Антитіла "Сонце"

«Антитіла» вражають своєю активністю — за рік видають по декілька синглів (хітів), та ще й майже щороку випускають по альбому. Так, минулого року вони видали альбом «Все красиво» — і ось з'явився новий альбом «Сонце» зі свіжими піснями 2016го: «Танцюй», «Одинак» і популярним кавером на композицію гурту «Скрябін» — «Люди, як кораблі», презентованому в 2015 році.
До альбому ввійшло тільки 9 пісень. Зате всі виважені і якісні.

Цікаво, що всі пісні різнопланові.bravo

Весь альбом музиканти виклали для безкоштовного прослуховування(!). А для тих, хто має бажання підтримати колектив, можна купити електронну версію на платних музичних сервісах GooglePlay iTunes. Але «Антитіла» не обмежилися лише електронною віерсією альбому і випустили альбом на компакт-диску. Та й це не все: є версія DigiPack — флешка з додатковими ексклюзивними матеріалами.



Трекліст:
1. Танцюй
2. Два акорди
3. Твоє тіло
4. Лав
5. Одинак
6. Люди, як кораблі (cover «Скрябін»)
7. Дунай
8. Фари
9. Ми

Послухати можна на Soundcloud.

Ну а оскільки я з 2015 року є прихильником гурту, то пропоную рецензію альбому. І ви також пишіть відгуки.
[ Огляд альбому ]

Ну і сни!

Знову наснився абсурдний сон. Хоча абракадабра стала снитися з 2015 року. Але на цей раз сни були зовсім трешові.
В першому сні блукав по якимось зарослям і в кущах натрапив на кішкеу з кошенятами. Вони такі мімімішні, мукрочуть, що навіть погладив. Хоча подумав: дома й так стільки котів було, куди брати ще?
У другому сні наснилося що поїхав у Кримняш. Ніби там пенсіонери радіють, що тепер живуть у рашкостані. А молодь уникає розмов про політику. Кажуть, що ляпнеш щось не те і потім з Рашки нікуди не випустять. Послухав їхнє радіо — а там «скрєп» не помітно: половина пісень російських, половина іноземних.
Ну а третій сон про нове шоу Зеленського. Цього року він здивував стенд-ап шоу у «Вечірньому Києві», а мені наснилося що він вів якесь театрально-гумористичне шоу. Цікаво було додивитися ці сни-фільми. Але розбудили. Бо хто зна скільки б ще спав.

І що цікаво — на ніч тєлік не дивився. Звідки ж тоді такі сни? Можливо відображення останніх подій у світі?

BRO (Borisenko Brothers) - #Ніч#Секс#Рок-н-рол

Декілька тижнів не писав про нові відеокліпи. Хоча цього року було дуже багато відеоробіт від вітчизняних музикантів. І одними, хто здивував були Брати Борисенки. Тепер вони називаються по-інакшому — BRO (Borisenko Brothers). І вперше заспівали українською.

А от пісня хоч класна, але дивна — тільки один куплет. Хоча що тут співати — все ясно і просто: #Ніч#Секс#Рок-н-рол.


Illaria "Я жива"

Новий, третій альбом відомої співачки Ілларії. Платівка отримала назву від заглавної пісні «Я жива», яка вже давно відома. До альбому ввійшли й інші відомі пісні, більш старі: «Не відпускай», «Зацілуй». Всього ж до альбому ввійшли тільки вісім треків.


Трекліст:
1. Жива вода
2. Зацілуй
3. Не відпускай
4. Агапіму
5. Я жива
6. Танець під дощем
7. Мантра
8. Ангел світла

Послухати можна тільки на платних сервісах (наприклад, в iTunes).

Вершковий лікер

Ніколи не дегустував вершковий лікер (з лікерів пробував лише Амаретто). А це, на Новий рік захотілося чогось незвичного. Бо алкоголь вже майже не вживаю.
В супермаркеті на вибір було три смаки: полуниця, диня і фісташки. Разом з домашніми вирішили вибрати зі смаком дині. Якби ціна була меншою, то взяв би й з іншим смаком. Тому поцікавлюсь: може з вас хтось пробував такий напій?


