha: :fuck: :evil: :cry: :cry2: :black: :angry: :?: :-| :-x :-o :-P :-D :-? :) :( 8-O 8) 00 

Згущонка.. Справжній ГОСТ.. ГОСТ 824О-89

  • 12.03.10, 23:52

Люблю цей смак... Густа, солодка, кольору міцної кави з вершками маса вареного згущеного молока. Вже цілком густа на кришечці та на дні металевої баночки. Райська насолода, а ще коли воно давніше варене, то вже трапляються маленькі викристалізовані шматки цукру, що дзвінко хрумтять на зубах. Що може бути кращого холодними березневими вечорами за банальну баночку згущонки...


Питання зовсім оффтопікове: про швелери і двутаври. 


8%, 1 голос

25%, 3 голоси

50%, 6 голосів

8%, 1 голос

8%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Пристрасна трагікомедія. Серiя третя.

Ангел з незворушним спокоєм дивиться у вікно на нічний пейзаж зимової білосніжної казки, є ще час....


Поки метушня під перинами викликає лише ангельську посмішку, роздуми про самотність почекають. А час біжить, і блаженна радість розчиняється у тиші. Пристрасті вщухли... Ангел нечутними кроками наближається до шафи, дістає звідти боксерські рукавички і прямує до виходу. І дарма, що підопічний такими рукавичками жодного синця нікому не вклеїв, але на те вони і ангели - компенсовувати нереалізовані починання. 

А тим паче, що цього року нечисть планує випробувати свої зубки на шкурах наших почуттів. Треба готуватися, потлумити грушу, самому нею побути. Ось сестри студент вже з карате віце-чемпіоном континенту став. Ніч у спортзалі - не найгірший варіант для самотнього янгола. Вже світає, коли доволі потовчений фейс нашого охоронця повертається у номер. 

Опа... А що тут сталося? Штори приспущені, солодка тиша змінилася на тривожне сопіння в півтемряві. Цих безпорадних людисьок ні на хвилинку не можна самих залишати - варто було відлучитися, як вже пан розхворілися після вчорашніх забав. Горличко бо-бо, сопельки кап-кап, температурка аж зо 37,2. А що,  кумедні би були кадри у вже знайомій нам ванній кімнаті -- заспаний, запухлий чоловічок ледве продертими очима намагається привести свою мармизу до поголеного стану, а посланець небес запускає лосьйоном Олд Спайс ранки після нічних спарингів. Так і не відомо, хто кому заздрить )

А ось і покоївка намалювалася у нашому номерку. І незле би було, коли б це була підточена життєвими негараздами санітарка в нейлоновому фартусі, так ні - юне дитя гір бухливим потоком увірвалося в кімнату. Вороново-сизе пряме волосся граційно і велично спадає у розріз білої сорочини, гудзичкам котрої лише шаленим зусиллям ниток вдається утримати пухнасті перса у рамках пристойності. А таки треба ж бісеняті було навідатися до нас тоді, коли золотоволоска випурхнула з готельчика.

Була в мене грішна ідея за сценарієм зараз затягнути цю мавку з очима газелі до ліжка, виправдовуючись тим, що у нас із ангелом по дві голови, а крові вистачає лише на одну, однак не ризикну так споганити ролик напередодні 8 березня. Зробимо так: не відаючи хто до нас завітав, ми в хованки вирішуємо гратись і підстерігаємо з ангелом нашу жертву у ванній. Світло ми завбачливо погасили. Покоївка до нас, а ми до неї і лоскотки шукати ))). Починається все з переляку, який переходить в регіт, ну а коли за помахом чарівної палички гудзички не витримують такого знущання і падають, оголюючи соковиті груди, то покоївка, за секунду зашарівшись, заїхавши мені по щоці, як ошпарена, вилітає з ванни.  

Фурія, розмахуючи цицьками, проноситься повз золотоволоску, що саме у ступорі з пакетами апельсинок та інших вітамінних смаколиків стоїть у дверях.  З найневиннішим сміхом із ванної кімнати показується моя фізіономія, яка одразу ж отримує дзвінкого повторного ляпаса у другу щоку. Знову ванна, і знову пора лосьйону Олд Спайс проявляти лікувальні властивості.


А вони таки помиряться. Їхні ангели обов'язково їм у цьому допоможуть - вони ж по-справжньому кохають одне одного. Але про це вже зовсім інша рекламна кампанія. Ваш сценарист, Володюсик В. 

П.С. питали про звуковий супровід - ось, вмикайте гучніше. 


