божевільно правильне

  • 29.09.10, 09:21
прямуючи додому вчора в доволі набитій маршрутці, довелося мені їхати біля доведеної до божевілля старенької бабці. За тих кільканадцять хвилин поїздки мені випала якась така виняткова нагода вислухати літопис життя цієї людини: про її муки на морозі в -52, про те, що вона за 25 років дослужилася з Управлінні виконання покарань до полковника, що вона мусила там працювати, щоб мати змогу лікувати хворого на астму сина. Зрештою обіцяла дати в зап.часть тому дядьку, що хотів стулити їй рота. Не кремпувалася побакланити нашого прем'єра та всіх москалів, а, виходячи, сказала: "Дякую. Щасливої всім дороги і пам'ятайте, що ми українці, а не гімно." 

Шанувальники ШИ не оцінять

  • 20.09.10, 15:02

нового конкурсу від спонсора - ТМ AlexX / нам пропонують цілий місяць гробити своє здоров'я, граючи в ОЧКО.  

Максимальний виграш в грошовому еквіваленті заледве дотягує до 200 грн.  

всі азартні гравці вперед, Alexx чекає вас

п.с. стриптизу від круп'є я так і не дочекався 

сервіс Фолькса +5 моралі

  • 16.09.10, 20:44

сьогодні вдруге стикнувся з сервісним обслуговуванням цієї німецької марки, можна робити певні висновки. до вагомих плюсів відношу відсутність відвертого жлобства, характерного для сервісу того ж мерса: так, машину гарантійну роблять безкоштовно,  їх і миють перед ремонтом, але на фольксі за це гроші не беруть. до приємних плюсів дешевий, але якісний бар та безпровідний інтернет. 

мінуси традиційні: віддаєш ключі і машина опиняється в операційній, наближення власника категорично заборонено ) приходиться сидіти в барі і дивитися, як дроворуби неквапливо вовтузяться. але скляна стінка все ж краще за її бетонний аналог. 

п.с. менеджер з продажу перефарбувалася на брюнетку tears

Мури в цифрі

  • 14.09.10, 01:26
 Оцифровуючи таку дзвіницю-лялю, завжди дивуєшся, яку увагу приділяли древні майстри деталям декору фасаду, при товщинах то стін порядку 1,5--2,1 метра. Гордий, що до її реставрації та пристосування і я прикладуся. 

Війна чорних проти білих, a вам як?

  • 13.09.10, 12:50

Сьогодні в тата день народження. Вам як, подарунок сподобався б ? 

  V S.

у відповідь на

  • 09.09.10, 14:28

http://blog.i.ua/user/1085703/533583?p=7#advA_advC_533583_9857675 

почну з такого: нема твого або мого Бога, Він однаковий, але знайомі ми з Ним по-різному. 

популярні релігії мають щось спільне, щось божественне, але думаю, що неправильно робити з них венігрет тих концепцій, які нам краще смакують. ну от та ж концепція перевтілень - знімає відповідальність з тебе і перекладає на минулі/майбутні твої втілення. а якщо перевести це в точну науку математику, то тут явний парадокс, якщо перед тобою щось гірше було, а перед тобою щось краще, то прокрутивши пару ітерацій ідеального не досягнути. мало того, його взагалі неможливо досягнути. тому я краще залишуся прихильником одного шансу перебування на Землі. 

щодо пекла і покарань від Бога. ну не потрібно милосердного перетворювати в жорстокого. світ створено і правила гри в ньому також сталі. у нас є свобода вибору і є інформація про правила. якщо ми їх порушуємо, то як можемо очікувати на щастя, коли кожен вчинок має свій наслідок. щодо церкви - не варто очікувати в ній більшої праведності, ніж поза нею, бо мораль закладена підсвідомо. церква - то не праведники, а спільнота грішників, які визнають свою грішність і спільно намагаються не грішити. але не факт, що вдається. чи йдуть в рай ті, що не належать до певної Церкви? тут ситуація  схожа з традиційною і нетрадиційною медициною )) потім довідаємося, але прибічників більше в традиційної )

щодо поклоніння. а що поганого в поклонінні Богу. Бог це Любов, а не старенький дядько, що намальований на образі. не треба плутати відображення і саму Ідею. чіпляючись за твої слова "Мені не потрібна релігія, чи церква, чи молитви щоб помолитись" не можу зрозуміти, а от в чому полягає така молитва в ізоляції? Наведи / -іть приклад того, про що ваші молитви?