Вивчення етикетки не дуже обрадувало: поряд із вершками і спиртом (дивне поєднання, чи не так?) ароматизатор і барвники. Причому барвники, які небажані для використання (Е102 і Е110 - якщо не помиляюсь). Дивно, чому не захотіли використовувати натуральні.

Мабуть на смак щось типу слабоалкогольних коктейлів?

Тінь Сонця "Буремний край"

А ось і справжне українське! Та ще й хардкор (назви пісень про це говорять)! П'ятий альбом гурту «Тінь Сонця» під назвою «Буремний край». Звучання стало ще більш важким. Хоча стиль залишився незмінним — козак-рок. А пісні традиційно патріотичні.
Через неформат пісні з альбому не почуєш на радіо. Алеи тим цікавіше послухати альбом.



Трекліст:
1. Ромко живий
2. Громом і вогнем
3. На відблисках мого меча
4. Промінь волі
5. Вітер з гаєм розмовляє
6. Дорога
7. Осокори
8. Слобожанський рок-н-рол
9. Вишневий садок
10. Зродились ми великої години

Послухати можна ТУТ.

Новорічний фестиваль на ВДНГ

Сходив на ВДНГ. Цьоко року вхід зробили безкоштовним. Подивитися було що: купа розваг — замок льодових скульптур, гірки, каток, резиденція Діда Мороза. А ще креативна ялинка.


Щоправда, розваги дорогі. До Діда Мороза — 200 гривень. Каток — 150 (якщо у вихідні). Але можна прийти просто подивитися.

[ Читати далі ]


День відкритих дверей в філії музею громадського транспорту

Якщо довго нема в онлайні значить або нема інтернету, або є важливіші справи. podmig

Вчора сходив на екскурсію до філії музею громадського транспорту, що розташувалась на території колишнього автобусного парку №3. Був просто шокований станом експонатів — ходової техніки дуже мало. Однак хочеться вірити, що машини відреставрують швидше, ніж вони згниють.


Давно мріяв там побувати. І от, мрії збуваються.
Хоча картина депресивна. Але кажуть, в 2017 музей відкриють.
[ Читати далі ]

"Автолегенди" скінчилися

Можливо ще зарано про це казати, але схоже, що "Автолегенди СРСР" для вітчизняних збирачів модельок скінчилися.. 6 років розповсюджували, але вирішили закрити достроково. За цей час деякі встигли звикнути.

Не так давно закрили представництво видавництва в Україні. А потім з'явилися чутки від наближених до видавництва, що журнальну серію у нас можуть прикрити. Розповідали, що після 180го номеру «Автолегенди» не будуть постачатися в Україну. При тому, що саму серію не закривають. Навіть більше — «Автолегендам» нема кінця і краю: заплановано до 221 номера. А от український ринок стали вважати безперспективним. Йсмовірно, тут зіграло роль обідніння населення, зменшення ринку продажів (за рахунок Криму) і те, що деякі колекціонери і збирачі перестали купляти «Автолегенди».

Але цікавий не лише сам факт дострокового закриття серії — планували, що "журналку" дотягнуть до 180 випуску.  Однак 177 номер в деякі кіоски не завезли. І в моє місто в тому числі. А ще Ікажуть, що то був останній випуск.

В такій ситуації одні колекціонери зітхнуть із полегшенням, а інші — із сумом. Не знаю до кого з них себе віднести. З одного боку, серія вже давно себе вичерпала та й якість поганенька. Та й для гаманця краще. А зекономлені кошти можна витратити на щось корисне. А з іншого боку — і після 180го номеру будуть цікаві випуски, які вже навіть не купиш (бо в Росії вони давно були в продажу). А якщо купляти нові випуски із-за кордону, то це дорого обійдеться. Десь 240-250 гривень.

До речі, «Автолегенди СРСР» була єдиною журнальною серією з модельками, яка росповсюджувалась по Україні. А тепер не буде жодної.

P.S.: Походу кіпіш зарано підняв. Начебто ще завозять.

Про нові світлофори

Запитували який трафік для світлофорів у Боярці. Так ось відповілдь-фотопідтвердження. Трафік не щільний, але постійний потік машин, як мінімум, з трьох напрямків.

Особливо черги перед перехрестям утворювались на другорядній дорозі. Фото зроблене у вихідний день.


[ Читати далі ]