Ложки дьогтю або таємниця зникнення ангелів. Передмова.

Кінець лютого року 2008... Як завжди неймовірна слякоть. Ледь протоптаною стежкою, що мокрим місивом затікає у взуття, на Лису гору піднімається чоловік. Ще пару десятків метрів залишилось йому до мети. Самотня лавочка, що прикута до землі ще нерозтопленим снігом, чорною плямою видається на фоні далеко вже не білого снігу. З людського роду лише ідіот міг забратися в таку погоду на цю галявину, щоб наодинці спостерігати за налитими свинцем  хмарами над сірим Львовом. Влітку звідси відкривається панорама цілого Левового граду, а зараз лише сірий холод мурашками підбирається до серця. До чого це все - ангели не відчувають нульової температури. 

Підопічний у всесвітній павутині з коханою теревенить -- то навіть пательньою його від монітора не відженеш. Не від нудьги ангела тягне в моменти безробіття побути на пустирі Лисої гори. У нього теж своє кохання, але ніякої романтики чи ностальгії за почуттями - до цієї лавочки його тягне, як злочинця на місце злочину. Юнацька мрія, одна на двох із протеже -- цілунок під Ейфелевою вежею -- була розбита саме тут. Як сонце, що тоді заходило, тут згасли останні жаринки першого кохання. Останнім часом незлюбив багато місцин: і Прагу, і Краків, і навіть Карпати Івано-Франківщини,  але найбільше це - місця, де його кохана припустилася найтяжчих помилок. Саме тут, коли  золотоволоска, сама того не відаючи, забивала останній цвяшок у труну розбитої сім'ї, на небесах вирішили забрати у неї ангела. Не назавжди - лише на курси підвищення кваліфікації. 

Її забрали лише місяць назад, але навіть для закоханих ангелів час розлуки тягнеться дуже довго. Є в тому і позитивні моменти, є і чому гордитися - не кожному ангелу доручають піклуватися за двома людьми. На днях вирішив змінити аромат на Old Spice Aqua Energy - їй повинно сподобатись. 

далі читати тут

Романтический ролик прагматического мужчины (Old Spice)

Сначала предисловие. Опишу сюжеты ролика для романтиков достаточно детально, надеюсь романтики оценят и прочтут весь текст, прагматикам же рекомендую просто читать понравившиеся фрагменты  букавок. Сюжеты взяты из моей жизни, но, не скрою, некоторые моменты приходится приукрасить. Надеюсь, друзья, вы поймете и все же выразите  Вашу поддержку. 


Ранок. Промінчики ласкавого сонечка пробиваються через ажурне мереживо за вікном, вони м'яко лягають на шкіру красивого молодого мужчини з голубими очима та оголеним торсом. Вже пізніше ми можливо побачимо, що на чоловіку лише еротичні сімейні труси ( то діло смаку, але я собі уявляю їх з червоними листочками на білому фоні) , пізніше ми зрозуміємо, що то й не чоловік зовсім, а просто ангел-охоронець. Зараз він просто стоїть і розглядає пейзаж зимової білосніжної казки за вікном, є ще час, -- за спиною ангела його підопічний спить зі своєю коханою на ліжечку: широкому такому ложі, вкритому білим атласом, що холодить тіло, але зараз ця матерія світиться теплом почуттів від минулої ночі ніжності. Здається мені, що вони сплять на бочку лицем один до одного, підібравши догори по одній задній лапці, що мирно переплітаються в поцілунку.

Він відкриває очі. На подушці напроти шовковиста як персик шкіра в оточенні золотого волосся та з дитячою, безтурботною посмішкою на черешневих вустах.   Ви не забули, що наш герой ролику -- успішний, зайнятий і прагматичний мужчина -- отже, хоче, але не може собі дозволити розбудити сплячу красуню своєю захцянкою скуштувати її губки (тим би напевно не обмежилося, але цензура вирізає те, про що ви навіть не встигли подумати). Глянувши ще раз, він встає... не знаючи, що ангел-охоронець звершує те, що хазяїну не вдалося. Легко торкнувшись її губ, він наздоганяє свого протеже  у ванній, а дама серця ще солодше посміхається. Класика. Не мені вам розказувати, що далі розігрується короткими слайдами сцена вранішньої метушні з використанням аксесуарів Old Spice.


Червона краватка. Чорний костюм. Біла сорочка. На білій хусточці червона вишивка у вигляді логотипу Old Spice. Закохані разом, безтурботно цілуючись, відкривають двері сімейного гніздечка. 