Топоніміка. з вікі. (с)

  • 05.09.10, 16:32

давно хотів скопіпастити це, а тепер-ка знайшов

Назви-гуллівери

Невелике за розмірами озеро у штаті Массачусетс (США) має назву з 42 літер (англійською 44): Чаргоггагоггманчауггагоггчаубунагунгамаугг. В перекладі з місцевої індіанської мови це означає: “Я ловитиму рибу на цій стороні, ти ловитимеш рибу на тій стороні, а посередині ніхто нічого не ловить”. Цікавий факт, адже у назві зафіксовано угоду між двома індіанськими племенами, які жили на різних берегах цього озера.

Станція в Уельсі (Великобританія) має назву з 54 літер (англійською 58): Лланвайрпуллгвінгіллгогерихуїрндробуллллантисиліогогогох, що перекладається з уельської як “церква в низині, що поросла білою ліщиною, біля річки з водовертю поблизу печери Святого Тисіліо”. Для зручності вимови назву скорочують до Лланфайр. Але на залізничному квитку вона прописується повністю, завдяки чому ці квитки – найдовші у світі (15 см у довжину і 4 – в ширину). Маленьке поселення на Північному острові Нової Зеландії має назву, яка складається з 83 літер: Тауматауакатангіангакоауауотаматеатурипукакапікімаунгахоронукупокануенуакітанатаху. В перекладі з маорійського це означає: “Місце, де Таматеа, людина з довгими гомілками, відомий горопожирач, який рухав горами, підіймався на них і ковтав їх, грав на флейті для своєї коханої”. Та до книги рекордів Гіннеса з найдовшою у світі назвою потрапила столиця Таїланду – Бангкок. В перекладі це звучить як “Місто дикої сливи”. Повна ж назва Бангкоку налічує 147 літер і означає наступне: “Велике місто янголів, найвище вмістилище божественних скарбів, велика земля, яку не можна завоювати, велике і процвітаюче царство, чудова і процвітаюча столиця дев’яти коштовних каменів, місце, де живуть найбільші володарі і розміщений великий палац, житло богів, здатних перевтілюватися в духів”.
Назви-ліліпути А – так називаються ріки в Нідерландах та Німеччині, містечка на Лофотських островах Норвегії, Франції, Данії та Швеції. І – містечка з такою назвою є на півночі Франції та на західному узбережжі Фінляндії. О – таке селище знаходиться у Франції (але пишеться чотирма літерами - Haux). Ю – такі містечка є у Франції та Швеції. Е – містечко в Бельгії та один з портів Бірми. У – містечко на Каролінських островах у Тихому океані, а також ліва притока річки Меконга (південно-західна Азія) та місто в Південній Кореї.

Ребристі на розрив

  • 03.09.10, 23:40
Ребристий...Невеликого діаметру стрижень, притримуючи рукою, слухняно встромляється. Ніяких прелюдій - просто поміж губок. Своїми маленькими періодичними виступиками в такі ж нерівні обійми, надійні, міцні, які до кінця його вже не випустять. Двигунчик, що качає рідину, тарахкоче чимраз гучніше, а напруження впевнено, нестримно, шалено починає зростати. Так, що аж мастило капельками проступає на агрегаті. Стрижень все більше і більше видовжується, піддаючись напору рідини всередині механізму. Аж ось він завмирає (деколи цей стан іменують "стадія плато"), коротке затишшя перед  бурею. Ще трішки напружитись, ще трішки видовжитись. Ось вона, нарешті з'являється шийкаааааа.... все. Розрив. Покази динамометра - 54 кН. Клас арматури - А500С. За сьогодні шість порвав.  .  

Смертельно...смішно

  • 22.08.10, 16:23
Одна близька мені людина має певний страх. Ну може і не страх, а просто побажання. Коли помре - то щоб у труні лежав/-ла із закритим ротом. Я, як людина любляча і відповідальна, пообіцяв, що обов'язково візьму суперклей і склею зуби, але не впевнений, чи цей метод дієвий? Прошу допоможіть. Може хтось перевіряв метод запропонований, або знає дієвіший? umnik

Конкурс оченят. Limited.

  • 21.08.10, 13:37

 1


Розсудіть, які очі красивіші, з крижаними чи золотими зірочками на небеснному тлі ?

75%, 21 голос

25%, 7 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.