На дворі, в тому ж гранатово-чорному костюмі, з посинівшими від холоду губами (думаю, сосулька, що звисатиме з носа буде лишньою) наш ангел-охоронець. Лапатий сніжок білим пухом пестить його кучері, робить маленькі сугробики на плечиках піджака, притрушує жовтогарячу табличку зі сковорідкою, котра до червоного якраз накаляється на кухонній плиті. На щастя цього разу все обійшлося. Після епопеї на кухні ми подумки переносимося на тиху львівську вуличку, туди, куди як і всюди снігоочисна техніка не добралася. Наш джентльмен настільки галантний, що спершу саджає золотоволоску, закриває двері свого седана (як будете знімати ролик, то можемо домовитися і про мого чорно-перламутрового коника, але краще для наших спільних цілей підійде новий Е-клас від Mersedes-Benz темно-коричневого кольору з золотими іскорками перламутру), а тоді сам сідає за кермо. Селектор в поз. D, ESP off і купа снігу з-під задніх коліс  закидує нашого багатостраждального ангелика, котрий пхає машину ззаду. Авто набирає хід. Невтомний ангел нарешті зупиняється і дивиться машині вслід. Ні, в очах немає докору чи втоми, лише відчуття сповненого обов’язку та турбота.

Закоханих сьогодні чекає довга і важка дорога через гори. Траса важка, фури міжнародних перевізників повзуть дорогою і обігнати їх стає можливо лише на розширеннях, що зрідка трапляються.  Ми з парочкою героїв нарешті наважуємося зайняти другу смугу, що перед нами успішно робить і поляк-засранець на своєму трендулеті.  Ох і довго ж він обганяє того тягача, настільки довго, що коротке розширення завершується одразу ж після виконання ним обгону.

А перед нашими очима голубим тлом майорить знак 4.7 "Об'їзд перешкоди справа" на масивному стовпчику у жовто-чорну косу смужечку ). Ні, завершити обгін до знаку точно не вдасться. Ще 0,2 секунди проходить, щоб спрацювали гальма, але до знаку немає і тих 30-40 метрів, що необхідні для зупинки за сухої літньої погоди.  Добре, що знак не на самотині. Наш знайомий ангел саме повертає знак градусів на 120 за годинниковою стрілкою. Машина контрольованим заносом огинає перешкоду зліва, брутально порушуючи ПДР та рятуючи життя пасажирам. 


Навколо неземна краса українських Карпат. Ще зовсім не пізно. Ввечері а-ля віденьский бал у одному із Закарпатських замків, але юна і повна ще сил сім'я не може стриматися від спокуси покататися на лижах. Молоді ще, зелені і безпечні - ні шоломів, ні захисних щитків на колінах/ліктях. Гора невисока, але мальовнича траса стрічкою в'ється по просіках соснового пралісу. Їх троє, мужчинка у біло-чорному лижному костюмі, кохане зайченя у білій курточці та наш ангел, що саме страхує молоду кобіту, яка ще зовсім невпевнено тримається на (хотів сказати ногах) лижах. 

Тут тобі не Альпи. Ангел трішки захопився з опікою жіночки -- соснова кореняка тільки й чекала цього моменту, щоб хапнути за лижу молодого пана. Ох і красиво ж він падає носом вперед. Не було б тут снігу, то наш герой пару-трійку цілих ребер би не дорахувався.  


Вечір. Блиск напастованого паркету не зрівняється з діамантами на вишуканих декольтованих сукнях.  Метелики ефектно підкреслюють  елегантність кавалерів. Ви не сумнівайтеся, наша пара затьмарює своєю красою та грацією всіх навколо.  Може воно так і є насправді, але в даному випадку це здебільшого через те, що оператор не спускає з них свого об'єктиву. А танцюють вони таки класно - очей не відвести -  рухи граційні і пристрасні, навіть темп віденського вальсу не здатен знівелювати ніжності партнерів. Ех, якби ж не китайська підробка взуття, котру впарили золотоволосці в дорогому бутіку. На кульмінаційному па босоніжки рвуться, кохана ніжка підвертається і пара наших закоханих вже не пливе на паркеті, а просто пірнає вниз. Нічого страшного, але поносити партнерку на руках до машини і з машини - справа честі. Спитаєте де ж ангел ?На балу він просто не встиг протиснутися, а зараз, відчуваючи свою провину, ретельно посипає піском перед своїм чадом  доріжки, щоб бува часом знову не посковзнулися. 

Ніч. Ванна кімната готельного люксу. Місця за великим дзеркалом достатньо, щоб свій туалет паралельно завершували опікун і мій прообраз. Не забуваєм, що ми все ж Old Spice рекламуємо. Зараз саме час сказати за кадром якусь банальщину на кшталт : "Один день з життя справжнього чоловіка" . І не забуваємо зробити акцент не на щасливчику, що забирається до нагрітого коханою ліжечка. Ангел з незворушним спокоєм дивиться у вікно на нічний пейзаж зимової білосніжної казки, є ще час....

далі читати тут

по весіллю

  • 31.01.10, 14:39
відіспався. трохи. найсвіжіше враження і те, від чого стало тепло на душі - це аура жіночого бажання. його ще не помітно в юних і тільки-тільки округлених створіннях, ні, найбільш явно жага кохання проявляється в незаміжніх жіночках вже після 20..25. а може в тридцять. у них вже все було, мабуть, і попеклися з пару-трійко раз -- головне, щоб розчарування не залишило своєї тіні на лиці. вони підкупляють своєю відкритістю почуттям, вони хочуть знайти своє щастя. цим же і спокушають. вже не на секс. на почуття

Будні на хуторі перед весіллям

  • 22.01.10, 13:36

Сьогодні ні світ ні зоря з самого ранесенького ранку ми з майбутнім швагром подалися на базу комунального підприємства "Зелений Львів", куди ще вчора звечора спровадили вщент забитого газончика з порубаними тлінними останками 22-метрової лісової красуні, що з 12 грудня радувала львів'ян та гостей міста своїм святковим нарядом та хвойним ароматом на центральній площі Львова. Так от, сьогодні у ялички в книзі її долі записано було: "порубану, збезчещену і нікому не потрібну тебе викинуть на смітник біля очисних споруд".  

Знали би ви, якими неймовірними зусиллями довелося нам її зтаскувати з кузова , здавалося, що вся природа ополчилася проти нас: лютий мороз, слизький сніг, колючі гілки і нестерпний сморід. В кінці кінців нам таки вдалося відібрати найкращі гілочки  для весільної брами, ще навіть деякі стрічки красиві на гілочках залишились. 

Вже з нареченим також узгодили суму, за яку здам свою сестру на довічний термін. Мова йшла про тридцять срібняків, але зійшлися на половині, а саме на 15,55 грамах срібла, відкарбованих на монетному дворі Національного банку України у вигляді, на мою думку, однієї з кращих їхніх монет.  

Пам'ятна монета "Рік Бика"

В обігу з 5 січня 2009 року.

Технiчні характеристики

Номінал, грнМеталМаса, грамДіаметр, ммЯкість виготовлення ГуртТираж, штук
5 срібло 925 проби 15.55 33.00 "пруф" рифлений 20 000
Присвячена року Бика, одній з тварин східного календаря, який засновано на дванадцятирічному циклі Юпітера – найбільшій планеті Сонячної системи.
 
 

На аверсі монети в оточенні стилізованого рослинного орнаменту розміщено написи: НАЦІОНАЛЬНИЙ БАНК/ УКРАЇНИ/ 5/ ГРИВЕНЬ; угорі – малий Державний Герб України, унизу – рік карбування монети 2009, а також позначення металу, його проби – Ag 925, маси в чистоті – 15,55 та логотип Монетного двору Національного банку України.

На реверсі монети в оточенні стилізованого рослинного орнаменту зображено в лубочному стилі бика  (очі його оздоблені 2 рубінами масою по 0,01 карата). Над цією композицією і під нею розміщено абрисні фігурки всіх 12 символів  східного календаря

Автори: ескізів - Володимир Таран, Олександр Харук, Сергій Харук, моделей - Анатолій Дем’яненко, Володимир Атаманчук.

? Help з прогами під мобільну Вінду 6.1 ?

  • 19.01.10, 21:00

Скоро. Ой як скоро випроваджу свою сестрьонку ріднесеньку заміж. Сьогодні вже придбав молодятам апаратну складову подарунку, а саме коммуникатор Garmin-Asus nuvifone M20  більше тут, офіц. сайт тут .

З функцій, що підкупили: готовий повністю продукт для використання в якості навігатора, дизайн, що пасує як чоловікові, так і жінці, бренди не останні на ринку хайтек, обидві фірми мають свої сервісні центри у Львові, не нокія. 

Постало питання наповнення гаджету прогами, а так як комунікаторами до тепер не користувався, то не відмовлюся від корисних посилань та порад. 

П.С. Програму, що виконує функцію диктофона, конче треба.